Karola bez nerwów kochana bo wiesz, że to dla nas nie wskazane. A mężowi powinnaś definitywnie powiedzieć NIE JEDZIEMY i nie ma o czym mówić. Bo ja mam od dzisiaj założony pessar i gin powiedział, że mogę w miarę normalnie funkcjonować to jednak mój M tak się o nas boi, że nie chce żebym gdziekolwiek chodziła i robiła:-) Oszczędzaj się i nie przejmuj się mężem bo oni właśnie niekiedy mają takie głupie pomysły.
reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
próba sygnaturki
IZA Samuel to chyba żydowskie imię a nie francuskie,
ładne, zdrobnienie Sam też jest fajne
powiem szczerze ze niewiem dokladnie czy to jest imie zydowskie czy francuskie,ale dla mnie to nie ma znaczenia:-)
filonka
Fanka BB :)
a we mnie od 3 mies. co do mycia włosków wstąpił leń i myje tak co 3 dni a nie jak wczesniej co drugino i ten kregosłup bolący mi też w tym mi nie pomaga:-(ja właśnie włoski umyłam...nie wiem co mówią fryzjerzy,bo nigdy nie byłam ,ale zapach nieumytych włosów na poduszce jak dla mnie jest nie do zniesienia
Kochane macie jakąś metode na chandrę.... bo jakoś mnie dziś od popołudnia dopadła. :---( stwierdziłam że jestem jakas taka samotna.... siedze całymi dniami w domu sama. mój K od rana do nocy w pracy a jak wraca to prysznic, cos zaamka i idzie spac. a ja nawet nie mam z kim pogadać. niby znajomi są ale teraz to musze wszedzie dojezdzac autkiem a w ta pogode to sie nawet wychodzić nie chce:-( pewnie marudze ale tak sie czuje .... ze kazdy dzień jest taki sam bezsensu....
Forget-me-not
Wracajac do imienia,moj drugi synek naj`prawdopodobniej bedzie miec na imie Samuel.Jego tata nie jest polakiem,a moj synek ( pierwszy ja i drugi )sa dziecmi mieszanymi ale tutaj z tolerancja nie ma problemu,niewiem co by bylo gdybysmy mieszkali w PL
Bardzo, bardzo podoba mi się to imię, a skąd pochodzi też nie wiem.
aniez
próba sygnaturki
Nooo Kwiatuszek, ja tu widzę, że imię już wybrane i będzie Tymoteuszek
Jestem po wizycie u lekarza, nie zrobił mi USG patafian jeden, tylko kazał nastawic sie psychicznie, ze za 2 tygodnie przy kolejnej wizycie wysyła mnie do szpitala, bo to bedzie 30 tyg. Tak dla kontroli na kilka dni, bo przy ciaży mnogiej to różnie bywa, mam sie zdecydowac gdzie , czy u siebie w Szczytnie czy w Olsztynie. Jak tylko poinformowałam męzą to był nie pocieszony, a ja mu dołożyłam ze ma 2 tygodnie by kuchnai była gotowa, jedynie mozemy na meble czekać nowe, bo nie mam zamiaru leżęć w szpitalu i sie denerwowac co on tam wyprawia.
sliczne imie a mozna wiedziec jak pierworodnego nazwaliscie?Wracajac do imienia,moj drugi synek naj`prawdopodobniej bedzie miec na imie Samuel.Jego tata nie jest polakiem,a moj synek ( pierwszy ja i drugi )sa dziecmi mieszanymi ale tutaj z tolerancja nie ma problemu,niewiem co by bylo gdybysmy mieszkali w PL
Ja dzis z przerazeniem stwierdzilam, ze bardzo mi biust opadl. jak tak dalej pojdzie, to do porodu bedzie mi na brzuchu lezal, a zanim skoncze karmic, bo bedzie juz pepek zakrywal. Tak sie zalamalam, ze malo sie nie poplakalam bo zawsze taka dumna bylam ze mam piekne zadbane piersi, a tutaj takie cos. Macie moze jakies sprawdzone sposoby na zaradzenie dalszej grawitacji? bo chodzenie na rekach raczej odpada...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kwiatuszek, za nic nie mam pojecia czemu dostalam to wapno, no ale skoro lekarz kazal, to juz nawet kupilam i zaczne pic. Najgorsze, ze jest to taki dziwny proszek (bezsmakowy) do rozrabiania na rzadka papke w wodzie lub mleku (ohyda), zastanawiam sie czy w cappuchino sie da... Na piudelku jest napisane, ze mozna dodawac do jedzenia.
To drugie, co mi przepisal, to mieszanka mineralow... Poza tym biore witaminy i na tym koniec
Skonczylam malowac sypialnie, pozostalo tylko pociagnac polki wnekowe farba olejna, ale te przyjemnosc zostawilam Ukochanemu. Ciekawe kiedy sama bede musiala sie za to wziac...
Korzystajac z nadmiaru energii na przemian gotuje i sprzatam. Upieklam piernik i lasagna, moze przyzadze jakiegos kuraka na jutro...
To drugie, co mi przepisal, to mieszanka mineralow... Poza tym biore witaminy i na tym koniec
Skonczylam malowac sypialnie, pozostalo tylko pociagnac polki wnekowe farba olejna, ale te przyjemnosc zostawilam Ukochanemu. Ciekawe kiedy sama bede musiala sie za to wziac...
Korzystajac z nadmiaru energii na przemian gotuje i sprzatam. Upieklam piernik i lasagna, moze przyzadze jakiegos kuraka na jutro...
reklama
Witam wszystkie kwietniówki!
Czy któraś z Was ma problem z bakteriami w moczu? Bo ja mam co chwilę, dopiero co w zeszłym tygodniu lekarz mi zapisał antybiotyk Monural (na szczęście jest to pojedyńcza saszetka do rozpuszczenia i to wszystko) bo miałam bardzo liczne bakterie w moczu, a już od dwóch dni czuję, że chyba znów jest coś nie tak. Zakwaszam codziennie mocz jedząc żurawinę w tabletkach i witaminę C a i tak co rusz mam bakterie. Już chciałam nawet nic nie brać , ale lekarz stwierdził, że infekcja jest bardziej niebezpieczna od Monuralu. A, i biorę jeszcze Lacibios femina, te pożyteczne dla kobiet bakterie. Ma któraś z Was też takie problemy i może doradzić co robić? Poza tym wyniki mam w porządku i czuję się dobrze. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka!;-)
Czy któraś z Was ma problem z bakteriami w moczu? Bo ja mam co chwilę, dopiero co w zeszłym tygodniu lekarz mi zapisał antybiotyk Monural (na szczęście jest to pojedyńcza saszetka do rozpuszczenia i to wszystko) bo miałam bardzo liczne bakterie w moczu, a już od dwóch dni czuję, że chyba znów jest coś nie tak. Zakwaszam codziennie mocz jedząc żurawinę w tabletkach i witaminę C a i tak co rusz mam bakterie. Już chciałam nawet nic nie brać , ale lekarz stwierdził, że infekcja jest bardziej niebezpieczna od Monuralu. A, i biorę jeszcze Lacibios femina, te pożyteczne dla kobiet bakterie. Ma któraś z Was też takie problemy i może doradzić co robić? Poza tym wyniki mam w porządku i czuję się dobrze. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka!;-)