reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Moje dziecko urodzi się tak samo jak mój mąż, więc oboje beda z kwietnia, natomiast ja i mój synek jestesmy oboje ze stycznia :-) wiec tak parzyście bedzie :-)

Studiującamama ja też się obawaim tych charakterków barana lub byka:-)a to dlatego, że ja sama jestem pod znaku barana (18.04), oj trudne charaktery powiem wam:-)

Co do moich objawów ciążowych to nadal nic, śmieję się, że jak tak dalej będę mieć to pewnie będzie chłopczyk;-)

Witam sie i ja;-)jeszcze terminu nie mam bo gin za duzo nie widzial,bo moje cykle byly baardzo dlugie ale powiedzial,ze jest sliczny pecherzyk i czwarty tydzien ciazy wiec pewnie bedzie na kwiecien,oby wszystko bylo ok:tak:milego dnia dziewczyny

najlepsze jest to,ze od okolo dwoch tygodniu juz sie zle czuje dlatego cos podejrzewalam ale nie wierzylam,ze sie udalo,a jednak,a wy dziewczyny macie jakies dolegliwosci?

Czesc ciezarowki;-):-)

Ja dzisiaj zrobilam sobie betke, wyniki wieczorem takze zobaczymy co i jak. Mam nadzieje ze wysoka w sam raz na prawie 6 tydzien. Smiac mi sie chcialo bo mialam (nie pytjcie nie wiem dlaczego) skierowanie na testa sikanego w szpitalu ( ale jak sie okazalo to na krew tez tylko tego nie skumalismy z moim mezczyzna) a dzis w nocy wstawalam 7 razy na siku i jak juz rano budzik zadzwonil to musialam duszkiem wypic o.5 l wody bo nie mialam czym testu siknac:-D naprawde oszaleje przez ten kibelek, ale z dwojga zlego wole te dolegliwosc niz mdlosci. ja mam mdlosci w zasadzie z rana na czczo, jak popije wode i cos przekasze to przechodza i da sie zyc. Czuje sie generalnie dobrze, zaraz utne sobie drzemke takze all git :-)

Dzien dobry,
Zgłaszam sie jako kolejna kwietniowka :) termin wstepnie 7-8 kwie, jkestem jeszcze przed wizytąlekarską ale badania Bhcg wkazuja na 5 tydzien
Pozdrowki dla wszystkich kwietnioweczek :)

reklama
Do góry