reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
:-D:-D:-DMój S POCZUŁ WCZORAJ KOPNIAKI:-D:-D:-D
Gratulacje!!! Moja sierotka cos nie czuje... Mnie sie wydaje, ze czuc na maxa jak sie reke przylozy, a on to jakas znieczulice przedstawia, i nic nie czuje :no::no:

dzis w koncu poszłam zrobić badania, ale ciezko byo wstać, od razu zaszłam do zakładu pracy, podbić ubezpieczenie, i jakie mnie wzruszenie zastało, ze mnie kilka dni nie poznało. Stwiedzili ze tak ciaża mi służy, że ogólnie schudłam i ładnie wyglądam, tylko brzuszek rośnie. Ale sie miło mi zrobiło. A potem jeszcze skoczyłam do fryzjerka, potem musiałam leżek w domku, bo za duzo ruch było na dziś i znów macica i krocze mnie bolą. A jeszcze trzeba troszke ogarnac mieszkanie, przez przyjazdem rodziców. Wiem ze przywiozą mi same przyszności. Ogóreczki kiszone, kaustę kiszoną (sami robili, wiec jest przepyszne), ciasto, a nawet obiad na jutro, ale oni są kochani. dobra zmykam do roboty.
Super, ze u Was wszystko gra!

juz opowiadam :tak: maluszek zdrowy i rosnie szybciej wiec powinien przyjsc na swiat wczeniej... no i pokazal co ma miedzy nozkami... lekarz powiedzial ze nie jest pewien na 100% bo dziewczynce moze napuchnac ,,tu i tam'' :-) ale na 95% to jest chlopak... wiec powiekszam grono mamusiek z synkami :tak::tak::tak:nmoj tz to taki zadowolony ze masakra :-):tak::tak::tak:
No to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weekend! Nareszcie....
U mnie monotonnie dzis w pracy na maxa... Ale tak wlasnie dzis sobie uswiadomilam, ze UWIELBIAM ten moj brzusio... Tak mi sie podoba chodzenie z brzuszkiem przed soba, te spojrzenia ludzi, ciagle pytania jak tam dzidzius itd... ze chyba kiedys bedzie mi tego potwornie brakowalo!!!!!!!!

Ale tak wlasnie dzis sobie uswiadomilam, ze UWIELBIAM ten moj brzusio... Tak mi sie podoba chodzenie z brzuszkiem przed soba, te spojrzenia ludzi, ciagle pytania jak tam dzidzius itd... ze chyba kiedys bedzie mi tego potwornie brakowalo!!!!!!!!

Ja też taka dumna jestem z brzusia, że hej. Ubieram się tak, żeby brzusio się jak najlepiej prezentował i żeby wszyscy go widzieli. Cudnie być w ciąży:-):-):-)

Witajcie. Sporo stronek od wczorajszego wieczoru, dałam radę:-)
Dzisiejsze przedpołudnie spędziłam przed komputerem, więc teraz tylko na chwilkę bo brzuszek boli-masakra:-(
Aniam141 ja również nie znam jeszcze płci więc jest nas więcej i dowiem się najprawdopodobniej dopiero na początku grudnia o ile dzidzia będzie współpracować.
13x13 wizytę mam we wtorek i mam nadzieję że od ostatniej nic się nie zmieniło.
Teraz trochę poleżakuję, dopóki moje skarbki oglądają wieczorynkę.

Ja też taka dumna jestem z brzusia, że hej. Ubieram się tak, żeby brzusio się jak najlepiej prezentował i żeby wszyscy go widzieli. Cudnie być w ciąży:-):-):-)
to mozemy sobie piatke przybic, bo ja to samo robie, juz bym chciala miec jeszcze wiekszy brzuch, boje sie ze to tak szybko przeminie i ja sie nie zdaze nacieszyc ze w ciazy jestem, bo jesli chodzi o wyglad to uwielbiam ten stan:tak::-)

Sandrahaha serdecznie gratuluje chlopaka.

13x13, ale ten Twoj mezczyzna musi byc zadowolony z wyczuwalnych kopniaczkow. Moj nie czuje zupelnie nic, mimo ze Kostka kopie strasznie mocno, gdy tatusia slyszy. Pewnie to mocno, to tylko moje subiektywne odczucie. Co do miejsca pracy nad obszczymurkiem, to poczekamy na przeprowadzke, a tam zamowimy solidne drewniane loze, Kostke poczelismy na stalowym hahaha

Mala generalnie bardzo sie ostatnio uaktywnila i skacze niezaleznie od pory dnia i nocy.

Teraz jestesmy na etapie wybierania drugiego imienia dla niej. Wszyscy tutaj maja dwa imiona i nazwiska po obojgu rodzicach. Chcemy znalezc imie zaczynajace sie na I. Ale jakos niewiele jest interesujacych. Myslelismy by zrobic jej psikusa i dac Iztaccihuatl, to w jezyku Aztekow ¨Spiaca Kobieta¨, ale jakby policzyc litery w obu imionach i nazwiskach, to sie ich nazbiera 37 i bedzie klopot ;)
Wczoraj znalazlam dwa, ktore nam sie podobaja:
Irsa - imie pochodzenia muzelmanskiego, oznaczajace Tecza
Istas - pochodzi od rdzennych Indian, oznacza Snieg

Na poczatku myslelismy o Ines albo Iris, ale jakos tak zbyt popularne te imiona sa.

to mozemy sobie piatke przybic, bo ja to samo robie, juz bym chciala miec jeszcze wiekszy brzuch, boje sie ze to tak szybko przeminie i ja sie nie zdaze nacieszyc ze w ciazy jestem, bo jesli chodzi o wyglad to uwielbiam ten stan:tak::-)

Przeczytalam i wiem, ze nie jestem pieprznieta:tak:. Mam dokladnie takie same odczucia.:-)

Ja mam to samo.... Jutro smigamy na imprezke do znajomych, beda dalsi znajomi, ktorzy mnie w ciazy jeszcze nie widzieli, i juz dzis caly dzien kombinuje co ubrac :-D:-D:-D:-D:-D
I caly czas wychodzi mi na to, ze rano na zakupy skocze :-D:-D:-D

reklama
Do góry