reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosienkag zostaw ambicje swoje i te 70 stron:-D witaj znowu

Martyna33 to określenie "nieduże" to tak bardziej zeby siebie rozgrzeszyć;-) spoko -jakie nie były to i tak malutko:-)

Justa24 a co u Ciebie??

Aniez no oby -bo średnio to widzę:eek: też słyszałam ze kwiecień będzie zimny:sorry:

Filonka bo ludzie wzrok tracą -jak małe dzieci widzą albo brzuchy -ślepną;-)

Katik o to dobrze ze w pracy już koniec -przeoczyłam jak to pisałas wcześniej i teraz nie wiem jak to u Was wygląda:sorry:

AgnieszkaSzr ja mam wrażenie że baby są gorsze od facetów -a przecież przez to przechodzą -wiedzą jak to jest -i takie buractwo się szerzy -bo jej nikt nie ustąpił to ona taka sama będzie...

Dagsila
-przywołuję Cię do porządku!!!:wściekła/y::wściekła/y:masz nie zanudzać i nie płakać bo Margolci się udziela:confused2::crazy: a nie o ro chodzi zeby przez mamę była wściekła -też się bujałam na krew rano:-p

Basia witaj

Kwiatuszek dobre:-D

Mały huragan nie śpi.... i tak do 23 zostanie zapewne... a mi niedobrze:eek::sorry::no: ble
Ło a ja jutro 32 tc:szok::szok::szok: S dziś się do brzucha przyssał rano i obślinił mi cały bok:eek: musze korzystać z tego póki mogę:-D bo niedługo w odstawkę pójdę:sorry:

reklama
No i pożarłam resztę faworków- wczoraj teściowa smażyła i dostalismy z Antosiem pooookaźną porcję:-D
Dagsila- głowa do góry!Nie becz, bo karę Ci zaraz jakąś wymyślę :-)
Nic mi sie nie chce...wypadałoby się ze szmatką od kurzu przywitać ale chora jestem i chyba zastrajkuje :zawstydzona/y:Nuuuudaaa jakaś straszna:no:

ja pierdziele laski, ale żeście naprodukowały... :eek: kurcze nadrabiam zaległości... ale powoli mi to idzie... odkąd jestem na zwolnieniu mam mniej czasu na forum :szok:
Ciągle coś w domu robię... mój mąż na mnie krzyczy, że wystarczy że do pracy pojedzie, a ja już szaleję i że jestem gorsza niż dziecko :-( no ale ja nie umiem siedzieć i nic nie robić...
u nas wszystko w porządku, Kubuś się porusza bardzo żwawo... 21 w końcu pojadę obejrzeć szpital bo mój brat wraca w końcu z Afganistanu, a on mieszka blisko tego szpitala i jego żona tam rodziła :-) więc ma mnie oprowadzić.

Zjadłam od rana poza śniadankiem prawie pół pudełka tego nowego wedlowskiego mleczka truskawkowego co to nim chyba Aniam kusiła ostatnio:-)

Dobre co ?:-D

Ja tez się wszedzie wpycham i jak mam być szczera to nie wiem czemu wy tego nie robicie :tak: laski nam się to nalezy jak psu buda ;-) A może na drugi raz taki ludz jeden z drugim chwilkę pomyśli.

Witam kobietki:-)
Składam gratulacje telekomunikacji poskiej za szybke podłączenie internetu po przeprowadzce:wściekła/y: zajeło im to tylko 10 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochane moje mam do nadrobienia tyko jakieś 70 stron:szok::rofl2: więc raczej nie dam rady:-D

Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki, Witam nowe :tak:
Mam nadzieję że wszystkie jestescie zdrowe i z maleństwami tez wszystko ok.

My juz od ponad tygodnia mieszkamy w nowym gniazdku:-) chłopcy zachwyceni :-)
Helenka jak zwykle daje czadu ale dzieki bogu w nocy jest spokojna:tak:
Pessar trzyma tyko wieczorem trochę ciagnie do dołu ale damy radę bo już bizej niz dalej:tak:

Miłego dnia kochane:-) :-):-)

kochana mnie tp sa już 11 rok kładzie kable :-D więc nic mnie już nie zdziwi... 3 lata temu im podziękowałam całkowicie... posłałam im bluzgi na do widzenia i obecnie cieszę się z posiadania iplusa i telefonów komórkowych :-) nic od nich nie potrzebuję :cool:

ja mam do nadrobienia prawie 50 stron więc też Cię rozumiem :-D Kobitki wybaczcie że zrobię to wyrywkowo

Dobre co ?:-D

Ja tez się wszedzie wpycham i jak mam być szczera to nie wiem czemu wy tego nie robicie :tak: laski nam się to nalezy jak psu buda ;-) A może na drugi raz taki ludz jeden z drugim chwilkę pomyśli.

zgadzam się z Tobą w 100%, ja też do pewnego momentu się nie upominałam, bo było mi głupio... no ale kurde! przecież mnie się to należy! i teraz bez skrupułów w sklepach wpycham się tam gdzie mi wolno! własnie jutro jadę do reala a tam nie ma kasy uprzywilejowanej... skoczę najpierw do punktu obsługi klienta i się spytam ich czy mają jakieś przepisy co do ciężarnych :-D a co! mnie nie wolno się spytać ?!

kochana mnie tp sa już 11 rok kładzie kable :-D więc nic mnie już nie zdziwi... 3 lata temu im podziękowałam całkowicie... posłałam im bluzgi na do widzenia i obecnie cieszę się z posiadania iplusa i telefonów komórkowych :-) nic od nich nie potrzebuję :cool:

ja mam do nadrobienia prawie 50 stron więc też Cię rozumiem :-D Kobitki wybaczcie że zrobię to wyrywkowo

Ja olałam tepse na rzecz orange niby to samo ale jednak co innego . mam na łączu TP neta z orange i jestem bardzo zadowolona . Teściowa płaci za tel i przerobiliśmy jej na orange :-D

zgadzam się z Tobą w 100%, ja też do pewnego momentu się nie upominałam, bo było mi głupio... no ale kurde! przecież mnie się to należy! i teraz bez skrupułów w sklepach wpycham się tam gdzie mi wolno! własnie jutro jadę do reala a tam nie ma kasy uprzywilejowanej... skoczę najpierw do punktu obsługi klienta i się spytam ich czy mają jakieś przepisy co do ciężarnych :-D a co! mnie nie wolno się spytać ?!
.
U mnie w realu jest taka kasa jest na samym końcu, wiem bo się tam wpycham:-D

Ja olałam tepse na rzecz orange niby to samo ale jednak co innego . mam na łączu TP neta z orange i jestem bardzo zadowolona . Teściowa płaci za tel i przerobiliśmy jej na orange :-D

.
U mnie w realu jest taka kasa jest na samym końcu, wiem bo się tam wpycham:-D

ja nie mogę nawet wziąć niczego innego bo kabli nie mam położonych :-p

a który real to ten Twój ??
ja na jubilerską będę jechała i nigdy nie widziałam tam kasy uprzywilejowanej

reklama
Do góry