reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Kinguunia widze ze i ty na ten sam termin lecisz ....
MACIE MOZE JAKIES SPOSOBY NA WZDECIA POSWIETNE ?? !!!!!
Kinguunia widze ze i ty na ten sam termin lecisz ....
coca cola;-)
jestesaniolkiem - no to sie okaże ale jak narazie jest na 24 a Ty na kiedy?
a na wzdęcia i tego typu przypadłości rewelacyjny jest kompot z suszonych jabłek, ja go stosuję od początku ciąży bo jelitka mi posłuszeństwa odmawiają od pierwszych dni ;-)
a na wzdęcia i tego typu przypadłości rewelacyjny jest kompot z suszonych jabłek, ja go stosuję od początku ciąży bo jelitka mi posłuszeństwa odmawiają od pierwszych dni ;-)
iza813
mama Szymka i Samuela
kinguunia gratuluje:-):-):-)
aga002
Fanka BB :)
witam kochane
Przepraszam,że tak zamilkłam na święta ale najpierw przygotowania , później goście a na końcu my "w gości" i na nic nie miałam czasu.Do środy zapowiada sie tak samo bo to jedyny czas , gdzie prawie wszyscy mają wolne.
Widze ,że świąteczne emocje ;-) u niektórych były --mam nadzieje ,że teraz już bardziej sylwestrowo
Młody nocami kopie jak szalony a w dzień siedzi , chyba ze strachu jak mysz pod miotłą , bo mamusia przyzwyczaiła go do powolnego trybu życia a teraz na maxa jesteśmy w ruchu
Buziaki dla was i może wreszcie zasnę , bo rano jestem nie przytomna
Przepraszam,że tak zamilkłam na święta ale najpierw przygotowania , później goście a na końcu my "w gości" i na nic nie miałam czasu.Do środy zapowiada sie tak samo bo to jedyny czas , gdzie prawie wszyscy mają wolne.
Widze ,że świąteczne emocje ;-) u niektórych były --mam nadzieje ,że teraz już bardziej sylwestrowo
Młody nocami kopie jak szalony a w dzień siedzi , chyba ze strachu jak mysz pod miotłą , bo mamusia przyzwyczaiła go do powolnego trybu życia a teraz na maxa jesteśmy w ruchu
Buziaki dla was i może wreszcie zasnę , bo rano jestem nie przytomna
magda1978
Fanka BB :)
Witam w poświąteczny ranek.
Gosia23 witaj na forum i napisz cosik o sobie.
My dziś odpoczywamy, spacerek, obiadek u rodziców.
Jutro dziecię do przedszkola, mężuś do pracy, ja jeszcze na zwolnieniu, więc całe przedpołudnie dla mnie. Ruszę na jakieś zakupki, może już wyprzedaże się zaczęły
Gosia23 witaj na forum i napisz cosik o sobie.
My dziś odpoczywamy, spacerek, obiadek u rodziców.
Jutro dziecię do przedszkola, mężuś do pracy, ja jeszcze na zwolnieniu, więc całe przedpołudnie dla mnie. Ruszę na jakieś zakupki, może już wyprzedaże się zaczęły
reklama
Witam wszystkie raz jeszcze. Tak jak juz pisalam zagladalam wczesniej na forum, ale jakos nie mialam czasu sie zalogować. Mam 28 lat, mieszkam pod Wrocławiem, jestem w 23 tygodniu ciazy. Spodziewamy sie chłopca, wiec jestesmy bardzo szczescliwi, a moj maz strasznie dumny. Własnie mialam zapytac, jak tam u Was z waga? ja przed swietami mialam 12 kg na plusie i nawet nie chce wchodzic na nia teraz po 3 dniach swiat! Mam nadzieje, ze nie jestem osamotniona! Miłego dnia zycze