reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,

Tak się zastanawiałam ostatnio, czy któraś ma termin tak centralnie na Wielkanoc, 4-5 kwietnia???? To bedzie prawdziwy prezent od Wielkanocnego Zajączka, hehe :-)

ja mam na 4tego kwietnia , zobacyzmy jak wyjdzie w praniu. nawet nie wiedzialam ze tak pryzpada Wielkanoc 2010:-)

Dzis bylam w laboratorium porobic wszystki badanka i zaliczylam "maly" wypadeczek z probka moczu:tak: ale wstyd, na dodatek sama sie lekko oblalam:rofl2:

reklama
Hejka dziewczynki...
MAkaronk ja tez mam na 4tego!!!!
Prezencik na zajaczka dokladnie!!!
Barasia gratuluje!!!
TYm razem musi sie udac!!!
Karolka powodzonka u ginki!
A propos progest. ja biore na bol,brzucha i faktycznie bardzo pomoga!!!

a ja zaraz do pracy:(na 14,jeju jak nie mam ochoty tam isc do tego doszedl mi bol plecow i jakis placzliwy dzien,tesknie za M,a dopiero co rano sie widzielismy,chwilke bo chwilke ale jednak i na dodatek dzwoni co jakis czas zapytac jak sie czuje i takie tam:),a ja bym ciagle beczala,do tego znow naszedl mnie dzis strach,czy wszystko bedzie ok,wizyta za tydzien mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok,zaluje,ze nie zalatwilam wolnego i nie poszlam dzisiaj do lekarza juz bym byla spokojniejsza

Ja juz po usg szczesliwa :)Malenstwo ma 1,76cm. Ma sliczna pepowine, serduszko puka, widac plyn muzgowy i powoli raczki i nozki. Bede jeszcze plamic bo nie wszytko zeszlo. Zastrzyki bede brac do konca ciazy.Powoli moge wstawac z lozka.ZA 2 tyg mam kolejne usg:) i mam porobic troszke badan np posiwew w moczu.Oboje z mezem ejstesmy przeszczesliwi

gratulacje Netula! powoli bedzie wszystko dobrze! oszczedzaj sie i wypoczywaj

Justys84 jesli tylko czujesz potrzebe, to od razu lec do lekarza po zwolnienie! my w ciazy musimy sie jak najwiecej oszczedzac! a z twojego suwaczka wynika ze jestesmy dokladnie w tym samym dniu ciazy! pozdrawiam

Witam po weekendzie..Ja od wczoraj strasznie się czuję okropny ból głowy,w nocy wymioty straszne,teraz troszkę mi lepiej zrobiłam sobie małą czarną i przechodzi,byłam straszną kawiorą po 3 kubki dziennie a teraz wypijałam jedną i to z mlekiem i może brakuje :confused2: kofeiny :(Pozdrawiam

Ja normalnie też byłam kawoszką, ale moja gin powiedziała, że lepiej zrobię jak całkiem odstawię, a zamiast kawy pić zieloną herbatę, która jest zdrowa a działa podobnie na organizm jak kawa. i powiem szczerze że to pomaga. Tylko brakuje mi smaku kawy :-|

ja tez bylam kawoszem :D pije teraz zbozowke z mlekiem i duzo roznych owocowych herbatek

i wlasnie bylam u poloznej z pierwszej wizyty, mila kobieta, pytala o poprzednia ciaze jakie chce miec badania itp
mam skierowanie na usg i badanie krwi co mnie najbardziej cieszy :tak: i jeszcze mi zmienila termin na 6 kwietnia :eek: ale mowi ze usg jest wazniejsze i po usg mozemy zmienic termin
M byl ze mna i tak sie przejal ze jak wyszlismy to mi nie pozwolil niesc torby :szok:
mam karte ciazy (a raczej koperte) i nastepna wizyta w paznierniku :-D wiec luzik
teraz byle do usg

reklama
no ja też tak to piję zbożową... ale wiadomo że to nie to samo.

ja mam 13.09 kolejną wizytę u mojej gin. ciekawe czy zrobi mi jakieś badanie.

a co do karty ciąży, to ja u siebie w przychodni dostałam książeczkę przebiegu ciąży. mam tam wszystkie badania jakie powinnam robić w którym tygodniu itd itp

Do góry