reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dali rade, ale M musial kierowniczke rossmana o pomoc prosic, bo inaczej nie otwarliby magicznej szuflady gdzie moj kolor byl schowany...

tak jest wlasnie w rossmannie, ze jak nie maja koloru to warto dopytac, bo w tych szufladach to duzo rzeczy maja :-)

nie wiem czy dam rade jeszcze zajrzec, w zwiazku z tym zycze Wam kochane aby 2014 byl bardziej laskawy i obfity niz ten mijajacy, abyscie mialy czas na spelnianie marzen aby zdrowie was i najblizszych nie opuszczalo...

no i abysmy caly nastepny rok tez mialy okazje klikac do siebie codziennie i spotykac sie gdy tylko bedzie okazja...

Basia - świetne wieści - oby teraz już z górki
Monia - faktycznie Gosienki kocisko duże - Stefan też jest spory - ale szczupły - jest po prostu wielki

Dziewczyny aby 2014 był lepszy od 2013 - szczęścia, szczęścia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :)

Dziewczyny ja również życze Wam wszystkiego naj w Nowym Roku...

U Nas póki co do dooopy, B. gorączkuje a ja się oparzyłam i teraz dwa palce mnie bolą ech....

I ja wpadłam życzyć wam wszystkiego co najlepsze w Nowym roku, aby przynosił tylko pozytywne wieści, aby spełniały się w nim wasze marzenia i oby dopisywało zdrówko!

Dla mnie to ciężki rok, jego ostatnie dni mega trudne, od świąt tyle się napłakałam ze hoho..dobrze że mam Ole:)

reklama
Hej kochane kwietnióweczki!

My na miejscu, wczoraj wieczorem dotarliśmy, prosto do lekarza. Maja wymiotowała, do tego biegunka i paskudny kaszel.
Dziś jest trochę lepiej, właśnie śpi, idę ją zaraz obudzić. Zjadła rosołek przed spaniem, od rana tylko na suchej bułce, biszkoptach i herbacie miętowej. Mieliśmy nie iść na sylwestra, bo szkoda nam ją zostawić u kuzynki, ale rodzice zdecydowali się zostać i będą razem z Mają świętować. My idziemy ze znajomymi do tego samego lokalu gdzie w zeszłym roku, tylko ja najchętniej zostałabym z pszczółką w domu.

Święta i pobyt w górach cudny, tylko szkoda, że choróbsko przytargaliśmy. Mai kuzyn też chory więc to na bank wirus.

Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej oraz dużo zdrowia, szczęścia i miłości w Nowym Roku!!!

1511160_592455527492339_1638783033_n.jpg

Do góry