reklama
właśnie kot wgramolił mi się na kolana i położył łapki na brzuchu - niunia się kręci, więc kocur wygląda śmiesznie - dziwnie się patrzy, i próbuje złapać ruszający się brzuch
hehehe znam to:-) moj ramzik na dodatek robi mine w stylu "nie ogarniam kuwety";-)
wrocilam od fryzjera. oczywiscie sie zdenerwowalam, bo mnie kląkwa czarna farba wysmarowala.... i w domu ok godz walczylam zeby zlazlo.... masakra... sama sobie farbujac mniej szkod na ciele generuje niz ona dzisiaj... no ale przynajmniej nie wygladam jak wyplowiały mis baribal
zastanawiam się tylko jak to będzie jak się już mała urodzi - czy kot jakoś to przeżyje (bo teraz jest bardzo do mnie przywiązany), a potem będe miała dla niego znacznie mniej czasu
na kazda pepowine przychodzi czas zeby ja odciac....
a na powaznie to mamy ten sam problem... moj kot to moja przylepa... gdzie ja tam i on.. choc ostatno dziwnie na mnie patrzy jak mowie do niego maliniak:-)
K. robi dalsze remonty i zostal nazwany stefan karwowski, a ze ramzes zywo zainteresowany wszystkim to nie moglby byc nikim innym jak tylko maliniakiem
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Coś w tych naszych kotach jest... Abik zrobił sie od jakiegos czasu strasznie przylepiasty. Tylko by sie głaskał i w ogóle... Kiedyś taki nie był, wręcz nie lubił głaskania... hmmm ciekawe jak zareaguje na nowego członka rodziny. Pies to wiem... przyjdzie powącha, powiemy mu że to nasze i że ma pilnować i z głowy. Tak samo było jak się Janek urodził... Teraz niech no ktoś obcy sie zbliży do niego... od razu Oskar się przy Jasiu pojawia i czuwa...
u nas na razie stefcio (kot) śpi na wózku - znaczy się na kartonach w którym jest wózek, ostatnio pomagał mi prasować ciuszki maleństwa położył się na desce do pracowania i bacznie się tym małym rozmiarom przyglądał.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie agresywnie reagował na Małą - bo różnie z katoami bywa
Mam tylko nadzieję, że nie będzie agresywnie reagował na Małą - bo różnie z katoami bywa
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Wronka wiem coś o tym
jak mi kiedyś mąż posprzątał w szafkach w kuchni to się do niego nie odzywałam z nerwów a on biedny nie wiedział o co chodzi a ja taka zła byłam, że wkroczył w moją intymną stefę i teraz nic nei znajdę
ładne imię, mam koleżankę o tym imieniu, Cecylia to patronka śpewaczek
jak mi kiedyś mąż posprzątał w szafkach w kuchni to się do niego nie odzywałam z nerwów a on biedny nie wiedział o co chodzi a ja taka zła byłam, że wkroczył w moją intymną stefę i teraz nic nei znajdę
co u mnie??
a u mnie to....
-moj facet sie ziemnil nastawienie do mnie do dziecka oglnie do zycia....mam glopie pomysly ktore mnie draznia:-(
-z mieszkaniem mamy jakies problemiki
-dobrze ze z mala jest wszystko oki
aha i moge sie pochwalic ze bedzie...Cecylia Anna
ładne imię, mam koleżankę o tym imieniu, Cecylia to patronka śpewaczek