reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

O matko...trzynacha się pokazała. No witaj po latach hehehe, a tak w ogóle Ty faktycznie zakręcona jesteś, bo mamy kochana listopad nie lipiec :-). Jak tam Alicja?? No i jak Twoje studia?? Napisz co u Was , a nie tak 3 zdania i papa:-)

gosia wklejam zdjęcia, ale żeby nie zaśmiecać wątku zrobie to na zakupowym :-)

annaoj ...o ja Cię :szok: niezłą szefową masz :eek:

Basia dobrze,ze udalo się przelecieć bez korków, u was to chyba rzadkosć :-D

reklama
hejka!
podczytuję was z doskoku. Mój tata przyleciał i więc siedzimy od poniedziałku u moich rodziców bo Maja za dziadkiem się stęskniła. Jeszcze sprawdziany ogarnę i mykam lulu bom padnięta.

3majcie się cieplutko!

Glos mi odjelo, ale to i tak bez znaczenia, bo ostatnio same glupoty mi do glowy przychodza. No a skoro gadac nie moge, to przynajmniej nic nie chlapne ;-)

Gosienko, ta Meateuszowa sprawa brzmi powaznie, no ale jak trzeba, to trzeba i juz.

Tak tak, ja lubie czerwone wytrawne wina. Shiraza uwielbiam, za Merlotem nie przepadam, Caberneta pije bez zachwytu ;-) Z bialych tylko Chenin Blanc, a z aniam pije kadarke :-p:-p:-p, bo nie chodzi o to co, ale z kim :tak:

Ide polozyc sie gdzies w kacie i pozdychac troche...

A co do packi na muchy, stwierdzilam, ze odpuszcze sobie, bo sie namacham, zmecze i spoce co gorsza, a stary i tak nic nie zrozumie, a spodobac mu sie moze...

Aniam mój Tata właśnie w north face lubuje, ale on może i ta wspomniana przeze mnie kurtka z north byla ;-) Ja mam z 4f ta co mi Tata jeszcze kupił i też super ciepła, no i też nie był to wydatek na rok. Zresztą będziesz mogła ocenić :-)

W zyciu bym za kurtałkę tyle nie dała , tym bardziej że są tańsze a tak samo dobre . A że w ubraniach sportowych tyrałam , to coś o tym wiem .

Aleście się przygotowały... spodnie, kurteczki... normalnie zima roku będzie :p ja mam kurtkę... portek śniegowych niet (i pewnie nie będzie, bo ja się lansuję, nie tarzam w zaspach śnieżnych :p).

P

To już wiem kto w tym roku w śniegu będzie wytarzany . Weź portki na zmianę :p

Igor niestety też tak miewa. Do wojska by się nasze chłopaki nie nadawały;-)
.

Ja tam w Twoim synu nie widzę jakis złych zachowań , bo moj taki sam he he . Nie wiem czy by się do wojska nadawali , bo wsio by było na nie :) Nasze to takie co ładnie współpracują , pod warunkiem że nie czują jakiegoś przymusu .

Witam się pozdrawiam serdecznie
nie wiem że żyję... tzn. na pewno zyję bo mnie boli i strzyka coś od czasu do czasu ale niedawno był sierpień... już lipiec
jakieś zagięcie czasoprzestrzeni...

Miłęgo wieczorku Wam życzę:)

Jako że mamy listopad to nas troszkę wyprzedziłaś w czasie .
Złożone czekamy - ponoć 3 miechy u nas się czeka .

Tak tak, ja lubie czerwone wytrawne wina. Shiraza uwielbiam, za Merlotem nie przepadam, Caberneta pije bez zachwytu ;-) Z bialych tylko Chenin Blanc, a z aniam pije kadarke :-p:-p:-p, bo nie chodzi o to co, ale z kim :tak:

Ide polozyc sie gdzies w kacie i pozdychac troche...

A co do packi na muchy, stwierdzilam, ze odpuszcze sobie, bo sie namacham, zmecze i spoce co gorsza, a stary i tak nic nie zrozumie, a spodobac mu sie moze...

z Aniez też pije kadarkę :-D:-D Nie gadaj bo jeszcze nalewkę piłyśmy i jakieś inne wińsko u Ciebie :-p:-p

Witam,
u mnie mega napięty grafik, bo początek katalogu i remont trwa, alepoczytałam i nawet się pouśmeichałąm trochę z lansującej się Aniez - już widzę jak ją Aniam w śniegu wytarza, to będzie lepsze widowisko niż walki w kisielu hehehe
annaoj kce - szefowa to ma teksty:/
13 - listopad tez na "L" ;-)
isabela - ja kurtkę the nord face wyczaiłam latem na allegro, stan idealny za 67zł. Warto polować :)
wronka - lecę zaraz na te Twoje zakupy looknąć;-)
Jeszcze nawet połowy nie ogarnęłam, a już mnei spanie bierze, wcześniej spacer z psem, a i M. na coś liczy hehehe
Jeśli nie słyszałyście to polecam Donatan-Cleo "MY SŁOWIANIE" - YouTube U nas to hit Lenkowy nr 1 teraz, młoda dupą wywija lepiej ode mnie a Maciek brawo bije i się w kółko kręci do upadłego także cyrk na kółkach mam, ale przynajmniej w wc mogę pobyć sama, bo oni tańczą :)
Z ciekawostek dodam, że Lena dziś odstawiła cyrk w przedszkolu, nie chciałam się w piżamę przebrać, dwie panie jej na siłę tą piżamę założyły. Oświadczyła, że jest dzień i ona spać nie będzie bo ona śpi tylko w nocy a w dzień to śpi dzidziuś Maciuś i Lucky troszeczkę. Później jeszcze na stół wlazła i tym sposobem została naczelnym hultajem trzylatków.

reklama
Dzięki za 3manie kciuków. Imprezka była bardzo fajna. uśmiech mi z ryja nie schodził jak podziwiałam mojego przedszkolaka. Zauważyłam, że moje dziecko jest chyba najwyższe ze swojej grupy. po pasowaniu poszli na poczestunek i razem ze swoim najlepszym kumplem obzarli się żelek, aż Q brzuch rozbalał i kazał mi się na rączkach nosić co mnie bardzo zaskoczyło, bo był przecież tata i to zawsze tata ma go nosić, bo mama wtedy jest beeee. Mój kochany Gnom. Jestem bardzo z niego dumna. Fotki mam słabej jakości, ale jak tylko je zrzucę to coś tam wrzuce :-D

gosieńko - Dobrze, że Emil już nie musi ustrojstwa nosić i że to już tylko kosmetyka. co do Mateuszka... no to dobrze załatwić to teraz i aby potem było z głowy. 3mam kciuki aby sprawnie poszło wszystko.

isabela - Wy to macie z tą teściową... współczuje...

nata - przykro mi z powodu babci Mariusza :-( szczere kondolencje dla Was

Do góry