hej chciałam sie przywitać i pogratulowac jednocześnie .
witaj napisz cos wiecej o sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej chciałam sie przywitać i pogratulowac jednocześnie .
hej czekam na drugiego dzidziusia jak trierdzi mój lekarz to do 30 kwietnia mam czekać wiec dlatego tu jestem .tak to narazie jestem na l4 jeszcze pare dni bo krzyże mnie bolały z pracy i odpoczywam a co dalej to nie wiem .!
cześć dziewczyny, znowu kilka dni mnie ominęło.
ja też póki co nie czuję maleństwa, no ale to moja pierwsza ciąża, więc nie oczekuję tego wcześniej niż po 18tyg.
Dzisiaj zdecydowałam się na poród w wodzie, muszę teraz pojechać zobaczyć oddział położniczy w wybranym szpitalu.
hehehe :-) ja się zdecydowałam na szpital nie w Warszawie, tak dużo ma złe opinie... wybrałam sprawdzony przez moją bratową jej przyjaciółki i siostre... czyli WOŁOMIN. oddział położniczy jest po remoncie, no i najważniejsze, że mają od kilku lat rodzenie w wodzie, więc mają już w tym doświadczenie. poza tym tak naprawdę ode mnie to 20min drogi samochodem, więc całkiem blisko. Polecam