a ja polecam bieliznę FELINY, naprawdę dobra jakość, tylko musisz się przygotować na spory wydatek.Ale dziś pogoda. Głowa mi pęka. Wczoraj Jacek szalał z aparatem i robił mi akty. I od wczoraj właśnie przestałam sie przejmować moja wagą rosnącą, bo wyglądam ładnie i kobieco z tym brzuszkiem. Tak więc jakbyście miały kompleksy, polecam tę metodę na nie.
BTW. szukam sobie stanika do sukienki bez ramiączek. Musi trzymać dobrze biust i mieć wielką miskę na moje ogromne ciążowe cycki. Polecacie gdzie mogę go kupić?
A tak w ogóle to witam się po kilku dniach nieobecności... w weekend szkoła... maskara... wczoraj zerówka, dzisiaj test z angielskiego... zerwałam się z ostatniego wykładu...
Ciężarówki od lutego idę na zwolnienie, moja gin powiedziała, że podróżowanie 40km w jedną stronę do pracy jej się nie podoba, bo ludzie w Warszawie nie kwapią się do ustępowania miejsc ciężarnym... już poinformowałam moją szefową o tym :-) tak więc od lutego będę mogła na bieżąco was nękać sobą systematyczniej