reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy! Nie odzywałąm sie długo bo od wtorku do czwartku byłam w pracy i tylko jak wracałm marzyłam o spaniu, i nic mnie wiecej nie interesowało. wczoraj byłam u mojego lekarza i sie bardzo uspokoiłam. Zobaczyłam dwie fasoli i 2 SERDUSZKA. Są i biją, choc jeszcze ich nie słyszałam, termin porodu mi sie zmienia, jedna ma 8,5 mm drugie 9,6 mm. No i od dzis jestem na zwolnieniu, bo jestem bardzo osłbiona i powiedział ze przy ciąży bliźniaczej bardzo mam na siebie uważać i leżeć. Usiadłam na chwilke na kompa podzielić sie z Wami moją radością. Za 2,5 tygodnia mam kolejną wizytę , a i założył mi kartę ciążową. :-)
ticker.php

witam wszystkie przyszłe mamy! Nie odzywałąm sie długo bo od wtorku do czwartku byłam w pracy i tylko jak wracałm marzyłam o spaniu, i nic mnie wiecej nie interesowało. Wczoraj byłam u mojego lekarza i sie bardzo uspokoiłam. Zobaczyłam dwie fasoli i 2 serduszka. Są i biją, choc jeszcze ich nie słyszałam, termin porodu mi sie zmienia, jedna ma 8,5 mm drugie 9,6 mm. No i od dzis jestem na zwolnieniu, bo jestem bardzo osłbiona i powiedział ze przy ciąży bliźniaczej bardzo mam na siebie uważać i leżeć. Usiadłam na chwilke na kompa podzielić sie z wami moją radością. Za 2,5 tygodnia mam kolejną wizytę , a i założył mi kartę ciążową. :-)
ticker.php
amorek ekstra wiadomosc:-):-) teraz musisz duzo odpoczywac tak jak my.

A propo schudniecia, ja juz schudłam 3 kg i nadal nie mam apetytu by jesć, maz sie tym troszke deneruje, ale przecież na siłe nie bede wciskac sobie jedzenia, w koncu kiedyś apetyt do mnie wróci

ticker.php

hej dziewczyny. trochę się nie oddzywałam, ale senność daje znać o sobie... normalnie gdzie bym nie przysiadła to już bym spała... dzisiaj w nocy to jak wstałam na siku to nie mogłam później zasnąć ze 2 godziny... spać sie odechciało, brzuch coś pobolewał eh. W poniedziałek do gina, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z dzidzią, że serducho bije. :biggrin2:
Dzisiaj jedziemy do mojej mamy na weekend więc trochę odpocznę psychicznie od teściowej, bo cos mnie drażni ostatnio sam jej widok :baffled:

Amorek gratki WIELKIE z podwójnego szczęścia.

Ilona super że wszystko ok.

Trzymajcie się babuszki i miłego weekendu, jak mniej dolegliwości.

ilona suuperr,ze wszystko ok!!!!!!!!!ja tez sie martwilam,ze mi wszystko minelo ale dzis chyba dolegliwosci wracaja i sie ciesze co tam,oby tylko wszystko bylo ok z groszkiem:)pozdrawiam was wszystkie:*

hej dziewczyny byłam u ginekologa no i mam termin na 11.04.2010 mój malutki skarbuś rośnie jak należy, serduszko bije no i ogólnie jest super :) odrazu po wizycie odeszła mi ta cała senność i humor się poprawił.
Mam jeszcze do was pytanie bo niebardzo wiem jak to jest z tym becikowym czy to trzeba od lekarza jakieś zaświadczenie czy jak ?? na czym to polega jakby ktoś mi to wytłumaczył bo się nie orientuję?

reklama
U mnie dzisiaj 'mdły' dzień, czyli jak co dzień :dry: oby do 12 tygodnia (dobrze chociaż, że w poprzedniej ciąży te atrakcje mnie ominęły)!
Z becikowym to jest tak, że nikt nic nie wie, bo ustalanie wzorów pism jest niejako w toku. Wiadomo, że trzeba będzie mieć zaświadczenie od lekarza prowadzącego ciążę, że było się pod stałą opieką lekarską od 10 tygodnia... No i tu zaczynają się 'schody', bo np. co z babkami, które prowadziły ciążę w Anglii... No ale mniejmy nadzieję, że do kwietnia się sytuacja wyjaśni. Najgorzej będą miały młode mamy z końca tego roku... bo nikt nic nie wie. Wzór pisma widziałam gdzieś na stronach min. zdrowia.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry