reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dali rade, ale M musial kierowniczke rossmana o pomoc prosic, bo inaczej nie otwarliby magicznej szuflady gdzie moj kolor byl schowany...

tak jest wlasnie w rossmannie, ze jak nie maja koloru to warto dopytac, bo w tych szufladach to duzo rzeczy maja :-)

nie wiem czy dam rade jeszcze zajrzec, w zwiazku z tym zycze Wam kochane aby 2014 byl bardziej laskawy i obfity niz ten mijajacy, abyscie mialy czas na spelnianie marzen aby zdrowie was i najblizszych nie opuszczalo...

no i abysmy caly nastepny rok tez mialy okazje klikac do siebie codziennie i spotykac sie gdy tylko bedzie okazja...

Basia - świetne wieści - oby teraz już z górki
Monia - faktycznie Gosienki kocisko duże - Stefan też jest spory - ale szczupły - jest po prostu wielki

Dziewczyny aby 2014 był lepszy od 2013 - szczęścia, szczęścia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :)

Dziewczyny ja również życze Wam wszystkiego naj w Nowym Roku...

U Nas póki co do dooopy, B. gorączkuje a ja się oparzyłam i teraz dwa palce mnie bolą ech....

I ja wpadłam życzyć wam wszystkiego co najlepsze w Nowym roku, aby przynosił tylko pozytywne wieści, aby spełniały się w nim wasze marzenia i oby dopisywało zdrówko!

Dla mnie to ciężki rok, jego ostatnie dni mega trudne, od świąt tyle się napłakałam ze hoho..dobrze że mam Ole:)

reklama
Hej kochane kwietnióweczki!

My na miejscu, wczoraj wieczorem dotarliśmy, prosto do lekarza. Maja wymiotowała, do tego biegunka i paskudny kaszel.
Dziś jest trochę lepiej, właśnie śpi, idę ją zaraz obudzić. Zjadła rosołek przed spaniem, od rana tylko na suchej bułce, biszkoptach i herbacie miętowej. Mieliśmy nie iść na sylwestra, bo szkoda nam ją zostawić u kuzynki, ale rodzice zdecydowali się zostać i będą razem z Mają świętować. My idziemy ze znajomymi do tego samego lokalu gdzie w zeszłym roku, tylko ja najchętniej zostałabym z pszczółką w domu.

Święta i pobyt w górach cudny, tylko szkoda, że choróbsko przytargaliśmy. Mai kuzyn też chory więc to na bank wirus.

Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej oraz dużo zdrowia, szczęścia i miłości w Nowym Roku!!!

1511160_592455527492339_1638783033_n.jpg

Do góry