reklama
kochane agi z okazji waszego świeta wszytkiego najlepszego i duuuuuuzo radosci, jeszcze wieeeeeeecej uśmiechu i tyyyyyyyyyyyyyyyyyle pączków każdego dnia :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Dzięki kochana
Właśnie wrocilam od moejej mamy i najadlam się pizzy i ciasta (to tak w ramach dnia babci i moich imienin), a teraz zdycham i popijam herbatkę
Jutro jade na glukozę trzymajcie kciuki,żeby tym razem bylo poniżej 140
Witajcie.
Jakies pare chwil temu wrocilam ze szpitala-bylam od wtorku,wyszlam bo na razie i tak nic nie mozna zrobic.U nas nie jest za ciekawie :-(....Musze dojsc do siebie chwile i potem sie odezwe.
Mam nadzieje,ze z Wami wszystko ok,nawet sie nie staram nadrabiac wpisow.
Co się dzieje kochana??
może Wy mi odpowiecie - czy normalne jest, że czasem robi mi się brzuch twardy to trwa kilka może kilkanaście sekund
trochę mnie to niepokoi - lekarz mi powiedział, że tak może być i jak się bardzo matrwie to mogę wziąć nospe
trochę mnie to niepokoi - lekarz mi powiedział, że tak może być i jak się bardzo matrwie to mogę wziąć nospe
może Wy mi odpowiecie - czy normalne jest, że czasem robi mi się brzuch twardy to trwa kilka może kilkanaście sekund
kochana to normalne i lekarz ma racje, moj tez powiedzial ,że jak bedzie czesto tak twardniał to wziac nospe. Narazie z dwa razy wzięlam, jakos daje rade bez. W poprzedniej ciąży tez tak mialam.
to mnie uspokoiłaśkochana to normalne i lekarz ma racje, moj tez powiedzial ,że jak bedzie czesto tak twardniał to wziac nospe. Narazie z dwa razy wzięlam, jakos daje rade bez. W poprzedniej ciąży tez tak mialam.
Oj jak mi fajnie, posiedziałam trochę w piance, znaczy się w wannie, zjadłam miseczkę sałatki owocowej i zaraz wskakuje do wyrka przed tv:-) odkąd siedzę w domu na zwolnieniu oglądam seriale ("Na wspólnej", "Majka"):-) jak to się człowiek w ciąży zmienia :-)
Łucja to śliczne imię - bardzo mi się podoba.. my jeszcze nie jesteśmy zdecydowani.. kurcze wybór imienia dla dziecka to poważna decyzja.. w końcu na całe życie
Łucja to śliczne imię - bardzo mi się podoba.. my jeszcze nie jesteśmy zdecydowani.. kurcze wybór imienia dla dziecka to poważna decyzja.. w końcu na całe życie
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
100 lat wszystkie Agusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100 lat wszystkie Agusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Póki co widzę,że chyba tylko ja tu jestem, więc dziękuje za Nas wszystkie. A miały ze mna dzisiaj picolo pic no
Skoro o serialach mowa, ja własnie czekam na mojego ulubionego dr house`a.
reklama