Hallo dziewczyny!
dawno sie nie meldowalam, bo mialam gosci w domu, ale juz jestem i wszystko opisuje: a wiec tak: w piatek mialam wizyte u lekarza i wszystko jest super, dzidzia ma 1,5 cm i serduszko bilo jak szalone, raczki bylo widac i wogole wszystko extra bylo, tak bardzo sie ciesze...brzuch nadal mnie pobolewa, ale moja doktorka mowi ze to normalne i ze jest wszystko ok, za 2 tygodnie mam znowu wizyte i wtedy beda juz wszystkie moje wyniki i zalozymy mi zeszyt ciazowy.
dziewczyny piszecie o bolach glowy, ja tez je mam, nie za czesto ale sie zdaza, np. dzisiaj mam znowu, nie biore tabletek bo sie boje, mam taka maske lodowa co sie daje na oczy i troche mi to pomaga.
a co do dziewczyn, ktore maja uplawy lub krwawienia - bierzecie jakies leki? np. progesteron? ja biore progesteron w zelu dopochwowym, ktory podtrzymuje ciaze, bo przy pierwszych ciazach mialam krwawienia i zle to sie skonczylo, dlatego teraz z moja doktorka uwazamy, od razu przepisala mi progesteron i daje zwolnienie lekarskie, zebym nie pracowala i co 2 tygodnie sie widzimy na wizyty, i tym razem jest wszystko super! za was tez trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, z taka super grupa wsparcia jaka jest tutaj na formu to nikomu sie nic nie stanie!! pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamuski!!:-)