reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam kobietki:-)
Składam gratulacje telekomunikacji poskiej za szybke podłączenie internetu po przeprowadzce:wściekła/y: zajeło im to tylko 10 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochane moje mam do nadrobienia tyko jakieś 70 stron:szok::rofl2: więc raczej nie dam rady:-D

Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki, Witam nowe :tak:
Mam nadzieję że wszystkie jestescie zdrowe i z maleństwami tez wszystko ok.

My juz od ponad tygodnia mieszkamy w nowym gniazdku:-) chłopcy zachwyceni :-)
Helenka jak zwykle daje czadu ale dzieki bogu w nocy jest spokojna:tak:
Pessar trzyma tyko wieczorem trochę ciagnie do dołu ale damy radę bo już bizej niz dalej:tak:

Miłego dnia kochane:-) :-):-)

reklama
Szkoda słów jak ludzie traktują kobiety w ciąży, napatrzyłam się, ale nie miałam ochoty egzekwować swoich praw, wykłócać się, ani wkurzać. Będąc na większych zakupach z mężem to on stoi przy kasie a ja wychodzę z kolejki, żeby sobie gdzieś przycupnąć (nie mogę dłużej stać bo robi mi się słabo), komunikacja miejską tez nie jeżdżę - mam to szczęście ale faktycznie nóż się w kieszeni otwiera widząc i słysząc co się dzieje.

2 nieduże pączki wczoraj zaliczone :-):-)
A dziś cieszę się bardzo, że już weekend, no i połowa lutego za nami, coraz bliżej Wielkiego Finału mamusie :-):-) pozdrowionka i miłego dnia :-)

Zielona ręce opadają... A gadają że Polska taka zacofana... widać są miejsca gdzie jest jeszcze gorzej choć to się wydaje niemożliwe :crazy:
he? polski do meksyku raczej porownywac nie mozna, meksyk to trzeci swiat...i tam jest wszystko mozliwe, wiem bo bywalam juz w krajach trzeciego swiata...i widzialam na wlasne oczy co tam sie dzieje:szok: historie zielonej wogole mnie nie dziwia:no::-)

Słyszałam,że tak ma być do marca....:-(
ja tez juz mam dosc tej zimy i to samo slyszalam...ze do polowy marca to zima nas nie opusci...:wściekła/y:

Wiatam się piątkowo -ufff znowu weekend???:eek:
i najbardziej przykre było to ze była z chłopcem -ja wiem 8/9 lat -i później taki cham wyrosnie z niego... dżizas co za świat... dlatego od dziś -zero litości
no znowu piatek weekendu poczatek...
hehe dobre to z tym chamem:-D i prawdziwe:tak:

Witam kobietki:-)
Kochane moje mam do nadrobienia tyko jakieś 70 stron:szok::rofl2: więc raczej nie dam rady:-D
fajnie ze jestes, nie ma co nadrabiac, nic ciekawego sie nie wydarzylo...wszystkie nadal w dwupaku:tak::-)

Witam zimowo :-) Kuba ze śniegu zadowolony, bo jutro ma obiecane sanki z tatusiem :-D:-D:-D
Wczoraj w mięsnym pogadałam z moją ulubiona sprzedawczynią, co jak mnie tylko widzi to od progu woła- 'pani podejdzie :-D' i niech jej ktoś spróbuje podskoczyć (to tak a' propos kolejek), tak samo też traktuje babeczki z małymi dziećmi. Ale nie o tym miało być. No i gadka poszła o zimie, że ślisko, że mroźno, że muszę uważać, żeby zajęcy nie łapać i ona do mnie mówi, że ostatnio słyszała, że w maju ma być śnieg z deszczem, a zima ma zacząć odpuszczać w kwietniu :szok:

13x13- może ten 8/9 latek będzie rósł w opozycji do mamusi i wyrośnie z niego przyzwoity człek :tak:

Pracy mi w pracy przybyło- dokładnie tak, jak śniegu za oknem :-(, ale w przyszłym tygodniu mam spotkania ze swoimi potencjalnymi asystentkami... no sama jestem ciekawa, co z tego wyniknie...

witam się i ja ;-) u nas nocka spokojna jak nigdy ostatnio jakos mi słuzy.
13x13 nie zła historia:szok:
to ja ostatnio stoje w kolejce w spozywczaku , przede mną 6 osob z wielkimi pełnymi wózkami a ja tylko 5 bułeczek w koszyczku...no nic stoje czekam trwaloto z 20 min.....facet z tyłu dziwnie sie na mnie patrzy ze jeszcze dam rady stac tak bo przestepywalam z nogi na noge... no nic w koncu juz było mi ciezko i został ostatni facet przede mna oczywiscie z tym wielgachnym pelnym po brzegi wózkiem- wiec stwierdziłam ze moze go przeprosze i zapytalam grzecznie:
- mogłby mnie pan przepuscic , mam tylko te bułeczki
- a coo spieszy sie pani??? (i to takim niemiłym glosem)
- nie no dobrze poczekam , jesli to taki kłopot
wiec dalej stoje ok poł min mineło, a ten facet co za mna stał i dziwnie sie przygladal zwrócil uwage temu panu przede mna ze mogłby mnie przepuscic skoro moze byc mi ciezko i mam tylko te bułki a nie pelny wozek zakupów. to wtedy tak na mnie gardzaco popatrzył i :
- no dobrze moze pani wejsc prosze......
- powiedzialm ze nie juz se postoje nie bede robic problemu
- ie no prosze przepuszcze pania
wiec przeszlam
:szok::szok::szok: az tak nieuprzejmego i hamskiego faceta nie widzialam

My tez odhaczamy liste. Cale i zdrowe. I znow wieksze, bo po 2 dniach w kuchni i znikomej ilosci odpoczynku znow troche bardziej opuchniete!!!!!!!!!! I to akurat dzis jak mam isc do pracy na pozegnanie! :-:)-:)-(

Poki co leze, z nogami wyzej. Nocy znow rece dretwialy co niemniara!

hormony daja mi ostro popalic bo dzisiaj mam dzien swoich malych zyciowych tragedii:
- bo wstalam z goraczka
- bo brzuch mnie bolal
- bo nie moglam rano pospac
- bo musialm isc na wyniki
- bo ramzes na mnie zapolowal
- bo kreboslup boli
- bo wlosy sie nie chcialy ulozyc
- bo ani butow ubrac ani skarpet zalozyc
- bo depilator gdzies wsadzilam i nie wiem gdzie, a na nogach dzungla
- bo nie bylo w sklepie bulki z truskawka

no i sie poplakalam juz z rana i po powrocie do domu i w ogole ciezki dzien

poruszma sie jak taran i jakas w ogole nieforemna jestem.....

:-)

milego dnia girlsy

reklama
Do góry