reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dajcie tego słońca trochę :blink::blink: bo u mnie szaro i ponuro. Mężul pojechał na studia i nuda ale właśnie napisal, że już wraca więc za jakąś godzinke będzie.:-)
Właśnie pożeram drugie śniadanko... ciasto drożdżowe z kruszonką (moje pierwsze w życiu) + suszone bananki i suszone morelki i suszona zurawinka... ide po dokładkę bo jakaś głodna jestem. Ostatnio znowu mam apetyt i jem i jem co chwila, a brzucha nie widać. Może to i dobrze, ale jak patrze na te wasze piekne krągłości to aż troszeczkę zazdroszczę :zawstydzona/y:

Jakiś dzisiaj urodzinowy dzień... my też się wybieramy na urodziny do T. siostry. Tak więc mój wieczór zapowiada się NUDNIE!!!! bo nie przepadam za jego rodzeństwem, nie umiem z nimi rozmawiać

Amorku dobre pytanie. Ja chyba musze pozbyć się męża z sypialni by się wyspać bo z nim mi ciężko, coś ostatnio. Też budzę się w nocy, i oczy jak 5 zł i spania nie ma. Dzisiaj to myślalam że wstanę już o 5 bo mnie nerwica bierze jak tak rzucam sie po tym łóżku i ćwiczę jakieś dziwne akrobacje:eek:
Smacznego Kochana :)...
U mnie slonce przecudnie swieci i mega cieplo na dworze mrrrrrryy :)...
no to wiedze ze nie tyko ja mam problem z porozumiewaniem sie z rodzina faceta...

to na moje spanie narzeka P. mowi ze pojdzie na podloge bo mega sie wierce i to on niewyspany wstaje i ja przesypiam calusia noc :)...

reklama
Cześć dziewczyny -jestem na chwilkę i przeczytałam ale zapomniałam:confused2:
Film 2012 w sumie do obejrzenia -nie powiem efekty coraz lepsze w tych filmach są -ale moje dziecię chyba się hałasów bało bo co chwilkę mnie stukało -strasznie głośno było...
Później szybkie zakupy w markecie i jak przeszłam koło beczki z ogórami kiszonymi.... to wyłowiłam jednego dałam do zważenia i wciągnęłam go od razu a Pani przy kasie później woreczek kasowała:-p

Dokładnie to samo przerabiałam z kapustą kiszoną :tak:

Witajcie dziewczynki. No i muszę pochwalić moją małą bo okazało się że przespała w nowym łóżku caluteńką noc:tak:, w szoku jesteśmy. Naprawde bardzo się jej spodobało to łóżko bo nawet na nim się bawi:-D.
Ja mam dzisiaj dobrze bo nie muszę gotować bo idziemy do mojej mamy na obiadek:-). Pogoda piękna więc potem napewno jakiś spacerek będzie.
Co do ogórów kiszonych i kapuchy to też mam tak czasami że jadła bym i jadła bez końca:-D:tak:. Pyyychaaaaa.
My z M też planujemy się wybrać na film 2012, mam nadzieję że warto.
Nic lecę się ubierać:-). Miłej niedzieli wszystkim życzę:tak:. Narazie.

Dziewczyny strasznie meczy mnie mokry kaszel z flegma wiecie moze jaki syropy moga zazywac przyszle mamy??
Cos czuje ze jutro sie wybiore do lekarza

reklama
W piątek zaniosłam mocz do analizy i zobaczymy pewnie w poniedziałek czy mój gronkowiec nadal siedzi czy antybiotyk go zablokował. Także do poniedziałku znów niepewność co dalej. We wtorek pewnie wybiorę się do urologa poinformować go, o tym fakcie, że mnie tak ładnie urządził. Ciekawe czy tylko uda mi się go dorwać i z nim porozmawiać, bo jakoś ciężko z nim się gada, bo to lekarz z tych co to wszystko wie i jest najlepszy i co mu tu pacjent głowe zawraca.
No to oby wszystko bylo juz dobrze bylo!!!!!

Alez mi sie nie chce dzis nic robic!! Co prawda wstawilam rano pranie, ale czekalo az do teraz na powieszenia, bo nie chcialo mi sie go z pralki wyciagnac! ze o sprzetaniu juz nawet nie wspomne. Najgorsze, ze nie moge tego lenia zrzucic np na zle samopoczucie (znaczy super ze sie dobze czuje :tak:). Masakra:szok:. Musze sie zwiac w garsc, bo jak Sz wroci w pon, to sie do mieszkania wejsc nie da, taki bedzie balagan:sorry:. Az mi wstyd, ale dzis caly dzien na kanapkach jade, bo oczywiscie gotowac tez mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Haha, no niezle... ale ja tez tak mam, jak nie musze, to len na maxa mnie ogarnia!

ilona - moja biedna tesciowa mysli ze ma 18 lat a ja jej konkurencja jestem... biedna jest ta kobieta ale szkoda gadac...
No to jakbym moja widziala... Jak tu do nas przyjezdza, i idziemy na zakupy, to kupuje te same ciuchy co ja, tylko 2 rozmiary wieksze, a potem ubiera je w ten sam dzien co ja i sie cieszy, ze tak samo wygladamy :-D:-D:-D

jeśli chodzi o mój brzuszek to do przodu, w pełnym tych słów znaczeniu :)
czyli rośnie, rośnie i rośnie,
no to tak jak moj.... Choc wczoraj byli znajomi u nas, i zostalam pocieszona, ze kolezanka miala wiekszy brzuch niz mowj w tym samym czasie;-);-);-)

My wczoraj poimprezowalismy... O 2giej w nocy bylam w lozku i myslalam, ze umieram. Zmeczenie dalo sie we znaki. Dzis odespalam do 10 tej a teraz po rosolku wyleguje sie na sofie. Mezulek zajmuje sie drugim daniem, i pachnie niesamowicie :tak:
Jutro mamy usg, doczekac sie nie moge!!!!

Do góry