12 kwietnia termin u nas ponoc chłopaczek
reklama
na pomidorówę zapraszam,choćby tak hmmm...wirtualnie...;-);-);-)
a przed zupką-jogurt i pączek,co by z wagi nie spaść,hihihihi ledwo pąka z bitą śmietaną połknęłam i już biegiem do kuchni lecę -czy oby kluseczki już nie gotowe...
kwiatek- pomidorówka z lanymi kluseczkami-zupa mojego dzieciństwa... pychota...hania wie co dobre
a przed zupką-jogurt i pączek,co by z wagi nie spaść,hihihihi ledwo pąka z bitą śmietaną połknęłam i już biegiem do kuchni lecę -czy oby kluseczki już nie gotowe...
kwiatek- pomidorówka z lanymi kluseczkami-zupa mojego dzieciństwa... pychota...hania wie co dobre
na pomidorówę zapraszam,choćby tak hmmm...wirtualnie...;-);-);-)
Wanilka Twoojej zupki tez chce i gryza paczka:-)
to ja popjosie misiećke z klusiećkami:-):-):-):-)
mielismy isc dzisiaj sale porodowa ogladac, ale zle sie czuje i zostajemy w domku. tylko pyszna pomidorówka by mi pomogla
Kusicielki jestescie z tą pomidorówką
Normalnie jutro poproszę pania Bozenke o pomidorówkę
Kwiatuszku synek musi być Tymoteuszek bo nie mogę się napatrzeć na ten sliczny napis
Ja mam zawsze zamrożoną pomidorową tak samo jak i rosołek bo jak mi się zachce to ma byc na już
Ja mam zawsze zamrożoną pomidorową tak samo jak i rosołek bo jak mi się zachce to ma byc na już
Kcesz mi rozmrozic:-):-):-):-):-)????????
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No nie dziewczyny wczoraj wszystkie gadałyśmy o pączkach a dzisiaj je wcinamy... Ja też już zjadłam pączka. A na obiad żur :-)
studjujacamama
Fanka BB :)
postanowiłam pisać sobie nie niebiesko, żeby ładniej było ile kasiorki mniej więcej wydajecie laseczki na dziecko, które już macie? wiadomo, ze róznie, trudno przewidzieć, ale tak klasycznie?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
studjujacamama o kurcze to jest pytanie... na początku tylko pampersy (ceny nie pamiętam). Zaczęło się jak zaczął jeść mleko modyfikowane (mój w 3 m-cu życia nie chciał mojego już) no i te wszystkie gerberki i soczki... ale kwoty ci nie powiem bo nie pamiętam. Ale mogło to być i 300 miesięcznie.
Hehehe sio na wątek kulinarny bo mi język wlezie!!!!
Studiująca mama pewnie że zależy -jakby doliczyć do tego wynajęcie lokum;-) to kupa kasy -póki co nic nie kupiłam -odłożone mam na ten cel 6 tysięcy i zobaczymy na ile starczą te pieniądze... najważniejsze to chyba kupić to co najdroższe -wózek, łóżeczko -rzeczy potrzebne na "juz" a później to już życie...
Studiująca mama pewnie że zależy -jakby doliczyć do tego wynajęcie lokum;-) to kupa kasy -póki co nic nie kupiłam -odłożone mam na ten cel 6 tysięcy i zobaczymy na ile starczą te pieniądze... najważniejsze to chyba kupić to co najdroższe -wózek, łóżeczko -rzeczy potrzebne na "juz" a później to już życie...
reklama
postanowiłam pisać sobie nie niebiesko, żeby ładniej było ile kasiorki mniej więcej wydajecie laseczki na dziecko, które już macie? wiadomo, ze róznie, trudno przewidzieć, ale tak klasycznie?
Dobre pytanie, ja nie mam zielonego pojęcia, nie liczę, ale może i dobrze