reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

O matko...trzynacha się pokazała. No witaj po latach hehehe, a tak w ogóle Ty faktycznie zakręcona jesteś, bo mamy kochana listopad nie lipiec :-). Jak tam Alicja?? No i jak Twoje studia?? Napisz co u Was , a nie tak 3 zdania i papa:-)

gosia wklejam zdjęcia, ale żeby nie zaśmiecać wątku zrobie to na zakupowym :-)

annaoj ...o ja Cię :szok: niezłą szefową masz :eek:

Basia dobrze,ze udalo się przelecieć bez korków, u was to chyba rzadkosć :-D

reklama
hejka!
podczytuję was z doskoku. Mój tata przyleciał i więc siedzimy od poniedziałku u moich rodziców bo Maja za dziadkiem się stęskniła. Jeszcze sprawdziany ogarnę i mykam lulu bom padnięta.

3majcie się cieplutko!

Glos mi odjelo, ale to i tak bez znaczenia, bo ostatnio same glupoty mi do glowy przychodza. No a skoro gadac nie moge, to przynajmniej nic nie chlapne ;-)

Gosienko, ta Meateuszowa sprawa brzmi powaznie, no ale jak trzeba, to trzeba i juz.

Tak tak, ja lubie czerwone wytrawne wina. Shiraza uwielbiam, za Merlotem nie przepadam, Caberneta pije bez zachwytu ;-) Z bialych tylko Chenin Blanc, a z aniam pije kadarke :-p:-p:-p, bo nie chodzi o to co, ale z kim :tak:

Ide polozyc sie gdzies w kacie i pozdychac troche...

A co do packi na muchy, stwierdzilam, ze odpuszcze sobie, bo sie namacham, zmecze i spoce co gorsza, a stary i tak nic nie zrozumie, a spodobac mu sie moze...

Aniam mój Tata właśnie w north face lubuje, ale on może i ta wspomniana przeze mnie kurtka z north byla ;-) Ja mam z 4f ta co mi Tata jeszcze kupił i też super ciepła, no i też nie był to wydatek na rok. Zresztą będziesz mogła ocenić :-)

W zyciu bym za kurtałkę tyle nie dała , tym bardziej że są tańsze a tak samo dobre . A że w ubraniach sportowych tyrałam , to coś o tym wiem .

Aleście się przygotowały... spodnie, kurteczki... normalnie zima roku będzie :p ja mam kurtkę... portek śniegowych niet (i pewnie nie będzie, bo ja się lansuję, nie tarzam w zaspach śnieżnych :p).

P

To już wiem kto w tym roku w śniegu będzie wytarzany . Weź portki na zmianę :p

Igor niestety też tak miewa. Do wojska by się nasze chłopaki nie nadawały;-)
.

Ja tam w Twoim synu nie widzę jakis złych zachowań , bo moj taki sam he he . Nie wiem czy by się do wojska nadawali , bo wsio by było na nie :) Nasze to takie co ładnie współpracują , pod warunkiem że nie czują jakiegoś przymusu .

Witam się pozdrawiam serdecznie
nie wiem że żyję... tzn. na pewno zyję bo mnie boli i strzyka coś od czasu do czasu ale niedawno był sierpień... już lipiec
jakieś zagięcie czasoprzestrzeni...

Miłęgo wieczorku Wam życzę:)

Jako że mamy listopad to nas troszkę wyprzedziłaś w czasie .
Złożone czekamy - ponoć 3 miechy u nas się czeka .

Tak tak, ja lubie czerwone wytrawne wina. Shiraza uwielbiam, za Merlotem nie przepadam, Caberneta pije bez zachwytu ;-) Z bialych tylko Chenin Blanc, a z aniam pije kadarke :-p:-p:-p, bo nie chodzi o to co, ale z kim :tak:

Ide polozyc sie gdzies w kacie i pozdychac troche...

A co do packi na muchy, stwierdzilam, ze odpuszcze sobie, bo sie namacham, zmecze i spoce co gorsza, a stary i tak nic nie zrozumie, a spodobac mu sie moze...

z Aniez też pije kadarkę :-D:-D Nie gadaj bo jeszcze nalewkę piłyśmy i jakieś inne wińsko u Ciebie :-p:-p

Witam,
u mnie mega napięty grafik, bo początek katalogu i remont trwa, alepoczytałam i nawet się pouśmeichałąm trochę z lansującej się Aniez - już widzę jak ją Aniam w śniegu wytarza, to będzie lepsze widowisko niż walki w kisielu hehehe
annaoj kce - szefowa to ma teksty:/
13 - listopad tez na "L" ;-)
isabela - ja kurtkę the nord face wyczaiłam latem na allegro, stan idealny za 67zł. Warto polować :)
wronka - lecę zaraz na te Twoje zakupy looknąć;-)
Jeszcze nawet połowy nie ogarnęłam, a już mnei spanie bierze, wcześniej spacer z psem, a i M. na coś liczy hehehe
Jeśli nie słyszałyście to polecam Donatan-Cleo "MY SŁOWIANIE" - YouTube U nas to hit Lenkowy nr 1 teraz, młoda dupą wywija lepiej ode mnie a Maciek brawo bije i się w kółko kręci do upadłego także cyrk na kółkach mam, ale przynajmniej w wc mogę pobyć sama, bo oni tańczą :)
Z ciekawostek dodam, że Lena dziś odstawiła cyrk w przedszkolu, nie chciałam się w piżamę przebrać, dwie panie jej na siłę tą piżamę założyły. Oświadczyła, że jest dzień i ona spać nie będzie bo ona śpi tylko w nocy a w dzień to śpi dzidziuś Maciuś i Lucky troszeczkę. Później jeszcze na stół wlazła i tym sposobem została naczelnym hultajem trzylatków.

reklama
Dzięki za 3manie kciuków. Imprezka była bardzo fajna. uśmiech mi z ryja nie schodził jak podziwiałam mojego przedszkolaka. Zauważyłam, że moje dziecko jest chyba najwyższe ze swojej grupy. po pasowaniu poszli na poczestunek i razem ze swoim najlepszym kumplem obzarli się żelek, aż Q brzuch rozbalał i kazał mi się na rączkach nosić co mnie bardzo zaskoczyło, bo był przecież tata i to zawsze tata ma go nosić, bo mama wtedy jest beeee. Mój kochany Gnom. Jestem bardzo z niego dumna. Fotki mam słabej jakości, ale jak tylko je zrzucę to coś tam wrzuce :-D

gosieńko - Dobrze, że Emil już nie musi ustrojstwa nosić i że to już tylko kosmetyka. co do Mateuszka... no to dobrze załatwić to teraz i aby potem było z głowy. 3mam kciuki aby sprawnie poszło wszystko.

isabela - Wy to macie z tą teściową... współczuje...

nata - przykro mi z powodu babci Mariusza :-( szczere kondolencje dla Was

Do góry