reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hej
na moje oko sprawa wyglada tak...pozostalo ci okolo 2 cm szyjki poniewaz pecherz plodowy wszedl juz na 2 cm..lekarz powiedzial mi, ze poniezej 2 cm jest niezaciekawie czyli nie panikuj, badz spokojna.teraz skoro wiesz,ze bedziesz miala zakladany szew to odetchnij z ulga.nie masz sie o co martwic.

Kieddy masz szew w srode?
tak ale za tydzien

aha pewnie Gynalgin.
bedzie dobrze tylko spokojnie,nie denerwuj sie bo wtedy bedzie zle!
No teraz do spania i nie zamartwiac sie mi tam!!!
Bedzie juz nas 3 zszywki na forum..hiihihiihhi

Karola, bidulko Kochana... Tak jak napisala Ilona - dobrze, ze sytuacja opanowana, teraz lezec, oszczedzac sie na maxa, a w srode na szewek. Bedzie dobrze!!!!!!!!! Buzka!!!!!

Karola, bidulko Kochana... Tak jak napisala Ilona - dobrze, ze sytuacja opanowana, teraz lezec, oszczedzac sie na maxa, a w srode na szewek. Bedzie dobrze!!!!!!!!! Buzka!!!!!
tylko jak pisze z jedna dziewczyna co miala zkladany tez dwa tygodnie temu to jak juz jest szyjka 2cm to jest zle bo jak sie bardziej skróci to nie bedzie mozna załozyc szwu.kuzwa zawsze cos

Kurcze, jakby bylo tak zle, to pewnie lekarze zalecili by natychmiastowe zakladanie, albo co... ja nie wiem, nie znam sie, ale tak na ludzki rozum powinno byc...

reklama
Do góry