reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

justa24 ja się nie przejmuje żadnymi głupimi dogadywaniami... Ale jak to lekarz ujął ja już takie mam predyspozycje żeby duże dzieci rodzić... zresztą u nas w rodzinie to poniżej 3600 g nie zeszliśmy... a w moje pokolenie urodziło już 6-ro dzieci...
no i masz racje:tak: a co do wielkosci dzidzi to wcale nie jest powiedziane ze jak duzy brzuch to duze dziecko bedzie i na odwrot, moja jedna kuzynka przytyla w ciazy kolo 30 kilo i miala ogromny brzuch i mala wazyla 3300, a druga znowu kuzynka chudziutka i maly miala brzuch i jej mala wazyla 4000:szok: i tez sie kazdy zdziwil hihi

Dziewczyny, a czy któraś z Was może mi odpowiedzieć w którym tyg pępuszek Wam "wyskoczył"?
moj jeszcze nie wyskoczyl i jak narazie to wcale sie na to nie zapowiada:tak:

reklama
An!a po moim wkleslym pozostaly wspomnienia. I to juz chyba tak w listopadzie. Teraz juz jest wystajacy wrecz :baffled:

Ba - nie daj nam dlugo czekac, napisz Slonce co ustalili w szpitalu

Ba- cały wieczór o Tobie myslałam, ze poprostu musi być dobrze!!!! wiec napisz nam co Ci dr powiedział...? jak maleńka? wszystkie czekamy na wieści...miejmy nadzieję, że dobre...:sorry2:

13x13 koniecznie uprzedz chlopa, ze z tym planowaniem plci to roznie bywa... :) Mam kolezanke o dwa lata starsza niz ja. Jej rodzice postanowili splodzic kolejnego potomka z nadzije, ze bedzie chlopak. Rok pozniej urodzila sie druga baba ;) Po 6 latach staran, na swiat przyszlo kolejne dziecie - baba ;) Po kolejnych kilku (nie pomne ilu) latach urodzilo sie dzieciatko - sliczna, blond wlosa dziewczynka. Mniej wiecej 11 lat temu, gdy najstarsza corka byla juz urodziwa dwudziestojednolatka, rodzice przyniesli do domu zawiniatko, a w nim kwilacego dziurawca ;) Ha ha, nie wiem czy w ciagu tych 11 lat starali sie nadal o obszczymurka, ale cos mi sie zdaje, ze nawet jesli - to i tak maja kolejna babeczke. ;)

W Waszym przypadku moga pojawiac sie sami chlopcy... ;)

An!a, ja tam pepek mam na swoim miejscu. Znaczy ciagle go mam i chyba do konca ciazy nie zniknie ;)

Mój J spłodził już trzech chłopaków , no teraz ma być baba .... ale uwierze jak zobacze !!:-D

ba - czekamy na wiesci

Mój pępek jeszcze nie jest na zewnątrz, ale bardzo się zmienił. Po za tym miejsce po kolczyku nad pępkiem zrobiło mi się nieładne. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy po porodzie.
Teraz mam mieć pierwszą córkę i nawet tak pragnęłam, ale drugie to już chciałabym mieć chłopca. Chociaż pewnie będzie kolejna dziewczynka. Bo u mojego męża w rodzinie rodzili się sami chłopcy, (ma samych kuzynów) i teraz się odmieniło na dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Czyli nie jest regułą że ten pępek wyskoczy? Tak się zastanawiałam..bo moj jak na razie się nie bardzo zmienił a widze że u niektorych z Was dużo wcześniej to nastapiło. To moja pierwsza ciąża i wybaczcie ale niewiem jako to z tym pepuszkiem jest ;-)

Mój pępek jeszcze nie jest na zewnątrz, ale bardzo się zmienił. Po za tym miejsce po kolczyku nad pępkiem zrobiło mi się nieładne. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy po porodzie.
Teraz mam mieć pierwszą córkę i nawet tak pragnęłam, ale drugie to już chciałabym mieć chłopca. Chociaż pewnie będzie kolejna dziewczynka. Bo u mojego męża w rodzinie rodzili się sami chłopcy, (ma samych kuzynów) i teraz się odmieniło na dziewczynki.

Z kolczykiem wróci do normy :tak: wiem bo sama mam a to druga ciąza

reklama
Do góry