reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witajcie :-):-) u mnie ciśnienie spadło już chyba wczoraj.. ciągle ziewam i jak już gdzieś usiądę lub się położę to zasypiam.. no nie do życia jestem:-)
Ba - fajnie, że napisałaś.. trzymaj się dzielnie, jestem pod wrażeniem opieki, to świetnie, że jesteś w tak dobrych rekach.. Aurelia tez śliczne imię..
Wronka - oh jak będzie ślicznie.. ja też lubię zmiany, my jesteśmy po generalnym remoncie więc zmiany nieprędko (chyba jak dzidzia pójdzie do przedszkola):-)

Ja bym poczekała do pierwszej rozpakowanej:tak:. Po co zapeszac. A co reszta na to???
jestem za, denerwuja mnie te nowe watki i to ze niektore dziewczyny i tak wogole sie tego nie trzymaja...

karola322 - o ty mala bido, trzymaj sie i odpoczywaj

ja to samo mojemu Ł juz dawno powiedzialam. Nie daj boze niech cos sie wczesniej przytrafi, to potem nie bedzie mial kto po sklepach biegac, bo Ł ma byc ze mna w szpitalu, a po porodzie mozna juz w 8 godzin wyjsc do domu. Wiec na koniec lutego chce miec wszystko na tip top gotowe!
u mnie dokladnie tak samo, do konca lutego chce miec juz wszystko gotowe:tak:
a co do wody to u mnie tez sie bardzo zbiera, nawet na dloniach:szok: mam takie grubiutkie ze szok... ale ja chodze co chwile do ubikacji..wiec nie rozumiem...

jeśli chodzi o wątki to mysle ze cwiczenia w ciazy spokojnie mozna wsadzic w zadbane mamusie
podobnie szkoly rodzenia w watek szpitalno-porodowy
a nasze dolegliwosci powinny byc w kwietniówkach u lekarza
co o tym myslicie??????????/

jeśli chodzi o wątki to mysle ze cwiczenia w ciazy spokojnie mozna wsadzic w zadbane mamusie
i od razu widac ze Pani Polonistka
Tu wypracowanie skrocic, tam dopisac, i bedzie dobrze :-D:-D:-D

ale dobrze napisalas, mysle, ze tak mozna to poprzerabiac.

Choc nie wiem czy zwrocilyscie uwage, ale po ppczatkowych "bojkach" w sprawie watkow wyszlo na to, ze kwietniowki maja najmniej i najwieksza dyscyplina i rygor tu panuje :-D:-D:-D:-D

Mnie sie wydaje, ze lepiej zostawic szkoly rodzenia jako osobny watek, bo tam sie pojawiaja konkretne, bardzo praktyczne informacje i fajnie jakby byl do nich szybki dostep - co najwyzej moznaby wprowadzic troche dyscypliny i zakazac zbednej dyskusji i komentowania - niech w tym watku beda tylko sprawozdania ze szkol rodzenia :tak:

Co do innych zmian to jestem jak najbardziej za
:-D

i od razu widac ze Pani Polonistka
Tu wypracowanie skrocic, tam dopisac, i bedzie dobrze :-D:-D:-D

ale dobrze napisalas, mysle, ze tak mozna to poprzerabiac.

Choc nie wiem czy zwrocilyscie uwage, ale po ppczatkowych "bojkach" w sprawie watkow wyszlo na to, ze kwietniowki maja najmniej i najwieksza dyscyplina i rygor tu panuje :-D:-D:-D:-D
he he :)
najważniejsze żeby było przejrzyście
no i miałybyśmy mniej wątków do "nadrabiania" :-D

reklama
no i tak w ogóle nie chce być czepliwa ale według mnie wątek: Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel to nic innego jak nasz wątek ogólny kwietniówki 2010

Do góry