reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Za chwilę w Dzień Dobry TVN. "Nowe prawa kobiet w ciąży - sama zdecydujesz jak będdzie przebiegal Twoj poród".....hhhmmm ciekawe

śmieszą mnie trochę takie akcje, jakiś czas temu rzecznik praw obywatelskich coś kombinował w tym temacie, a problem nie tkwi w prawie tylko w jego stosowaniu i świadomosci kobitek... już teraz nie musze sie na nic godzic czego nie chce, mam prawo do informacji, intymnosci, poszanowania godności i takie tam, tyle ze malo kto w szpitalach tego przestrzega, ale to juz inna bajka

agnieszka super brzucho:-)

mnie dziś stuknelo 30:) oj coraz blizej:-)

reklama
ba dobrze, że masz taki sztab wokół siebie... będzie dobrze!!

Eeeee może wyskakuje przed orkiestrę i może jeszcze ciut za wcześnie ale może wronko założymy temat "Rozpakowane kwietniówki"?.

Katik- oby mała wdała się w mamusię :-) Ale gwarancji niestety nigdy nie ma :tak: Będzie, co ma być.

Ba- odpoczywaj, leż, nie szalej z porządkami! Jesteśmy z Tobą i mamy nadzieję, że będziesz w dwupaku jak najdłużej!

Co do praw w szpitalach... hm... zależy gdzie i na kogo się trafi. Teoria to jedno a praktyka to drugie... niestety.

WITAJCIE DZIEWCZYNKI A U NAS NIE ZA DOBRZE:no::no: WCZORAJ WIECZOREM ZJADŁAM KOLACJE I JAKOŚ DZIWNIE SIĘ CZUŁAM MAŁA CHYBA MNIE TAK PRZYCISNĘŁA ŻE BOLAŁ MNIE CAŁY BRZUCH I PLECY A PRZED SPANIEM WYMIOTOWAŁAM JAK KOT. NAPIŁAM SIĘ GORĄCEJ WODY PRZED SPANIEM I SIĘ POŁOŻYŁAM. ALE NOCY NIE MOGĘ UDAĆ DO DOBREJ. WSTAWAŁAM SIKU, BRZUCH MNIE BOLAŁ I ŹLE SIĘ CZUJE DALEJ:wściekła/y::wściekła/y:. NIBY JAK BY MNIE BRAŁO PRZEZIĘBIENIE , KRĘGOSŁUP MNIE BOLI JAK DIABLI I SAMA NIE WIEM CO JEST NIE TAK:wściekła/y::wściekła/y:.
BA DOBRZE ŻE NA WIZYCIE WSZYSTKO WAM WYTŁUMACZYLI I ZE NIUNIA WASZA ROŚNIE:-).
KOCHANE JA SIĘ ODEZWĘ PÓŹNIEJ BO ŹLE SIĘ CZUJE. BUZIACZKI

CZEKAĆ! Nie kusić losu i nie wywoływać wilka z lasu. Skoro natura tak to sobie umyśliła, to niech nasze ciąże trwają 9 miesięcy :tak:

reklama
wróciłam - podróż do lekarza - niby kilka przystanków, ale podróż to odpowiednie słowo - Olsztyn zasypany dosłownie, na jezdni zbiera się kilkunastocentymetrowa warstwa błota pośniegowego - nie da się jechać, o chodnikach nawet nie wspomnę. Ale dałam radę :)

Do góry