reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

wielu Meksykan jest fantastycznych. Niestety kobiety ucza ich bezradnosci. Najpierw matki robia wszystko za nich, pozniej partnerki we wszystkim wyreczaja.
To ja chyba na wyjątkowego Meksykanina trafiłam bo mój mąż świetnie gotuje :-) Właściwie to ja dopiero przy nim nauczyłam się gotować, gdyż głupio mi trochę było jak się zaczęliśmy spotykać, że on zapraszał mnie na kolacje, które sam przygotowywał a ja nic. Nauczyłam się zatem gotować :tak: a on bardzo to docenia i chwali cokolwiek nie ugotuję ;-). Sam jednak też chętnie gotuje, poza tym świetnie sobie radzi ze sprzątaniem, praniem i prasowaniem. Może dzięki temu, że jego mama go za bardzo nie rozpieściła a i przez jakiś czas mieszkał sam, więc musiał się nauczyć samemu radzić sobie w życiu.
Zgadzam się w pełni z opienią, że Meksykanie są cudowni :tak::tak:
Ja już byłam przekonana, że nigdy nie spotkam kogoś z kim byłabym gotowa związać się na całe życie a tu proszę, czekał na mnie ktoś taki na drugim "końcu świata" :-)

reklama
Dziewczyny nie martwcie sie o becikowe, pracuje Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej, bede wiec na bieżąco jak juz bedzie cos wiadomo to Wam napisze co trzeba i jak załatwić

ticker.php

Na początku chciałam się przywitać więc witam wszystkie przyszłe Mamusie. Jestem Ola.Ja termin według kalkulatora mam na 30kwietnia więc pewnie najpóźniejszy:-)Dzisiaj mam ostatnią nocke w pracy normalnie nie daje rady już.Chciałabym iść od przyszłego tygodnia na chorobowe ale nie wie czy nie będzie za szybko bo to dopiero będzie początek 5tygodnia.Dziewczyny jak się wkleja suwaczki?Życzę spokojnych 8miesięcy Mamuśki:-)

Ola1506 witaj:-).
A z suwaczkiem to jest tak- klikasz sobie na któryś z naszych suwaczków tam sobie wszystko ustawiasz, potem kopjujesz BB Code, wchodzisz tutaj w ustawienia, edytuj sygnaturę i tam w to okno wklejasz ten kod, na koniec klikasz na zapisz sygnaturę i gotowe:-);-).

Na początku chciałam się przywitać więc witam wszystkie przyszłe Mamusie. Jestem Ola.Ja termin według kalkulatora mam na 30kwietnia więc pewnie najpóźniejszy:-)Dzisiaj mam ostatnią nocke w pracy normalnie nie daje rady już.Chciałabym iść od przyszłego tygodnia na chorobowe ale nie wie czy nie będzie za szybko bo to dopiero będzie początek 5tygodnia.Dziewczyny jak się wkleja suwaczki?Życzę spokojnych 8miesięcy Mamuśki:-)

Witaj Olu wsrod nas :-) Niektorym zostalo juz tylko 7 miesiaczkow ;-):tak:

dziewczyny, zastanawia mnie coś. jestem wg lekarki w 6 tyg ciąży. ale wg USG które miałam zrobione tydzień temu mój pęcherzyk ma 8,41 mm. z tego co widzę to mój bąbel powinien mieć 4-5mm czy to normalne ?

co do samopoczucia, to jest całkiem dobrze, jedynie niektóre zapachy rano sprawiają, że mi niedobrze, ale mdłości nie mam - to u mnie w rodzinie normalne. jedynie mam brzuch powiększony, lekko napięty.

reklama
Do góry