Dagsilka bardzo ładna ta poduszka
...
jaka poduszka:-)??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagsilka bardzo ładna ta poduszka
...
jaka poduszka:-)??
o komódkę mi chodziło, śliczna tylko trochę droga
a napisałam o poduszce bo akurat mialam allegro otwarte i ogladalam to:
MOTHERHOOD --------- FASOLKA PODUSZKA DO KARMIENIA (900136338) - Aukcje internetowe Allegro
Czy Wy tez macie juz problem ze zmywaniem? Kurcze do kranow przez brzuch juz nie dosiegam, i by oplukiwac naczynia musze sie lekko pochylac. A znow taka pochylona nie wytrzymuje dlugo, bo krzyz z bolu ma mi eksplodowac i najczesciej albo w polowie zmywania mam przerwe, albo coraz czesciej Ł musi robic to za mnie
o pogodzie to nawet mi nie wspominaj wcziraj budze sie - super, sloneczko swieci. Idziemy na spacer ale tylko do drzwi wejsciowych, bo jak sie je otworzylo, to powialo Syberia wiec w tyl zwrot i pod koldre. Nie bede sie przeciez po mrozie walesacMy pogoda w kratke. Juz mialam nadzieje, na ocieplenie, bo w kurtke zimowa juz sie ledwie mieszcze, i wole w niej chodzic rozpietej, a tu dzis snieg zaczal proszyc!!!!!!
A ja jeszcze tydzien blogiego lenistwa na L4
A potem dylemat: bo do konca lutego powinnam do pracy chodzic. Na dalsze L4 raczej liczyc nie moge, bo lekarz juz pewnie nie bedzie chcial mi dac.
A w pracy znow musze z 28 dniowym wyprzedzeniem poinformowac o odejsciu na macierzynski, no i zdeklarowalam sie na koniec lutego
Ale jak ja mam wyrobic w pracy jeszcze 3 tygodnie, jak ja juz ledwie dysze ?
to witam w klubie. Ja juz za tym tesknie i mam wrazanie ze od zawsze synek tam mieszkal i kopal. Nie wyobrazam sobie, ze moze go tam nie byc... pewnie wszystko sie zmieni, jak bede go juz miala przy sobie, ale narazie dobrze mi w ciazy i nie wyobrazam sobie braku nocnych fikolkowale bestia moja najkochańsza obudziła mnie dziś o 9-uwielbiam jak mnie kopie :-)już czuję że bedzie mi tego brakowało