reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kochane,my juz po obiadku.Malutkim i skromniutkim,bo corcia postanowila skopac mi zoladek.Do tego opilam sie wody i tyle po moim obiedzie :-p
Ide chwile odpoczac,a potem CINEMA! ;-)

my wlasnie wsunelysmy golabka i czekamy az tatus przyniesie nam cos slodkiedo n deserek:-)

wiem że to nie na tym wątku ale tam nie wszystkie wchodzą -dziś w tv mówili o powiększaniu piersi KOMÓRKAMI MACIERZYSTYMI... myślicie że mojej córce się zamarzy kiedyś:-p
:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Katik - slowa babci sa esensja wszystkiego, co mnie do szewskiej pasji doprowadza:tak: wiem, ze dla niektorych zawsze bedziemy dziecmi, ale...... brrrrrrr

a moj wynik z kalendarza chinskiego mnie rozweselil:-)
Wynik: Chinka mająca 23 lat, zapłodniona w 5 miesiącu księżycowym powinna mieć... Dziewczynkę

hehe no mi jakies 25 juz powinno wyliczyc, no ale czlowiek z miejsca jakis taki mlody sie czuje:-D:-D:-D:-D

Olapolap - jak tylko mam chwile slabosci to Margolka mnie obkopuje swoimi malusimi kopytkami, ale słow Cioci wysluchala z zainteresowaniem;-)

reklama
No właśnie i tu mój mąż ma argument w postaci psa na końcu smyczy :-D i robi pełny wykład z metodologii sprzątania po piesku :-D Ja mam obawy, że to jest poparte przykładami :-D i tak w kółko... No i osiedlowi pisarze, albo zaczną sprzątać, albo on im będzie upierdliwie klarował do skutku, bo jest uparty. Uciec czasem nie maja jak, bo się psy lubią i pożądają kontaktu :tak:

Piszecie o sąsiadach i powiem Wam, że u mnie na odwrót Ja z domku rodzinnego przeprowadziłam się z mężem do bloku 12 rodzin mieszka i to, są SAME DZIADKI Jak w grobowcu
Może i było, by to dobre, gdyby nie to, że wzywają straż jak Nasz pies zaszczeka (Raz była policja i raz straż miejska :baffled:)
Zrobili wywiad z mieszkańcami i okazało się, że jęczeli tylko Ci z za ściany, a pozostali ujęli się za Nami
Ja siedzę na zwolnieniu, więc wiem że pies nie ujada tylko czasami szczeknie jak ktoś zadzwoni domofonem, a jak jedziemy gdzieś dalej to pieska do rodziców

Ale najlepsze było to jak Nam zwalili Księdza na głowę, bo żyjemy bez ślubu :szok::szok::szok: (Mieszkaliśmy tak 2 lata)
Siedzieliśmy we trójkę w pokoju i mieliśmy pogadankę :baffled:

U Nas na podwórku kup brak, ale żywopłot "obszczany" (przepraszam) przez właśnie sąsiada :wściekła/y: Ucieka od swej baba jagi Siedzi cały dzień w aucie, żłopie piwsko i nie chce Mu się latać na 3 piętro :wściekła/y:

Ma też system nie palenia w mieszkaniu Poprostu wychodzi i kopci na korytarzu, a ja lecę 2 piętra na dół na wdechu :wściekła/y:
Kartka "Prosimy nie palić na korytarzu" nic nie dała :wściekła/y:

A poza tym sielanka ;-);-);-)

co do psich kup to juz nie wiem co mnie doprowadza do wiekszego szalu- kupki czy pety... jak śnieg zniknie to wychodzą takie 2 rzeczy, bo w lecie to zazwyczaj ktoś zamiata przynajmniej po chodnikach, w zimie jak regularnie sypie to nie jest zle, ale jak snieg znika to jest koszmar, ladnych pare lat palilam i jakos nie widze problemu zeby pozniej poszukac jakiegos kosza, ale z brakiem kultury walczy sie baaardzo ciezko... tak sie ciesze ze bede miala juz w tym roku wlasny ogrodek bez kup, szlugów i nie bede sie martwić co moje dziecko wyciagnie z piaskownicy i jakiego syfa przy tym zlapie:-)

co do mieszkania w bloku- zalezy z czego blok- wielka plyta to jest po prostu koszmar- na 3 pietrze słyszałam kaszel sasiada z parteru:-) teraz mam blok z cegly i polowe mniej slychac, np rozmow nie slychac, dopiero takie porzadne wrzaski dzieciaków wiec nie jest zle, a u mojej mamy przez ta plyte tak niesie ze mozna dokladnie uslyszec kazda glosniejsza dyskusje- o fizjologii juz nie wspominam:-p

Może i było, by to dobre, gdyby nie to, że wzywają straż jak Nasz pies zaszczeka (Raz była policja i raz straż miejska :baffled:)

mojego psiura tez kiedyś nawiedzili mili panowie straznicy i zostal pouczony ze ma nie szczekac:) po czym powiedzialam babie ktora ich naslala co o niej mysle i sie jakos tak skonczylo, pozniej sie wyprowadzila...

palenie na klatce i w innych miejscach publicznych tez mnie doprowadza do szalu, tak mi sie teraz nochal wyczulił, ze nie mogę wytrzymac

Chinka mająca 27 lat, zapłodniona w 5 miesiącu księżycowym powinna mieć...
Chłopca

hmm tylko wiek się nie zgadza :p bo miałam wtedy już skończone 28 :p

WITAJCIE DZIEWCZYNKI JA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM DO DOMU BO BYŁAM U FRYZJERA :-). NOCE TEŻ MAM CIĘŻKIE , BRZUSZEK ROŚNIE I KRĘGOSŁUP WYSIADA I TAK SOBIE POMYŚLAŁAM ŻE MAM TAKĄ KOBITKĘ , KTÓRA ROBI MASAŻE I CHYBA SIĘ DO NIEJ WYBIORĘ RAZ W TYGODNIU BO CZYM ZUZIA WIĘKSZA TO MOJE PLECY ODMAWIAJĄ POSŁUSZEŃSTWA. U NAS REMONT TRWA ALE TE NAJGORSZE KURZE ZOSTAŁY WCZORAJ USUNIĘTE I DZISIAJ JUŻ JEST LEPIEJ WIĘC MYŚLĘ ŻE ZA JAKIŚ TYDZIEŃ LUB PÓŁTORA SIĘ SKOŃCZY I ZUZIA BĘDZIE MIAŁA ŚLICZNY POKOIK:-) .
A CO DO SĄSIADÓW TO U NAS ALBO SAME DZIADKI ALBO JAKIEŚ BABY KTÓRYM SIĘ NIE DA NIC WYTŁUMACZYĆ NIESTETY :wściekła/y::wściekła/y:.
KOCHANE ŻYCZĘ WAM MIŁEGO DZIONKA U NAS TAK PADA ŚNIEG ZE LEDWO CO DA SIĘ WYJECHAĆ Z PODWÓRKA.

Temat sąsiedzi..hmm...A ja mam za sąsiadkę teściową...juppi !! ( oczywiście ironicznie :-/ ) Rytualnie o 4 rano wypuszcza swojego "domowego" psiaka na siusiu. Nadmienię, że to owczarek :-) Dobrze żem w ciąży, bom też w tym celu budzona co pies

reklama
Do góry