jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Smacznego Kochana ...Dajcie tego słońca trochę bo u mnie szaro i ponuro. Mężul pojechał na studia i nuda ale właśnie napisal, że już wraca więc za jakąś godzinke będzie.:-)
Właśnie pożeram drugie śniadanko... ciasto drożdżowe z kruszonką (moje pierwsze w życiu) + suszone bananki i suszone morelki i suszona zurawinka... ide po dokładkę bo jakaś głodna jestem. Ostatnio znowu mam apetyt i jem i jem co chwila, a brzucha nie widać. Może to i dobrze, ale jak patrze na te wasze piekne krągłości to aż troszeczkę zazdroszczę
Jakiś dzisiaj urodzinowy dzień... my też się wybieramy na urodziny do T. siostry. Tak więc mój wieczór zapowiada się NUDNIE!!!! bo nie przepadam za jego rodzeństwem, nie umiem z nimi rozmawiać
Amorku dobre pytanie. Ja chyba musze pozbyć się męża z sypialni by się wyspać bo z nim mi ciężko, coś ostatnio. Też budzę się w nocy, i oczy jak 5 zł i spania nie ma. Dzisiaj to myślalam że wstanę już o 5 bo mnie nerwica bierze jak tak rzucam sie po tym łóżku i ćwiczę jakieś dziwne akrobacje
U mnie slonce przecudnie swieci i mega cieplo na dworze mrrrrrryy ...
no to wiedze ze nie tyko ja mam problem z porozumiewaniem sie z rodzina faceta...
to na moje spanie narzeka P. mowi ze pojdzie na podloge bo mega sie wierce i to on niewyspany wstaje i ja przesypiam calusia noc ...