reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy! Nie odzywałąm sie długo bo od wtorku do czwartku byłam w pracy i tylko jak wracałm marzyłam o spaniu, i nic mnie wiecej nie interesowało. wczoraj byłam u mojego lekarza i sie bardzo uspokoiłam. Zobaczyłam dwie fasoli i 2 SERDUSZKA. Są i biją, choc jeszcze ich nie słyszałam, termin porodu mi sie zmienia, jedna ma 8,5 mm drugie 9,6 mm. No i od dzis jestem na zwolnieniu, bo jestem bardzo osłbiona i powiedział ze przy ciąży bliźniaczej bardzo mam na siebie uważać i leżeć. Usiadłam na chwilke na kompa podzielić sie z Wami moją radością. Za 2,5 tygodnia mam kolejną wizytę , a i założył mi kartę ciążową. :-)
ticker.php

witam wszystkie przyszłe mamy! Nie odzywałąm sie długo bo od wtorku do czwartku byłam w pracy i tylko jak wracałm marzyłam o spaniu, i nic mnie wiecej nie interesowało. Wczoraj byłam u mojego lekarza i sie bardzo uspokoiłam. Zobaczyłam dwie fasoli i 2 serduszka. Są i biją, choc jeszcze ich nie słyszałam, termin porodu mi sie zmienia, jedna ma 8,5 mm drugie 9,6 mm. No i od dzis jestem na zwolnieniu, bo jestem bardzo osłbiona i powiedział ze przy ciąży bliźniaczej bardzo mam na siebie uważać i leżeć. Usiadłam na chwilke na kompa podzielić sie z wami moją radością. Za 2,5 tygodnia mam kolejną wizytę , a i założył mi kartę ciążową. :-)
ticker.php
amorek ekstra wiadomosc:-):-) teraz musisz duzo odpoczywac tak jak my.

A propo schudniecia, ja juz schudłam 3 kg i nadal nie mam apetytu by jesć, maz sie tym troszke deneruje, ale przecież na siłe nie bede wciskac sobie jedzenia, w koncu kiedyś apetyt do mnie wróci

ticker.php

hej dziewczyny. trochę się nie oddzywałam, ale senność daje znać o sobie... normalnie gdzie bym nie przysiadła to już bym spała... dzisiaj w nocy to jak wstałam na siku to nie mogłam później zasnąć ze 2 godziny... spać sie odechciało, brzuch coś pobolewał eh. W poniedziałek do gina, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z dzidzią, że serducho bije. :biggrin2:
Dzisiaj jedziemy do mojej mamy na weekend więc trochę odpocznę psychicznie od teściowej, bo cos mnie drażni ostatnio sam jej widok :baffled:

Amorek gratki WIELKIE z podwójnego szczęścia.

Ilona super że wszystko ok.

Trzymajcie się babuszki i miłego weekendu, jak mniej dolegliwości.

ilona suuperr,ze wszystko ok!!!!!!!!!ja tez sie martwilam,ze mi wszystko minelo ale dzis chyba dolegliwosci wracaja i sie ciesze co tam,oby tylko wszystko bylo ok z groszkiem:)pozdrawiam was wszystkie:*

hej dziewczyny byłam u ginekologa no i mam termin na 11.04.2010 mój malutki skarbuś rośnie jak należy, serduszko bije no i ogólnie jest super :) odrazu po wizycie odeszła mi ta cała senność i humor się poprawił.
Mam jeszcze do was pytanie bo niebardzo wiem jak to jest z tym becikowym czy to trzeba od lekarza jakieś zaświadczenie czy jak ?? na czym to polega jakby ktoś mi to wytłumaczył bo się nie orientuję?

reklama
U mnie dzisiaj 'mdły' dzień, czyli jak co dzień :dry: oby do 12 tygodnia (dobrze chociaż, że w poprzedniej ciąży te atrakcje mnie ominęły)!
Z becikowym to jest tak, że nikt nic nie wie, bo ustalanie wzorów pism jest niejako w toku. Wiadomo, że trzeba będzie mieć zaświadczenie od lekarza prowadzącego ciążę, że było się pod stałą opieką lekarską od 10 tygodnia... No i tu zaczynają się 'schody', bo np. co z babkami, które prowadziły ciążę w Anglii... No ale mniejmy nadzieję, że do kwietnia się sytuacja wyjaśni. Najgorzej będą miały młode mamy z końca tego roku... bo nikt nic nie wie. Wzór pisma widziałam gdzieś na stronach min. zdrowia.

Do góry