reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Byliśmy dziś na Sunday Market (nasz polski pchli targ) Szanownemu M.spodobały się 3 ozdobne mosiężne armaty , stwierdził ,że są super ale gość chciał 15 euro.Stwierdziłam ,żeby poszedł i powiedział ,ze daje 10 e i bierzemy Szanowny podszedł i mówi ,że żona stwierdziła ,ze może dać co najwyżej 10 e i pokazał na mnie , gość stwierdził,że skoro jestem w ciąży to zgadza się na 10 bo z ciężarną kłócić się nie będzie :-D:-D. Jak fajnie mieć widoczny brzuch:-D:-D

cześć "ciężarówki" wybaczcie, że nie będę nadrabiać zaległości, ale po drugim dniu na uczelni jestem padnięta... :-( wczoraj 12h siedziałam na uczelni... dzisiaj się zerwałam z jednego wykładu... heh...

Nareszcie znalazłam chwilkę, bo nacykać fotek Brzuszkowi:-)
Patrzę na te Wasze Brzuchole i się zachwycam, ja to z takich jak 13x13, ale obiecałam to dodam:tak:
Za moment wklejam, mam nadzieję, że się uda;-)
A potem lecę na spacer i lody;-)
Miłego niedzielnego wieczorku!!

Witam kobitki
U nas od rana leje jak nie wiem. Cały dzień walczę ze spaniem, przed południem położyłam się na godzinkę, ale wstałam tylko jeszcze bardziej rozbita i zmęczona. Dobija mnie już ta jesień.Miłego wieczorku wszystkim życzę

Kochane czy wy też macie takie problemy ze spaniem? Jak juz sie zbliża pora snu, juz mi jest źle, bo wiem ze znów bede miała problemy zasnąć, w nocy sie budze by zrobic siusiu i znów sie męcze, bo miejsca nie mogę znaleść w łóżku i w sumie jestem nie wyspana, jeszcze do tego bóle krzyża, poduszki to u mnie lataja po calym łóżlu, to pod plecami to w nogach , to pod głową, horror. Co można na to poradzić?
ja mam podobnie, chociaz jeszcze chyba nie tak zle jak Ty. Znajoma mi mowila, ze u niej swietnie sie sprawdzila ta poduszk kojec Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl bo podpiera wszystko co chcesz itd. Jak bede w Pl na Swieta, to sobie planuje taka kupic. Mam nadz, ze sie sprawdzi. Moze Ty sporobujesz?

Byliśmy dziś na Sunday Market (nasz polski pchli targ) Szanownemu M.spodobały się 3 ozdobne mosiężne armaty , stwierdził ,że są super ale gość chciał 15 euro.Stwierdziłam ,żeby poszedł i powiedział ,ze daje 10 e i bierzemy Szanowny podszedł i mówi ,że żona stwierdziła ,ze może dać co najwyżej 10 e i pokazał na mnie , gość stwierdził,że skoro jestem w ciąży to zgadza się na 10 bo z ciężarną kłócić się nie będzie :-D:-D. Jak fajnie mieć widoczny brzuch:-D:-D
Aga, a ze tak zapytam - po jakiego grzyba Twojemy M mosiezna armaty?? :eek::eek::eek: No chyba ze Wy zamek kupiliscie, a nie dom :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Aga, a ze tak zapytam - po jakiego grzyba Twojemy M mosiezna armaty?? :eek::eek::eek: No chyba ze Wy zamek kupiliscie, a nie dom :rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D ozdobne kochana, ozdobne , największa ma około 20 cm ,źle napisłam to raczej armatki :-D:-D:-D:-D
a co do domu tonie jest wesoło wszystko zamknięte na łańcuchy ruchu żadnego do developera a ni jego przedstawiciela nie możemy sie dodzwonić a u nas atmosfera dość napięta. Nawet nie chcę myślę,że coś się stało bo kasę odzyskamy ale nie bardzo mamy czas na szukanie czegoś nowego a na dodatek święta za pasem.....i się poryczałam:-(

Do góry