reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

propo posiewu to ja bede robic po 30tc, mam paciorkowca i gin powiedzial ze zrobi mi posiew pod koniec ciazy...

ja wlasnie robi wielki mix : jogurt truskawkowo bananowy, mus truskawkowy spaghetti goracy kubek i ogorki kiszone a do tego rzodkiewki (kocham rzodkiewki) - wszystko naraz :D....

tak myalalam by zasiac se juz teraz rzezuche (Zawiera komplet cennych witamin, a dokładnie witaminę A, B1, B2, C, E, K, PP, sole mineralne, żelazo, wapń, magnez, fosfor, chrom, siarkę i jod.) i ja ja lubie :)....

reklama
Witam moje foremki kochane.:-)
U nas też dziś słońce , niespodzianka nie powiem. Chłopaki zgodnie z tradycja tzn. tradycyjnie w sobotę ale...pojechali do kina na seans tata i dzieci. Podoba mi się to ,że tutaj naprawdę się o tym myśli i np. wstęp dla taty i 2 dzieci wynosi 5 e +popcorn i cola. Szanowny M. i Pati uwielbiaja te seanse a ja mam chwile dla siebie. Potem Sunday Market może będą fajne ozdoby świąteczne to cos dokupię. ;-)
Co do domów to dziś Szanowny ma jechać i zobaczyć jak postępują prace wykończeniowe u nas , bo zdziwiło mnie czwartkowe zniknięcie developera i wszystkich ogłoszeń. Mam tylko nadzieję ,że wszystko gra a nasz zadatek na dom nie poszedł się.....tak więc do 16 czekam i trzymam kciuki :tak:

justa24 dobre się skończyło co....:-D kuchnia znowu przechodzi w twoje władanie :-D pewnie będziesz tęsknić za mamą:-D. Co do teściowej to powinna się raczej cieszyć ,że ma fajną synową :tak:

Aga2010 jak chłopaki byłi w Polsce to pewnego dnia zorientowałam się ,że nie mam nawet jednej filiżanki czy kubka czystego ,żeby sobie zrobić herbatę takiego miałam lenia :zawstydzona/y:

hej Dziewczynki,
mam chwilę spokoju, bo moja mama wzięła Hanię do kościoła :-)
jednak są jakieś plusy wizyty u rodziców :tak:
w Szczecinie nie ma nikogo chętnego na taki gest..
jeśli chodzi o mój brzuszek to do przodu, w pełnym tych słów znaczeniu :)
czyli rośnie, rośnie i rośnie, a żadnych bóli tymczasowo nie odczuwam, od razu samopoczucie lepsze ;-)
a co tam Was?

kwiatuszku to super ze rosnie ;)....
ja znowu mam te dni kiedy od jedzenia mnie odrzuca i spiaca jestem.... a taka ladna pogoda.....
Moj P. ma dzisiaj urodziny i robie kolacje przy swiecach a pozniej spacer w swietle ksiezyca :)....

kwiatuszku korzystaj poki mozesz:) milego wypoczywania!!

aniolku ale romantycznie, wszystkiego najlepszedo dla P.

tez planuje posiew po 30 tc i to sporo, tak kolo 35-36 tc

u mnie sie wreszcie sloneczko pokazalo i od razu mi sie humorek poprawil, jakas taka smutna od rana chodzilam:(

Wszystkim mamusium gratuluje , które wiedzą kogo w brzuszku noszą!!!
Kochane czy wy też macie takie problemy ze spaniem? Jak juz sie zbliża pora snu, juz mi jest źle, bo wiem ze znów bede miała problemy zasnąć, w nocy sie budze by zrobic siusiu i znów sie męcze, bo miejsca nie mogę znaleść w łóżku i w sumie jestem nie wyspana, jeszcze do tego bóle krzyża, poduszki to u mnie lataja po calym łóżlu, to pod plecami to w nogach , to pod głową, horror
Co można na to poradzić?

ticker.php

Dajcie tego słońca trochę :blink::blink: bo u mnie szaro i ponuro. Mężul pojechał na studia i nuda ale właśnie napisal, że już wraca więc za jakąś godzinke będzie.:-)
Właśnie pożeram drugie śniadanko... ciasto drożdżowe z kruszonką (moje pierwsze w życiu) + suszone bananki i suszone morelki i suszona zurawinka... ide po dokładkę bo jakaś głodna jestem. Ostatnio znowu mam apetyt i jem i jem co chwila, a brzucha nie widać. Może to i dobrze, ale jak patrze na te wasze piekne krągłości to aż troszeczkę zazdroszczę :zawstydzona/y:

Jakiś dzisiaj urodzinowy dzień... my też się wybieramy na urodziny do T. siostry. Tak więc mój wieczór zapowiada się NUDNIE!!!! bo nie przepadam za jego rodzeństwem, nie umiem z nimi rozmawiać.

Amorku dobre pytanie. Ja chyba musze pozbyć się męża z sypialni by się wyspać bo z nim mi ciężko, coś ostatnio. Też budzę się w nocy, i oczy jak 5 zł i spania nie ma. Dzisiaj to myślalam że wstanę już o 5 bo mnie nerwica bierze jak tak rzucam sie po tym łóżku i ćwiczę jakieś dziwne akrobacje:eek:

reklama
Cześć dziewczyny -jestem na chwilkę i przeczytałam ale zapomniałam:confused2:
Film 2012 w sumie do obejrzenia -nie powiem efekty coraz lepsze w tych filmach są -ale moje dziecię chyba się hałasów bało bo co chwilkę mnie stukało -strasznie głośno było...
Później szybkie zakupy w markecie i jak przeszłam koło beczki z ogórami kiszonymi.... to wyłowiłam jednego dałam do zważenia i wciągnęłam go od razu a Pani przy kasie później woreczek kasowała:-p

Jesteśaniołkiem -zjadłaś wędzoną rybę -no i ok. Mój S kupił sobie coś takiego jak "metka cebulowa" -wciągnęłam całą sama i przy ostatniej kromce (a zjadłam pół chleba) przeczytałam że metka to surowa kiełbasa:confused2: no cóż -na tatara miałam ochotę od 5tc -nie zjadłam bo surowe i może właśnie dlatego tak dobrze mi ta metka wchodziła...

Aniam141 odpowiem na pytanie z wątku zamkniętego -no jestem a mój dzidziuch w dzień zrobienia tego zdjęcia miał 11,46cm -widziałam i S widział -więc gdzieś ten maluch się tam mieści...

A ja dostałam wczoraj pędzle do malowania i już pełną parą wykorzystuję to co na kursie makijażu się nauczyłam -super:tak: naprawdę jestem zadowolona z efektów:-)

Życzę Wam dziewczynki miłej niedzieli i odpoczynku -tym które do pracy jutro idą spokojnego relaksu, tym co od dzieci i mężów odpoczywają -ciszy, a tym dla których niedziela to dzień jak co dzień -ładnej pogody (bo u mnie lipa):-)
Do jutra mamuśki

Do góry