reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

termin mam na 22 kwietnia. Wczoraj wyszłam ze szpitala, leżałam na podtrzymaniu. Dzień po wykonaniu testu zaczęłam plamić...to jest druga ciąża, pierwsza była obumarła. Tym większy jest to stres dla mnie. Mam nadzieję,że jakoś to będzie...

bardzo nam miło, że dołączyłaś do nas
mocno trzymam kciuki!!
ściskamy

reklama
Wszystkim kwietniówką 2010 życze zdrówka i wytrwałości... sama pamiętam, jak nie tak dawno byłam w tych tygodniach co i Wy teraz i co... 9 m-cy zleciało niesamowicie szybko, teraz czekam na swoją księżniczkę, która mam nadzieje na dniach zechce wyjść na ten swiat...
:-)

czesc Dziewczyny, witam szczegolnie cieplo nowa Kwietnioweczke:)
Mnie dopadla wczoraj nowa zachcianka - hamburger z ... drzemem truskawkowym. Co prawda nie na raz, ale pol godz jedno po drugim. Sz nie mogl uwierzyc jak mu powiedzialam:p Ale smaczne bylo i to najwazniejsze:)
Ilona, bardzo sie ciesze, ze wszystko ok!! Teraz juz bedzie z gorki.
Uciekam spac, moze dzis uda mi sie zasnac bez problemu, bo przez ostatnie kilka nocy przewracam sie z boku na bok przez godz i nie moge zasnac, a rano sila mnie z lozka trzeba wyciagac, bo nie dam rady powieki nawet podniesc... Dziwny to stan ta ciaza, doprawdy dziwny - przewraca Ci swiat do gory nogami...
No nic, dobranoc wszystkim :)

Witam po długiej nieobecności!!!!
Ale się stęskniłam za tym forum...Ostatnie 2 tygodnie miałam kompletnie zawalone.Pracowałam w hotelu, gdzie roboty było co nie miara!!!Na dodatek nieprzyjemni francuscy klienci...brrrrr...
Tak sobie śledziłam to forum czytając wasze wypowiedzi odnośnie wrażliwości na zapachy i "nowej diety mieszania" :-)
Hehe,ja również mam te przeboje-jednego dnia mam chętkę na kapustę czerwoną a dnia następnego już nie mogę na nią patrzeć.Dziewczyny, dosłownie co drugi dzień muszę coś eliminować z mojej diety bo po prostu mi już nie smakuje, wręcz doprowadza do mdłości.Ostatnimi dniami był to...sok pomarańczowy, po którym mnie mdli...Dziwne to, co nie?
Po za tym, nie jestem w stanie znieść myśli o zjedzeniu wędliny...W zamian wpycham w siebie sery bo,jak na razie, nawet mi one smakują...
Z innych dolegliwości...-to jeszcze dochodzi zmęczenie i potrzeba znalezienia się w łóżeczku już około 20!!!!Ale jak już się położę, to śpię 7-8 godz głębokim snem.

Pozdrawiam wszystkie Mamusie!!! Oj, ale nas już duuużo!!!!Super!
Miłej niedzieli dziewczyny, choć ja za niedzielami to nie przepadam...

Ja na razie żadnych "mieszanek" sobie nie urządzam, ale i za bardzo nie mam z czego bo jest dosłownie kilka rzeczy które jestem w stanie zjeść.
Aż boję się pisać, żeby nie zapeszyć, ale coś jakby trochę lepiej się dziś czuję. P w pracy, Ola wybywa na cały dzień z dziadkami, a ja może na jakieś zakupki skoczę.
Już nie mogę się doczekać kupowania wyprawki dla bączka, takie słodkie są te ciuszki maleńkie

Witajcie dziewczynki. U nas nie najgorzej leze w łózeczku i wstaje tylko na siusiu ale cały czas mam te cholerne upławy :-(. Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia

Witajcie kwietniówki:-).

Dziękuje dziewczyny za miłe przywitanie.Marlenko a Tobie za szybką instrukcje.:-)
Cieszę się że mogłam pomóc:tak:. Śliczne suwaczki:-).

Czytam Was regularnie, ale tak źle sie czuje, że nawet nie mam weny do pisania. Mimo wszystko ide dzis na koncert Patrycji Markowskiej, jakoś dam radę :-)
No to świetnej zabawy życzę:tak:;-).

Termin mam na 22 kwietnia. Wczoraj wyszłam ze szpitala, leżałam na podtrzymaniu. Dzień po wykonaniu testu zaczęłam plamić...To jest druga ciąża, pierwsza była obumarła. Tym większy jest to stres dla mnie. Mam nadzieję,że jakoś to będzie...
Witaj:-). Trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze:tak:.

Mycha-30 wszystkiego najlepszego dla córeczki:tak::-).

Ja dzisiaj nawet dość dobrze się czuję. Idziemy dzisiaj na urodziny do mojej babci i myślałam w co by się tu ubrać no i okazało się że moje spodnie już się prawie nie dopinają:szok::baffled:. Masakra. Chyba pora wybrać się na jakieś zakupki;-). Miłej niedzieli dziewczyny:tak::-).

hej Kobietki! Można do Was dołączyć? Ostatnią @ miałam 26.06 ciąża potwierdzona przez gin, ale nic poza tym, wizytę mam w czwartek, ciekawe czego się dowiem....:)

reklama
Do góry