reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

co do teściowych moja jest daleko ode mnie bo az 2000 km. ale jak przyjezdza do nas raz na pól roku to też robi swoje ( przywraca syna do pionu ) nawet jej sie z niczym nie żale ale ona i tak musi przeprowadzić rozmowe z mężem na pewne tematy....ale nie powiem rozmowy skutkują co do mnie pozytywnie, bo mąż jak aniołek.:-)
aniez ja mam to samo dzień w dzień. zgaga mi nie odpuszcza:-(
magda ciosek tak ta zima daje we znaki:szok::baffled: moje plany na zakupy również w miejscu stoją, tym bardziej ze w moim autku cos zamarza i boję sie wyruszać:tak:

reklama

Mnie sie podoba to imie, chociaz skojarzenia sa dosc jednoznaczne: Charlotta->szarlotka->American Pie :-p;-);-) Zreszta tak ma na imie dziewczyna mojego dalekiego znajomego, ale ona jest z zagramanicy, wiec mozna jej wybaczyc
;-)

Właśnie kilka takich skojarzeń też już słyszałąm i nasze pokolenie tak ma więc odpuściłam ;-)

Witam mamusie i ich skarby:-):-):-)

Katik zazdroszcze baseniku ja musze sie zadowolić swoją malutką wanną:tak:

Karola 322 no widzisz i wszystko fajnie sie skończyło:tak: Faceci muszą otrzymywać proste komunikaty:-D no i jeszcze miałas wsparcie w teściowej tego ci zazdroszczę;-)

Aga 2010 moje piersi tez nie należą juz do najjędrniejszych:no: ale cóż juz dwa razy karmiłam niestety cos za coś;-)Teraz stosuję krem ujędrniający do biustu
Pharmaceris i na mnie działa super no i nie mam nowych rozstepów.

Milena ja też ciągle miałam problemy z bakteriami w moczu ale ostatnio lekarka zapisała mi też ten Monural i powiem ci że zadziałało:tak:oczywiście zobaczymy na jak długo.Tak samo jak ty biorę też Lacibios femina no i piję mega ilosci żurawiny.
W poniedziałek robie kolejne badanie moczu i wszystko sie okarze.

Pozostałe kobietki goraco pozdrawiam:tak::tak::tak: zmykam na drugie sniadanko.

Pojawia sie Wam czasem siara?? :szok: Chodzi mi o wilgotna kropelke, a nie zaschniete grudki :baffled: Ja raz mialam i strasznie mnie to obrzydzilo :szok: Nic nie powiedzialam mojemu M, bo juz chyba do konca zycia nie dotknalby moich piersi nie mowiac juz o buziaczkach :szok:

olapolap dziwnego masz faceta... Co w tym obrzydliwego?? Mnie siara leci od ponad miesiąca... nosze wkładki laktacyjne... normalna sprawa. A mąż uwielbia zarówno brzuszek jak i piersi ... szczególnie piersi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cholera syn znowu ma katar. A dopiero co go wyleczyliśmy. Czy to się nigdy nie skończy:dry::dry:
Zmykam na razie po wypis ze szpitala.
Trzymajcie się ciepło

Pojawia sie Wam czasem siara?? :szok: Chodzi mi o wilgotna kropelke, a nie zaschniete grudki :baffled: Ja raz mialam i strasznie mnie to obrzydzilo :szok: Nic nie powiedzialam mojemu M, bo juz chyba do konca zycia nie dotknalby moich piersi nie mowiac juz o buziaczkach :szok:

olapolap ja siarę mam już od 3 tygodni i to w sporych ilościach. Nieraz budziłam się z wielkimi plamami. Naszczęście mój mąż lubi takie pielęgnacje typu wyciskanie pryszczyków:-) Więc te "pryszcze" lubi jeszcze bardziej od czasu do czasu wymiętolić ;-)
p.s. Dziewczyny jak się mogę zapisać do grupy dyskusyjnej , bo szlag mnie trafia, że nie mogę sama do tego dojść, a z internetem myślałam, że jestem już na dobre zapoznana

reklama
cześć dziewczynki i znowu mam ponad 30 stron do nadrobienia (od soboty) oj dziewczynki szalejecie.:-)

waniliowa kuruj się i nie daj choróbsku - nich sobie idzie i już cię nie męczy

aniam co się dzieje że będziesz miała cc ?

13x13 gratuluję mieszkania:-) a właściwie domku jak ja ci zazdroszczę :tak:

aniez ja też mam straszny problem ze zgagą - w związku z czym pytałam mojej ginki jako że migdały i wszystkie inne domowe specjały nie działają czy mogę coś brać. Pozwoliła mi manti w płynie albo malox pić jako że podobno nie przenika - kupiłam sobie malox i jakaulga UFFF!

kici ja też zdecydowałam się na Wołomin i byłam w poniedziałek w szkole rodzenia prowadzonej przez położne z Wołomina - ale jest to szpital dla ciąż nie zagorożonych i o czasie, bo nie mają OIOMU dla noworodków i panie mówiły że przed 36 tygodnie lepiej jest jechać do szpitala o wyższym stopniu referencyjności - Wołomin ma I stopień

Ostatnia edycja:
Do góry