Ewidentnie brak slonca zle wplywa na moja psychike i dola lapie. Do tego nic mi sie nie chce, najchetniej poszlabym juz spac. Do tego maz mnie opuscil.... na 3 dni pojechal na ryby, wiec wszystko na mojej glowie
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Maonka łącze sie w "bólu" ja sama od poniedziałku do niedzieli...
Aga ani mi nie mów o deszczu...
Aga ani mi nie mów o deszczu...
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Hej, ja tylko na chwilkę, młoda ma kryzys, dziś na terapii nic nie robila tylko rzucała się na podłodze (u logopedy).
Na SI znów miała sesję fotograficzną, Paula i jej postępy w tej terapii mają być tematem pracy dyplomowej.
Odwiedziłam w końcu fryzjera i długie kłaki poszły do kosza ale humor mi mała nadal skutecznie psuje.
U nas też leje:-( zostajemy w domu bo w taką pogodę młodej od razu charczy w płucach, ino patrzeć jakby jaką infekcję złapała.
Ella gratki dla Alusi, pierwsze kroczki są fajne
Na SI znów miała sesję fotograficzną, Paula i jej postępy w tej terapii mają być tematem pracy dyplomowej.
Odwiedziłam w końcu fryzjera i długie kłaki poszły do kosza ale humor mi mała nadal skutecznie psuje.
U nas też leje:-( zostajemy w domu bo w taką pogodę młodej od razu charczy w płucach, ino patrzeć jakby jaką infekcję złapała.
Ella gratki dla Alusi, pierwsze kroczki są fajne
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny ogladalam tv i wiadomosci wszelkie i gadaja o jakiejs powtorce powodziowej z 2010 w najblizszych dniach. Co to za jaja? Jak prognozy sie sprawdza i bedzie powodziowo to łodzi nie mamy zeby do Wro na spotkanie poplynac. :/
A na powaznie- AgnieszkaSz Wy mimo domniemanej powodzi do Maonki jedziecie w ten weekend?
Bo my sie troche obawiamy nie utknac. Ostatnio z tarnowa tak uciekalismy ze godzine po nas juz drogi byly nieprzejezdne i bylo malo zabawnie ogolnie.
Mamo Paulinki wspolczuje bardzo buntu mlodej.
A na powaznie- AgnieszkaSz Wy mimo domniemanej powodzi do Maonki jedziecie w ten weekend?
Bo my sie troche obawiamy nie utknac. Ostatnio z tarnowa tak uciekalismy ze godzine po nas juz drogi byly nieprzejezdne i bylo malo zabawnie ogolnie.
Mamo Paulinki wspolczuje bardzo buntu mlodej.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ela wybieram sie nadal zobaczę na bierząco rozwój sytuacji. Ja chce wyjechać ok 8 rano w niedzielę więc już będzie mniejwięcej wiadomo co i jak a najgorsze powinno już przejść. Gdyby sie okazało że jest bardzo nieciekawie to zostanę w domu ale na razie jade ;-) ja tam optymista jestem.
Przez te skoki temperatury gardło mnie boli... Reszta odpukać w niemalowane.
Przez te skoki temperatury gardło mnie boli... Reszta odpukać w niemalowane.
Ella Ty jedź bo nigdy nie pojedziesz , zawsze będzie za mokro , za słonecznie , za wietrznie a potem marudzisz że lasek nie znasz Aniez do mnie w styczniu w deszczu jechała ze spóźnionym R złym z tego powodu jak osa , walizy w biegu wypakowaliśmy u mnie w ulewie a R dalej leciał . Żyjemy i bez pogody może być fajnie
Gosieńka my też czasem po zajazdach śmigamy Tylko najpierw wypytujemy panów przez CB
Aniez - ja to musze psy gorące wyprodukować , bo Szymek meczy
Nogi mi w d. włażą . w korabkach byłam a że bez dzieci i jakiś wolontariat pracowniczy zajechał , to i fizycznie troszkę się popracowało .
Ale jakby Aniez potrzebowała kogoś do impregnowania mebli z balkonu to się zgłaszam i oświadczam że jestem to w stanie zrobić w kilka min Trenowałam dziś na psich budach
Ja to mam nadzieję że się wypada a w czerwcu na spotkanie będzie lampiło słoneczko jak szalone
Gosieńka my też czasem po zajazdach śmigamy Tylko najpierw wypytujemy panów przez CB
Aniez - ja to musze psy gorące wyprodukować , bo Szymek meczy
Nogi mi w d. włażą . w korabkach byłam a że bez dzieci i jakiś wolontariat pracowniczy zajechał , to i fizycznie troszkę się popracowało .
Ale jakby Aniez potrzebowała kogoś do impregnowania mebli z balkonu to się zgłaszam i oświadczam że jestem to w stanie zrobić w kilka min Trenowałam dziś na psich budach
Ja to mam nadzieję że się wypada a w czerwcu na spotkanie będzie lampiło słoneczko jak szalone
Ella sprawdzałam moją pogodę dla Wro i najgorszy będzie piątek, ściana deszczu przez cały dzień. W niedzielę też może popadać, ale to się jeszcze może zmienić.
Dla pocieszenia dla wszystkich od niedzieli idzie ocieplenie!!! W poniedziałek do 23, wtorek 26, dalej nie ma sensu patrzeć. Chociaż mam wrażenie, że Wrocław jest w innej strefie klimatycznej, bo tam przeważnie najcieplej.
Dla pocieszenia dla wszystkich od niedzieli idzie ocieplenie!!! W poniedziałek do 23, wtorek 26, dalej nie ma sensu patrzeć. Chociaż mam wrażenie, że Wrocław jest w innej strefie klimatycznej, bo tam przeważnie najcieplej.
Ostatnia edycja:
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Maonka i na to liczę ;-) u mnie ma przestać padać koło wtorku ale juz poniedziałek ma byc 23 st wiec luz bo dzisiaj to marne 12 widziałam.
Z tego wszystkiego nie miałam nic przeciwko złożeniu ognia w piecu a jeszcze sama byłam dorzucić trochę
Chłopaki śpią kot mruczy mi miedzy nogami (dosłownie mi sie tam ułożył ;-)) a ja pogaduje sobie przez komunikator z A. .... Byle do niedzieli...
Z tego wszystkiego nie miałam nic przeciwko złożeniu ognia w piecu a jeszcze sama byłam dorzucić trochę
Chłopaki śpią kot mruczy mi miedzy nogami (dosłownie mi sie tam ułożył ;-)) a ja pogaduje sobie przez komunikator z A. .... Byle do niedzieli...