Witajcie przyszle Mamusśki
ja Też się do was dopisuje termin ok 20 kwietnia
bardzo się ciesze i juz nie mogę się doczekać
Pozdrawiam
Witaj, gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie przyszle Mamusśki
ja Też się do was dopisuje termin ok 20 kwietnia
bardzo się ciesze i juz nie mogę się doczekać
Pozdrawiam
Aneczka, z ta silownia i aerobikiem to raczej sobie odpusc. Cwiczenia silowe w ciazy to najepszy sposob na jej utrate. Kazdy lekarz poradzi Ci joge, pilates, plywanie lub najnormalniesze w swiecie marsze.
Nie tylko Ty Vougue :-) Mnie też jak do tej pory nic nie dolega. Napięte piersi czuję tylko w nocy i rano, mdłości jak do tej pory nie mam, zwiększonego apetytu też nie, nawet zapachy mnie nie drażnią. Jedyna różnica, to że do toalety zdarza mi się wstawać dwa razy w nocy, chociaż przed ciążą też zwykle wstawałam, z tym, że nie częściej niż raz w nocy. To wszystko jednak podobno też jest normalne, więc trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciem dopóki ona jest. Jak widzę większość dziewczyn jest tutaj w ciąży nieco bardziej zaawansowanej niż moja, więc być może wszystkie te uroki ciąży są jeszcze przed nami ;-)Kurcze, większośc z was albo jest zmęczona, albo piersi bolą, albo mdłości, tylko ja jestem jakaś taka wogóle bezobjawowa... Ale czy wszystko dobrze okaże się dzisiaj na usg:-)
Ja odkąd się dowiedziałam to przestałam zupełnie pić kawę. Wiem, że niby jedną filiżankę dziennie można, ale ponieważ kawa wypłukuje żelazo a ja mam i tak problem z jego przyswajaniem, to co będę maleństwu odbierać i tak ograniczone jego ilości.Witamja już po drzemce kurna zasypiam na stojąco ograniczam picie kawy dziś rano nie piłam i może dlatego...
I jak Tobie się podoba mieszkanie w Meksyku? Mój mąż jest Meksykaninem i myślimy o tym, żeby za kilka lat tam się przenieść :-) (do tego czasu pozostaniemy w USA). On jest z San Luis Potosi, ale sądząc po różnicy godzin między Polską a miejscem gdzie Ty jesteś przypuszczam, że Ty jesteś gdzieś bardziej w zachodniej części kraju.mieszkam w Meksyku, wiec dlatego siedze ¨po nocy¨ na forum. U mnie jednak to srodek dnia, jest 9 godzin wczesniej niz w Polsce.