Udalo mi sie przeczytac wszystkie zaleglosci
choc nie bylo to latwe;-)
A tak z innej baśni kochane, czy rozjaśniałyście włosy w ciąży? Nie wiem czy zrobić to teraz czy jak maluszek się urodzi. I czy to prawda, że po ciąży włosy strasznie wypadają? czy to kolejny mit?
Ja robilam balejage i mam zamiar powtorzyc go za 3-4 tyg, bo juz mam straszne odrosty, ale chwilowo splukana jestem przez dentyste:-(
Dagsila, dobrze ze sie pozalilas. Zawsze to lzej na watrobie:-) co z tymi dobrymi radami niech sobie ludzie zrobia, to nie bede pisac, bo dzieci sa wsrod nas
ale masz racje, najwazniejsze zebys Ty i my wszystkie jak najdluzej dzieciatka nosily w srodku (tylko bez przesady Laski, zeby nie przenosic za duzo
) a jak inni uwazaja, ze teraz pranie/prasowanie itd sa wazniejsze niz Twoj spokoj, to niech to sami zrobia!!
Witajcie Kwietniówki, mam do Was pytanie o twardnienie brzusia.Jak często je macie? Jak weszłam w 31 tydzień to mam ich kilka razy dziennie, trwają krótko i nie są regularne no i bezbolesne choć nieprzyjemne. Proszę napiszcie jak jest u Was?
u mnie jest tak - jak jestem w pracy, to zazwyczaj pod wieczor mam kilka razy deske na brzuchu. Nie trwa to dlugo, ale jak wiemy - nie jest przyjemne. To chyba od siedzenia przy biurku, sama nie wiem. Jak jestem w domku i nic nie robie, to raczej nie mam tego problemu (chyba ze wpadne na genialny pomysl sprzatania, czy jeszcze lepiej odkurzania
). Czyli generalnie jak odpoczywam, to jest spokoj, ale jak sie mecze, to jest protest i przywolanie do porzdku