reklama
Ilona1985
Fanka BB :)
Kinius tak weic trzymam za Ciebie kciuki azeny kolejny cykl byl owocny!!!Daj nam znac jak bedzie!!!
Olus gratulujemy i witamy w kwietniuweczkach
Olus gratulujemy i witamy w kwietniuweczkach
agnes1
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczynki!!!!
w czwartek zrobiłam test i wyszedł pozytywny chociaż w moim przypadku to ciąża nieplanowana mam już synka który ma 20 miesięcy chcieliśmy drugie dziecko ale za jakiś roczek ale coż będzie teraz termin wedlug OM 6 kwiecień mam nadzieje że wszystko będzie dobrze czego i wam serdecznie życzę
w czwartek zrobiłam test i wyszedł pozytywny chociaż w moim przypadku to ciąża nieplanowana mam już synka który ma 20 miesięcy chcieliśmy drugie dziecko ale za jakiś roczek ale coż będzie teraz termin wedlug OM 6 kwiecień mam nadzieje że wszystko będzie dobrze czego i wam serdecznie życzę
Katik
...jestem mamą...
Tez tak mam... dzis wstalam o 4.30 i byla 6ta jak jeszcze spogladalam ze zloscia na zegarek, ze nie spie. A potem zasnelam, i budzik dzwoniacy o 6.45 wyrwal mnie z najlepszego snu...Ja spać nie mogę wczesnym rankiem gdy mnie zerwie do ubikacji wracam i oka nie mogę zmrużyć, co w konsekwencji daje cały dzień ziewania.
Wiesz co, ze u mnie jest podobnie. Widac jeszcze na pewno nie powinno byc, moze to wiec przez zmiany hormonalne? Ja np w czasie @ tez miewalam wydety bardziej brzuch....w ogóle zastanawia mnie jedna rzecz. Nie wiem, przewrażliwiona staram się nie być. Ale czy to możliwe, że juz teraz mój brzuch jest zaokrąglony?? A może top przez to ile jem??
Przecież nie może już być nic widać...a jednak kurcze nawet jak staram się wciągnąc brzuch, nie jest płaski :|
Jak tam babeczki? Boze, jak dobrze ze przed nami weekend, wyspie sie do woli
Jestem bardzo do tylu przez te nocne niespania. Zmeczona niespaniem i praca. Przydalby mi sie juz maciezynski
Witajcie dziewczyny.
Dopisuję się do Kwietniówek 2010. Termin obliczyłam przy użyciu różnych kalkulatorów i waha się między 2 a 8 kwietnia
Jutro zaczyna się 7 tydzień. Od 3 dni mam nudności. Czy Wam też już dokuczają? Nic, ale to nic nie mogę zrobić, mdli mnie przez cały dzień i chce mi się spać.
Pomocy! Macie jakieś sposoby na tę dolegliwość?
@Alfa, @Katik: U mnie podobnie, brzuch zaokrąglony, nie do wiary, ale cóż, na ogół miałam lekko opuchnięty przed miesiączką, miesiączka się nie pojawiła, a zaokrąglony brzuszek został. Czytałam, że jest to normalne, macica ustawia się w odpowiedniej pozycji, pozostałe narządy też się przestawiają, żeby zrobić miejsce i mogą się przy tym lekko ocierać, stąd ból i opuchlizna.
Jeśli chodzi o sen to kiepsko z nim w nocy, natomiast w dzień ucinałabym sobie drzemki i po trzy razy.
Dopisuję się do Kwietniówek 2010. Termin obliczyłam przy użyciu różnych kalkulatorów i waha się między 2 a 8 kwietnia
Jutro zaczyna się 7 tydzień. Od 3 dni mam nudności. Czy Wam też już dokuczają? Nic, ale to nic nie mogę zrobić, mdli mnie przez cały dzień i chce mi się spać.
Pomocy! Macie jakieś sposoby na tę dolegliwość?
@Alfa, @Katik: U mnie podobnie, brzuch zaokrąglony, nie do wiary, ale cóż, na ogół miałam lekko opuchnięty przed miesiączką, miesiączka się nie pojawiła, a zaokrąglony brzuszek został. Czytałam, że jest to normalne, macica ustawia się w odpowiedniej pozycji, pozostałe narządy też się przestawiają, żeby zrobić miejsce i mogą się przy tym lekko ocierać, stąd ból i opuchlizna.
Jeśli chodzi o sen to kiepsko z nim w nocy, natomiast w dzień ucinałabym sobie drzemki i po trzy razy.
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Wiecie co, dzisiaj pojechaliśmy do babci męża a ona od progu, "chyba będzie małe co? Justyna, bardzo się zmieniła" Masakra jak to starsi ludzie mają oko :-) No i co, teraz nie ma co czekac do badan skoro babcia juz nas rozszyfrowała, hehe :-)
Witam nowe kwietnióweczki :-)
Miłego wieczorku :-) a raczej nocy :-)
toola
Coyote - babcia po prostu rewelka
ja rowniez witam nowe kwietnioweczki
mnie dzis zmoglo w dzien i przysnelam, dobrze ze cora sie bawila sama, dopiero maz mnie obudzil
ja rowniez witam nowe kwietnioweczki
mnie dzis zmoglo w dzien i przysnelam, dobrze ze cora sie bawila sama, dopiero maz mnie obudzil
elisse
Witam nowe kwietnióweczki :-) czy ma ktoś zbliżony termin do mojego na 13 kwietnia, czy po prostu jestem opóźniona
Amande ja mam identycznie, nawet badań nie potrzebuję na potwierdzenie ciąży. Nudności, wcześniej zawroty głowy, wydęty i ciągnący brzuch oraz senność w ciagu dnia, a w nocy się budzę i spać nie mogę.
A ja dopiero w czwartym tygodniu to co będzie za dwa
Amande ja mam identycznie, nawet badań nie potrzebuję na potwierdzenie ciąży. Nudności, wcześniej zawroty głowy, wydęty i ciągnący brzuch oraz senność w ciagu dnia, a w nocy się budzę i spać nie mogę.
A ja dopiero w czwartym tygodniu to co będzie za dwa
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Wiecie co, dzisiaj pojechaliśmy do babci męża a ona od progu, "chyba będzie małe co? Justyna, bardzo się zmieniła" Masakra jak to starsi ludzie mają oko :-) No i co, teraz nie ma co czekac do badan skoro babcia juz nas rozszyfrowała, hehe :-)
hej kochana... widze ze twoja babcia lepsza niz gin :-)
szybciej ,,widzi'' malensto :-)
cos z tymi babciami jest jakos ich sie nie oszuka
moja babcia sp. to wiedziala od razu jak cos bylo nie tak...
nawet nie musialam jej nic mowic...
oj te babeczki sa super
szybciej ,,widzi'' malensto :-)
cos z tymi babciami jest jakos ich sie nie oszuka
moja babcia sp. to wiedziala od razu jak cos bylo nie tak...
nawet nie musialam jej nic mowic...
oj te babeczki sa super
reklama