reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej właśnie jestem po wizycie u gina.Kategoryczny zakaz spożywania cukru !!Szok!!A z małym wszystko gitarka waga 1.5 kg .Mały byczek :-D

reklama
kochane agi z okazji waszego świeta wszytkiego najlepszego i duuuuuuzo radosci, jeszcze wieeeeeeecej uśmiechu i tyyyyyyyyyyyyyyyyyle pączków każdego dnia :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Dzięki kochana:tak:

Właśnie wrocilam od moejej mamy i najadlam się pizzy i ciasta (to tak w ramach dnia babci i moich imienin), a teraz zdycham i popijam herbatkę:zawstydzona/y:

Jutro jade na glukozę trzymajcie kciuki,żeby tym razem bylo poniżej 140:tak:

Witajcie.
Jakies pare chwil temu wrocilam ze szpitala-bylam od wtorku,wyszlam bo na razie i tak nic nie mozna zrobic.U nas nie jest za ciekawie :-(....Musze dojsc do siebie chwile i potem sie odezwe.
Mam nadzieje,ze z Wami wszystko ok,nawet sie nie staram nadrabiac wpisow.

Co się dzieje kochana??

może Wy mi odpowiecie - czy normalne jest, że czasem robi mi się brzuch twardy to trwa kilka może kilkanaście sekund
trochę mnie to niepokoi - lekarz mi powiedział, że tak może być i jak się bardzo matrwie to mogę wziąć nospe

może Wy mi odpowiecie - czy normalne jest, że czasem robi mi się brzuch twardy to trwa kilka może kilkanaście sekund
trochę mnie to niepokoi - lekarz mi powiedział, że tak może być i jak się bardzo matrwie to mogę wziąć nospe

kochana to normalne i lekarz ma racje, moj tez powiedzial ,że jak bedzie czesto tak twardniał to wziac nospe. Narazie z dwa razy wzięlam, jakos daje rade bez. W poprzedniej ciąży tez tak mialam.

Oj jak mi fajnie, posiedziałam trochę w piance, znaczy się w wannie, zjadłam miseczkę sałatki owocowej i zaraz wskakuje do wyrka przed tv:-) odkąd siedzę w domu na zwolnieniu oglądam seriale ("Na wspólnej", "Majka"):-) jak to się człowiek w ciąży:-D zmienia :-)
Łucja to śliczne imię - bardzo mi się podoba.. my jeszcze nie jesteśmy zdecydowani.. kurcze wybór imienia dla dziecka to poważna decyzja.. w końcu na całe życie:tak:

reklama
Do góry