malena81
mamusia październikowa 08
Wczoraj byłam u ginekologa termin na 21 kwietnia, serduszko już jest
Gartulacje!
Witam i pozdrawiam wszystkie przyszłe kwietniowe mamy :-) i jednocześnie dołączam do Waszego grona. Mój termin wg OM to 08/04/2010, także jest szansa na świątecznego zajączka ;-)
Piękny będzie zajączek!
Malena nie masz co wiec narzekać na wagę -jaka puszysta -wysoka dziewczyna i zrzuciłaś sporo po proodzi -więc ciąża Ci służy;-) obym ja nie wyglądała jak ciasteczkowy potwór -ale w sumie co tam -nie raz już chudłam po 12/14 kg bo dałam sobie trochę laby. Jak wazyła 64 poznałam męża -dziś ważę 52 i słyszę tylko -same kości. Jego radość na twarzy z każdego milimetra w biodrach jest nie do opisania:-) Na emeryturze będą wnuki ;-)
No to w ciąży nie da Ci spokoju! ;-)
ja nadal z lozka do was pisze widze ze nie tylko ja dzis mam rowne 8 tygodni. Fajnie Mam juz dosc lozka ale wiem ze to pomoze dzieciaczkowi wiec rzecznie leze i czekam na poniedzialkowe usg
Jeszcze będziesz tęsknić za wylegiwaniem się :-)
13x13 i jeszcze ja sie czuje winna w domu ze pracuje a w pracy ze mam obowiazki domowe i nie ma zlotego srodka na to
ja dzis pracuje w domu, niem oglam corki wyszykowac do przedszkola, raz sukienka nie ta, smiadanie nie te, placz i zgrzytanie zebami, jutro zostawiam ja w domu bo jade w delegacje na spotkanie co moge ja wziac, za to dzis musze zrobic robote za 2 dni wiec wracam do pracy
Współczuję. Mnie też niedługo czekają "pierwsze bunty".
Witam, jestem tu po raz pierwszy i tak przez przypadek znalazłam Wasze forum, Ja mam termin na 24 kwietnia.Miałam juz wizyte.Gin wyliczył mi 6/7 tydzien ale nie było słychac jeszcze serduszka i troche sie tym martwie w którym tyg wy usłyszałyscie bicie serca ?
nie martw się. Na pewno wszystko w porządku
Nie dotknela nawet mojego brzucha, nie mowiac oczywiscie o jakimkolwiek badaniu ginekologicznym.
Tak naprawde nawet nie wiem czy moja macica choc namacalnie wyglada dobrze, a przeciez mozna bylo by to wywnioskowac z normalnego badania. Nie wiem nic, czy dzidzius sie dobrze rozwija, czy jest dobrze rzyczepiony" itp itd... !
je tego podejścia nigdy nie zrozumiem
No to Ilona miałaś dzień pełen emocji.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Na szczęście same dobre wieści!
Odpoczywaj i uważaj na siebie!
Nie wiem jak was, ale mnie od już jakiegoś tygodnia męczą uporczywe bóle głowy I tak całą dobę... nie biorę żadnych leków, ale nie powiem żeby mi to na dobry nastrój wpływało
Przeszkadza mi się cieszyć moim maleńkim 2cm szczęściem ;-)
Mnie też głowa częściej boli. Chyba można pracetamol wziąć. Byle nie za często.
Wczoraj mnie nie było, po pojechałam do Krakowa do promotorki.
Za tydzień mam oddać gotową pracę. Obrona 29 września!
13x13 może byś została moderatorką wątku, skoro takiej nie ma.
Widzę, że jesteś wygadana i często zaglądasz.
Trzeba pożądek zaprowadzić i listę jakąś zrobić.
Co Ty na to? A może ktoś inny chętny?