reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam Mamusie
Zimno i ciemno jeszcze ,moj starszy chrabaszcz jeszcze spi u nas w lozku a nasza gwiazdeczka juz zaczela poranna gimnastyke i skacze w brzuszku.;-)
A jak wam minela nocka?W poniedzialek bylam u poloznej i :wyniki ok brzuszek ok,malutka ok,jedynie potwierdzila ze lozysko jest przodujace i kazala uwazac na siebie zeby kruszyna nie urodzila sie zawczesnie jak bylo w pierwszej ciazy 33tydz.:szok:
Wiec kiedy moge to sie bycze na sofce i staram sie nie przemeczac.
Mam nadzieje ze sie cofnie.:happy2:
Trzymajcie sie kobietki zajrze do was pozniej ,milego dzionka i wszystkiego dobrego.

reklama
Witam w tą zawieruchę... ale wieje...brrrrrrr
Ja już też dzisiaj nie śpię od jakiegoś czasu bo czekam na fachowca co ma mi wymienić kabinę prysznicowa na nową. Teraz wstało moje dziecię i mnie woła na poranną zabawe w łóżku także zmykam ... trzymajcie się cieplutko

Z kolczykiem wróci do normy :tak: wiem bo sama mam a to druga ciąza

No niestety nie zawsze:-(. Mi w pierwszej ciąży właśnie tam gdzie kolczyk porobily się rozstępy (małe bo małe ale są). A tam gdzie dziurki skora się troszke naciagnęla.

Co do pępka...mnie jeszcze nie wyskoczył, ale pamietam ,że z córcia mialam na wierzchu, tylko nie pamiętam od kiedy:tak:

Ja właśnie po śniadanku, córcia tez wcina i zaraz chyba jakąs kawke sobie zrobie, bo to cisnienie dzsiejsze może mnie wykonczyc:szok:

Dzisiejsza nocka nawet ok.znalazłam sobie wygodną pozycje i jakos dałam rade. Bolec bolalo, ale znosnie, no i tylko jedno wstawanie na siku, wiec możnaby powiedziec ,że pelen sukces:-D

Za chwilę w Dzień Dobry TVN. "Nowe prawa kobiet w ciąży - sama zdecydujesz jak będdzie przebiegal Twoj poród".....hhhmmm ciekawe

witam o poranku dziewczyny!!!
dziś nie ominie mnie juz raczej prasowanie Tymusiowych śpioszków, bo ile moga się suszyć?????????:-D
ogólnie jestem szczęśliwa bo wczoraj zamówiliśmy szafkę do pokoiku Hani na te ubranka, to taki ciasny pokoi no ale muszę coś tam dostawić bo inaczej nie dam rady
znalazłam w tym sklepie taki fotelik rozkładany do spania jak ma Hania,
tylko ona ma szerokość 120 cm a ten był taki sam tylko 90 cm i tak jakoś na siłe jakby drzwi zdjąć (choc szkoda bo nowe) i zalozyc harmonijkowe to takei dwa 90 cm moze by i weszly bo 120 odpada
to byl dla mnie taki pozytywny impuls na przyszlosc jak Tymus urosnie ze moze jakos tam sie jednak pomieszcza, bo mialam dola ze z dwójką dzieciaczkow sie nei pomiescimy
a co mi marzyc o kredycie na wieksze jak na razie tylko maz pracuje

Cześć Brzuchatki !
My dziś znowu nie śpimy od ok 6 zaczyna chyba mnie łapać bezsenność bo to już któryś dzień z kolei że budzę się i koniec spania. Poza tym wszystko ok:)
A mnie pępek szybko wyskoczył. Zawsze miałam taki ładniutki płaski delikatnie schowany a teraz taki pępolek śmieszny a jeszcze dwie dziurki nad nim od kolczyka ale przyznaje że lubie go też takiego, najbardziej się Mojemu M podoba i zawsze po treningach jak wraca robi mi na niego dźwignię hehe
Miłego dnia dziewczynki!

kwiatuszek mam ten sam problem z pokojem dla dzieci. Długi, wąski a do tego spadzisty dach... porażka...
Ale mam dla ciebie propozycję. A jakbyś tak kupiła im później łóżko piętrowe?? Zaoszczędzisz miejsca! U mnie niestety ten patent odpada ze względu właśnie na dach, ale może u ciebie??

Za chwilę w Dzień Dobry TVN. "Nowe prawa kobiet w ciąży - sama zdecydujesz jak będdzie przebiegal Twoj poród".....hhhmmm ciekawe

dzięki za info włączyłam, czekam...

maonka ja swoich stóp juz dawno nie widzę. Od grudnia słysze: O to pewnie rodzisz na dniach... a jak odpowiadam, że dopiero w kwietniu to jest :szok::szok: i pytanie czy to aby nie bliźnięta... :confused2: W pierwszej ciąży było to samo... .

wiem coś o tym, ja też już od dawna jestem w oczach innych "do porodu"
najbardziej w kurza mnie kolezanka ktora jest bardzo drobna z budowy, w ciazy przytyla 6 kg a 3 tyg po miala minus 8 kg, ma zawodowa przemiane materii, a moje zdjecie na nk komentuje: "oj Hania bedzie miala duuuuzego braciszka" otóż wcale nie, z Hania mialam jeszcze wiekszy brzuch, a wazyla 3450kg, wiec normalnie, niektorzy nei moga pojac ze ktos ma inne tendencje do tycia, inaczej wyglada i ma inna przemiane materii

A tak z ciekawości- jak tam u Was dziewczyny z obwodem "kuleczek"? :-) Bo dawno się nie chwaliłyście :-)

u mnie 107 cm- 31 tydzien :-)

Agnieszka- piekny brzunio, moj tez tak duzy tylko jeszcze bardziej okraglejszy i jakos tak troche wyzej

reklama
Do góry