o Ty szpiegu:-):-):-):-):-):-):-)
przecież to w dobrej wierze
nic się przede mną nie ukryje... dobrze, że umiem wygrzebać różne dane i je skleić dzięki temu może się dowiemy co u niej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Ty szpiegu:-):-):-):-):-):-):-)
Jestem witam się i uciekam . Na bb nie będę co najmniej do 8go ale myślę o Was...
Co do ślubów już to było wałkowane -to tak jak wypowiadać się o CC nie mając cesarki i o SN nigdy nie rodząc naturalnie -bezsens. Dziwne ze kościelny krytykują rozwodnicy i ludzie którzy nie mogą go wziąć a cywilny Ci którzy tylko na nim bywali -luz kobiety!!! ja miałam kościelny i o nim się mogę wypowiedzieć -nie zamieniłabym na nic innego... Zresztą nawet indiański obrządek by mi wystarczył i też byłoby ok:-)
Pozdrawiam i miłej zabawy brzuszki
AAAAAAAAAAAAAA i dopadł mnie świąd brzucha i cyców -byłam u dermatologa -to nie naciąganie skóry!!!! powiedziała że w ciąży powinno się robić wyniki czegoś co się zwie bilirubina i do tego hormony wątrobowe czy coś koło tego -przy swędzeniach!!! bo to ważne -wiec jak któraś sie drapie to na wyniki.
czekam na info na nk od niej albo od kogoś z jej rodziny.
Kici- może ma w znajomych swojego męża, i jakby ona nie dała znaka spróbować zagadać do niego Kurde....to już sporo czasu jak nie ma żadnych wieści:-(
Ajjj Kici od dzisiaj będziesz naszym Szerlokiem Holmsem (wersja spolszczona),
no Kochana, kawal dobrej roboty...Ciężarówki jestem pewna że znalazłam Wesołą, wszystkie dane mi pasują... wiek ma ukryty, ale skoro napisała, że 24 lata to znaczy że to mój rocznik, a pokrywają się lata szkolne. do tego administracja!! no i w listopadzie 2008 wrzuciła foty ze ślubu, a napisała u nas na forum że ślub brała w październiku 2008! Napisałam do niej. mam nadzieję, że dostaniemy jakieś info
Gratuluje serdecznie corenki! Sliczne imie Helenka...Pod moim serduszkiem mieszka mała śliczna wymarzona zdrowa
Helenka
Mój M stwierdził że skoro ten rok zakończył sie taką cudowną wiadomością to w następnym musi być tylko dobrze i tego się trzymam