reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

berek ;-)
Normalnie jestem w szoku jaka ja zorganizowana jestem jak A. nie ma... aż nie mam co robić bo wszędzie porządek jest...nawet chłopcy nie bałaganią :eek: :-D

Aniez, Annaoj jasne dyscyplina musi być i ja to rozumiem :tak: Dlatego trener taekwon-do tak to poustawiał, że dla dzieciaków największą karą jest jak nie mogą uczestniczyć w zajęciach (bo siedzą na materacu) i do tego gum nie dostają :tak: A też musi dbać o bezpieczeństwo coby dzieciaki się nie pouszkadzały na wzajem i same siebie. Ale każdy jest innym człowiekiem, inne zasady wyznaje i inaczej musi podejść do dziecka :tak: Szkoda tylko, że kończy się to dla dziecka wyrzuceniem z zajęć...

Iza...teściowej nie skomentuje :no: Błogosławię moją teściową :tak: ;-) choć też miewa różne fazy ale nigdy nie jest aż tak bezmyślna.

Nata... trzymajcie się. (*) dla Babci
A na spotkanie mazurskie się piszę :tak: jeszcze jakby wstępny termin ustalić to już w ogóle może by więcej dziewczyn dojechało ;-)

Dobra spadam po J. bo dzisiaj mamy tą nieszczęsną wizyte u dentysty....

reklama
Agnieszka - takie dzieciaki jak mój to tym bardziej dyscypliny im trzeba .
Chociaż moja Ola też lubi rządzić i jak jej się na za dużo pozwala to przkombinowuje dziewczyna .
Przyjdź do mnie na porządki .

He he he a ty myślisz że J. to święty? I on słucha? Wprawdzie M. pod tym względem gorszy ale z drugiej strony wolę uparciuchów niż ciepłe kluchy :-D
A co do porządku ... nie ma sprawy ;-) kawa, ciacho i jakieś winko i miotłę włączam i lece :-D

:-D:-D:-D

I z dentystą doopa... J. Spanikował i nic zrobić sobie nie dał... Nic nie pomogło...ale dentystka super bo mu powiedziała że nie to nie ( wcześniej tlumaczyła jak mogła). Ja mam zakaz nitkowania i jakiegokolwiek czyszczenia tego zęba żeby poczuł. Mam duuuużo z nim rozmawiać i tłumaczyć i zadzwonić jak sie J. zdecyduje... Ale dziura wielka:-( Tak więc mamy codzienne pogadanki;-)
Wróciliśmy i o 16:30 prąd wyłączyli.. Nie wiem co sie dzieje bo to srugi raz w ciągu tygodnia...pewnie elektrownia nie wyrabia bo ponoć remontują tam coś... Ale mnie to guzik obchodzi...:-p Mieliśmy romantycznie bo wszystkie świeczki pozapalałam ( a ostatnio 2 w tesko kupiłam)

terza chłopcy już smacznie špią a kot mi na nogach mruczy...
Miłego wieczoru

Czesc dziewczyny. Przepraszam za nieobecnosc moja ale ogolnie przepadlam dla swiata bo przygniotlo nas tsunami chorob kolejnych :/ my z M najpierw przeszlismy grype zoladkowa ktora nas skosila rowno w w tym czasie julcia przechodzila przeziebienie z kaszlem ze pluca wypluwala a jak juz udalo mi sie te pluca zatrzymac na miejscu to zlapala od nas wirusa zoladkowego i polehla z goraczka i wszelkimi atrakcjami. Ogolnie masakra. Do tego wszystkiego jeszcze atrakcje z alicja i ogolny sajgon byl :/ stad ani glowy ani checi do czegokolwiek innego nie bylo-wybaczcie.
Wczoraj zaliczylismy wizyte z julikiem u psychologa zeby moze co doradzila czemu gadzina nas sluchac nie chce ale niezbyt pomogla bo mloda histerie urzadzila juz po poludniu :/

Za to do dzis mielismy sukces z nocnym odpieluchowaniem. Niestety dzis porazka ale to moze jednorazowe :/

Kochane a jaki jest i byl stosunek starszakow do takich maluszkow polrocznych? Bo psycholka mowila zeby to zostawic a mi nie podoba sie jak julcia reaguje na alicje. Mala sie do niej cieszy jak nie wiem a julik jezyk jej pokazuje mowi ze jej nie lubi, reka macha itd. Potem ja pytam czy kocha siostre to mowi ze tak ale zero glasaknia przytulenia czy jakis takich gestow. Kotu milosc wyznaje dozgonna na kazdym kroku a alicje...toleruje :/ przykre to jest dla mnie :/ jak bylo u Was?

Wybaczcie ze tylko o sobie ale chcialam zameldowac ze zyje ;) juz lece czytac co slychac. Pozdrawiam Was cieplo :)

Ella - zdrówka w takim razie życzę. a co do Julki to jest ewidentnie zazdrosna. spróbuj czasem poświęcić czas tylko jej. Musi zrozumieć, że fakt, że ma siostre nie oznacza, że ona jest mniej ważna.

nata - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Mam nadzieję, że wszystkie problemy się rozwiążą a marzenia się spełnią.

Witam się czwartkowo. Miłego dnia :-)

Witamy się

U nas chorobowo Helenka ma ospę :no:Wczoraj miała tylko trochę kropek ale dzisiaj już jest małą biedronką, ma stan podgorączkowy, apetytu wcale, tylko pije, ale to normalne przy ospie więc musimy jakiś to przetrwać, chłopcy już mieli wiec jestem zaprawiona w boju;-)

Z dobrych wieści to znalazłam w końcu porządnego lekarza, neurochirurga, dzisiaj jadę zrobić rezonans magnetyczny w przyszłym tygodniu na konsultację do niego i jak wszystko dobrze pójdzie to 18 listopada operacja :szok: Wiem szybko, sama byłam w szoku, ale jeżeli nie teraz to dopiero na wiosnę, a jak chce mieć to już za sobą , boję się strasznie i jakieś schizy dostaję że muszę napisać testament i takie tam :no: martwię się jak S sobie da radę sam z trójcą:-( Dobra nie marudzę ...

Nata dla babci
[*] przytulam, trzymajcie się

Maonka zaginęłaś w boju domowych obowiązku się rozumie, proszę mi się tu meldować co u was, jak tańce Alicja chodzi? Helenka miała iść teraz w piątek na zajęcia z baletu ale przez ospę na razie musimy poczekać.

Isabela niech żyje myśląca teściowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: S nawet sobie poradził bez pani Krysi ;-):-D

Aniam przepis na Panią walewską znalazłaś na nasze party ospa ;-):-D bo wiesz że ja antytalencie jestem jeżeli chodzi o wypieki, ale tort w kształcie jaja kurzego zamówiłam :-D

Wronka rzeczywiście cena niezła, ale znając ciebie jakbyś nie musiała to byś kasę nie wydała, dosyć się w życiu naoszczędzałaś nie ? To jest zakup na kilka lat no i jest nadzieja że częściej do nas zimą będziecie przyjeżdżać ;-):-)
Czyli będę miała z kim carlo rossi pić :tak::-)

Aniez sama nie będziesz się lansować na tym stoku bo ja też spodni takowych nie mam ;-)O czerwonym dywanie zapomniałaś:-p, ale było czerwone łóżko ( nie chcecie go sprzedać bo mega wygodne przy moich dolegliwościach ) ;-) Dziękuję za pomoc :happy:

Anna jak mnie wkurza stwierdzenie kura domowa :wściekła/y: Emil na piłkę chodzi od dwóch lat tak regularnie do klubu należy :tak:

Basia trochę luzu ci się w pracy należy :tak:

13x13 witamy , no i listopad mamy proszę panią :-D

Zielona zdrówka

Elvie a ja bym panią zwróciła uwagę, że na siłę się dziecka nie ubiera :no: bo teraz to się jeszcze bardziej nastawi na nie na spanie .

Kici super że pasowanie udane:-)

Agnieszka widzisz to wszystko jednak od dziecka zależy bo można by powiedzieć że co to za dentystka, ze dziecka zachęci do leczenia zęba nie potrafi ;-) jak się znajdzie uparty egzemplarz to choć by człowiek na głowie stanął to se ne da ;-) Ja to się bardzo cieszę że moi tak dobrze współpracują u dentysty :tak: Mam nadzieję że uda ci się codzienną rozmową Janka przekonać bo jak jakiś stan zapalny się w zębie zrobi to może go bardzo boleć :no: Dla mnie Marek to oaza spokoju :-) a J uparty ale chyba w normie ;-):-D
Ja ci kawę , ciacho i winko też postawię wiec szykuj miotłę;-)

Ella powiem ci że Emil nigdy wielką miłością do Mateusza nie pałał ;-) Mateuszek często mu mówił ze go kocha, chciał się przytulać, bawić. Emil już taki wylewny w stosunku do niego nie był , ale my to uszanowaliśmy, najważniejsze że nie robił mu krzywdy w sensie wielkiego bicia bo małe wojny oczywiście były;-) Mateusz by za nim w ogień poszedł i tak jest do dzisiaj a Emil no cóż mnie się wydaje że on tylko takiego twardziela zgrywa a jak by przyszło do czegoś to by za bratem murem stanął bo w szkole nie raz już panie wspominały ze widzą jak Emil się Mateuszem opiekuje :tak:Ja bym rozmawiała, tłumaczyła, ale nic na siłę.

Helenka zasnęła więc zmykam gospodarstwo przejrzeć ;-)

Miłego dnia

reklama
Witam:) nata - wyrazy współczucia i światełko dla Babci
[*] Agnieszka - ja jako dziecko też u dentysty cyrki robiłam, ale wtedy wyrozumiałości nie było. Pielęgniarka mnie z mamą trzymały. Tym sposobem jako 4-latka miałam wyrwane górne jedynki i potem one mi przez 3 lata nie rosły. Musiałam gumę gryźć, by uciskać dziąsło i wreszcie wylazły, ale ortodonta był mocno zaniepokojony. Choróbsko jakieś dziwne mam, rano i wieczorem koszmar, a w dzień się rozkręcam i ok. Po tą sól dzisiaj pojadę, bo chcę do empiku wpaść i książkę kupić BLOG - PISZ KREUJ ZARABIAJ /TOMEK TOMCZYK/ KOMINEK (3675150897) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry