reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam wszystkie przyszłe mamusie, jestem tutaj pierwszy raz ale juz wczesniej zagladalam na forum, tylko nie byłam zalogowana. Jestem w 23 tygodniu ciaż.y. Pzodrawiam wszystkich serdezcnie

jestesaniolkiem - no to sie okaże ale jak narazie jest na 24 a Ty na kiedy?
a na wzdęcia i tego typu przypadłości rewelacyjny jest kompot z suszonych jabłek, ja go stosuję od początku ciąży bo jelitka mi posłuszeństwa odmawiają od pierwszych dni ;-)

witam kochane
Przepraszam,że tak zamilkłam na święta ale najpierw przygotowania , później goście a na końcu my "w gości" i na nic nie miałam czasu.Do środy zapowiada sie tak samo bo to jedyny czas , gdzie prawie wszyscy mają wolne.
Widze ,że świąteczne emocje ;-) u niektórych były --mam nadzieje ,że teraz już bardziej sylwestrowo :-D
Młody nocami kopie jak szalony a w dzień siedzi , chyba ze strachu :-D jak mysz pod miotłą , bo mamusia przyzwyczaiła go do powolnego trybu życia a teraz na maxa jesteśmy w ruchu
Buziaki dla was i może wreszcie zasnę , bo rano jestem nie przytomna :no:

Witam w poświąteczny ranek.
Gosia23 witaj na forum i napisz cosik o sobie.
My dziś odpoczywamy, spacerek, obiadek u rodziców.
Jutro dziecię do przedszkola, mężuś do pracy, ja jeszcze na zwolnieniu, więc całe przedpołudnie dla mnie. Ruszę na jakieś zakupki, może już wyprzedaże się zaczęły:tak:

Moja mama też jest mocno nadopiekuńcza, zawsze w każdej sprawie ma milion dobrych rad. No ale chcą kobitki dobrze, a że doprowadzają nas do szału to inna sprawa. Obawiam się, że ja będę taka sama:zawstydzona/y:
Zmykamy na spacerek.

reklama
Witam wszystkie raz jeszcze. Tak jak juz pisalam zagladalam wczesniej na forum, ale jakos nie mialam czasu sie zalogować. Mam 28 lat, mieszkam pod Wrocławiem, jestem w 23 tygodniu ciazy. Spodziewamy sie chłopca, wiec jestesmy bardzo szczescliwi, a moj maz strasznie dumny. Własnie mialam zapytac, jak tam u Was z waga? ja przed swietami mialam 12 kg na plusie i nawet nie chce wchodzic na nia teraz po 3 dniach swiat! Mam nadzieje, ze nie jestem osamotniona! Miłego dnia zycze

Do góry