reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hej czekam na drugiego dzidziusia jak trierdzi mój lekarz to do 30 kwietnia mam czekać wiec dlatego tu jestem .tak to narazie jestem na l4 jeszcze pare dni bo krzyże mnie bolały z pracy i odpoczywam a co dalej to nie wiem .!

cześć dziewczyny, znowu kilka dni mnie ominęło.
ja też póki co nie czuję maleństwa, no ale to moja pierwsza ciąża, więc nie oczekuję tego wcześniej niż po 18tyg.
Dzisiaj zdecydowałam się na poród w wodzie, muszę teraz pojechać zobaczyć oddział położniczy w wybranym szpitalu.

cześć dziewczyny, znowu kilka dni mnie ominęło.
ja też póki co nie czuję maleństwa, no ale to moja pierwsza ciąża, więc nie oczekuję tego wcześniej niż po 18tyg.
Dzisiaj zdecydowałam się na poród w wodzie, muszę teraz pojechać zobaczyć oddział położniczy w wybranym szpitalu.

Ja też jeszcze nic nie czuję :zawstydzona/y: A tak bym już chciała ;-)

Z tego co się orientuję to mało szpitali w Twojej okolicy ma dostosowane do tego warunki :tak: Na pewno ma ten, który ja biorę pod uwagę i też nad tym się zastanawiałam ;-)

hehehe :-) ja się zdecydowałam na szpital nie w Warszawie, tak dużo ma złe opinie... wybrałam sprawdzony przez moją bratową jej przyjaciółki i siostre... czyli WOŁOMIN. oddział położniczy jest po remoncie, no i najważniejsze, że mają od kilku lat rodzenie w wodzie, więc mają już w tym doświadczenie. poza tym tak naprawdę ode mnie to 20min drogi samochodem, więc całkiem blisko. Polecam

Witam was dziewczynki dzisiaj w ten kolejny szary zimny dzień.

Mój brzuszek wyrzucilo bardzo koło 10 tygodnia a teraz powieksza sie ale bardzo troszke i bardzo powoli, ale ze jestem w ciąży to już widac.

Hmm ja ruchów tez jeszcze nie czuje choc bardzo byl chciala i chyba dlatego mialam raz wrazenie ze poczulam takiego delikatnego bombelka na samym dole ale od tamtej pory nic. A ja juz sie tak bardzo nie moge doczekac, tak samo jak nie moge sie doczekac usg kiedy pan doktor powie nam co za plec chociaz oboje z W twierdzimy ze chlopak :). W chciał dzieczynke a ja chlopca i zobaczymy jak bedzie :) ważne żeby zdrowiuśkie było. Bo po moich zachciankach to chyba nie da sie poznac i sama nie wiem czy w nie dokonca wierze, ogolnie to caly czas mam ochote na kwasne i ostre rzeczy na zmiane, takze pomarancze, cytryna, keczap pikantny, pizza i te smaki, a od czekolad mnie odrzuca. Zobaczymy :)

A własnie mam jeszce pytanie do was czy da sie zrobic tak zebym nie musiala za kazda raza wklejac suwaczka, tylko od tam byl caly czas ?

Ostatnia edycja:
hehehe :-) ja się zdecydowałam na szpital nie w Warszawie, tak dużo ma złe opinie... wybrałam sprawdzony przez moją bratową jej przyjaciółki i siostre... czyli WOŁOMIN. oddział położniczy jest po remoncie, no i najważniejsze, że mają od kilku lat rodzenie w wodzie, więc mają już w tym doświadczenie. poza tym tak naprawdę ode mnie to 20min drogi samochodem, więc całkiem blisko. Polecam

Witam w klubie ja też wybrałam ten szpital i ten miałam na myśli :tak: Ja mam do niego 5 minut samochodem ;-) Bałam się szpitali w Warszawie bo tam mam daleko niestety. Wystraszyło mnie co będzie jak akurat będę sama w domu. Znajoma mi go strasznie odradzała bo niby zły jest. Czytałam wiele opinii na internecie i nic takiego nie wyczytałam. Poza tym oddział położniczy a reszta szpitala to różnica;-) Ja już parę razy byłam w nocy u nich na dyżurze i nie powiem by mi się bardzo podobało. Natomiast jak widziałam położniczy to jednak duża różnica :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki,
wczoraj tylko mnie nie bylo a juz mialam mega problem zeby przebrnac przez to, co napisałyście
tym co juz czuja maluszka gratuluje, a tym co nie czuja zycze cierpliwosci, mnie sie wydaje ze czuje go czasem:)
wczoraj myslalam ze umre, podbieglam sobie kawalek do autobusu i pozniej myslalam ze mi sie miednica rozpadnie tak mnie tam jakies kosci bolaly, ledwo sie ruszac moglam, ale dzis juz jest dobrze:) glupota boli...

Isabela w szybkie menu masz edycje sygnatury, wklejasz kod suwaczka i masz spokój:) powodzenia

zycze milego dzionka i uciekam do pisania, bo maluszek poszedl spac i mam chwilke spokoju:)

Do góry