reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
również gratuluję Helenki... naprawdę ładne imię :-)

martyna oj tam od razu cbś :p no ale cóż... ja to akurat mam w genach... mój tatuś to zawodowy żołnierz... no i pracował dla rządu w wywiadzie, ale jest na emeryturze :p przejęłam po nim zdolności :-D

hejka, dziewczyny poczytalam juz ten watek i nadrobilam zaleglosci. no przykro mi ze niektore z was nie mialy takich swiat jak powinny byc, nastepne beda lepsze. i piszecie tez o nudzie.. nie wiem wogole co to jest odkad w polsce jestem hihi. a swieta tego roku u nas byly super, tylko szybko zlecialo i nadal leci, ciagle w pospiechu cos sie dzieje ale fajnie jest:-)

Jestem witam się i uciekam . Na bb nie będę co najmniej do 8go ale myślę o Was...

Co do ślubów już to było wałkowane -to tak jak wypowiadać się o CC nie mając cesarki i o SN nigdy nie rodząc naturalnie -bezsens. Dziwne ze kościelny krytykują rozwodnicy i ludzie którzy nie mogą go wziąć a cywilny Ci którzy tylko na nim bywali -luz kobiety!!! ja miałam kościelny i o nim się mogę wypowiedzieć -nie zamieniłabym na nic innego... Zresztą nawet indiański obrządek by mi wystarczył i też byłoby ok:-)

Pozdrawiam i miłej zabawy brzuszki

AAAAAAAAAAAAAA i dopadł mnie świąd brzucha i cyców -byłam u dermatologa -to nie naciąganie skóry!!!! powiedziała że w ciąży powinno się robić wyniki czegoś co się zwie bilirubina i do tego hormony wątrobowe czy coś koło tego -przy swędzeniach!!! bo to ważne -wiec jak któraś sie drapie to na wyniki.

co do dalszego walkowania tematu slubow - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... i tyle na ten temat i w 100 procentach popieram 13x13 na ten temat, takze nie ma co juz wiecej dyskutowac..no i co wyczulyscie co z wesola??

Kici- może ma w znajomych swojego męża, i jakby ona nie dała znaka spróbować zagadać do niego Kurde....to już sporo czasu jak nie ma żadnych wieści:-(
Ajjj Kici od dzisiaj będziesz naszym Szerlokiem Holmsem (wersja spolszczona),

sprawdzałam... niestety nie mam pewności który to jej mąż... ale napisałam do jakiejś kobiety która musi być jej rodziną :-) tak więc czekam na info.
Szerlok brzmi dumnie ;-)

reklama
Ciężarówki jestem pewna że znalazłam Wesołą, wszystkie dane mi pasują... wiek ma ukryty, ale skoro napisała, że 24 lata to znaczy że to mój rocznik, a pokrywają się lata szkolne. do tego administracja!! no i w listopadzie 2008 wrzuciła foty ze ślubu, a napisała u nas na forum że ślub brała w październiku 2008! Napisałam do niej. mam nadzieję, że dostaniemy jakieś info
no Kochana, kawal dobrej roboty...
Ja tak codziennie wskakiwalam na Wesolej profil na bb - sprawdzic czy sie pojawila ;-)

Pod moim serduszkiem mieszka mała śliczna wymarzona zdrowa
Helenka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój M stwierdził że skoro ten rok zakończył sie taką cudowną wiadomością to w następnym musi być tylko dobrze i tego się trzymam:tak::tak::tak:
Gratuluje serdecznie corenki! Sliczne imie Helenka...
I mowie tak jak mezulek: MUSI BYC DOBRZE!!!! Buzka!

My po malych zakupach, choc wychodzic mi sie ogromnie nie chcialo - pogoda przepaskudna, wieje i mzy :no:
Ale kupilam sobie nowa pizamke, bo "normalna" juz brzusio uciskala, a w koszuli mi za zimno w doopalonka. Uwielbiam spac w chlodnym pokoju, ale kolderka musze byc zakryta po same uszy, i cos cieplego na sobie miec.

Dzis mam zamiar zrobic gyroska na jutro, maz juz sie slini :-D Kupilismy dzis troszke alkoholu - dla mezulka, i umoczylam usteczka w likierze kawowym... Rety, to bylo raptem kilka kropelek do oblizania, a takie ciepelko roznioslo mi sie po przelyku jakbym jakiegos spierolu lyknela :-D

Do góry