reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

karola322 rozumiem Cie doskonale. Zawsze jak mam gdzies do urzedu isc, to gesiej skorki dostaje, bo juz widze co to za przeprawa bedzie... Ja nie rozumiem, dlaczego te laski (bo to dziwne, ale chyba nie spotkalam sie jeszcze z facetem obslugujacym w urzedzie) prawie zawsze takie niemile:no: Przeciez wiadomo, ze na agresje 2ga strona odpowie jeszcze wieksza agresja, a na spokoj - spokojem:tak: Po co to sobie i innym krew psuc? no nic, ja najwyrazniej jakas dziwna jestem, ze mi sie to w glowie nie miesci:eek:

reklama
karola322 rozumiem Cie doskonale. Zawsze jak mam gdzies do urzedu isc, to gesiej skorki dostaje, bo juz widze co to za przeprawa bedzie... Ja nie rozumiem, dlaczego te laski (bo to dziwne, ale chyba nie spotkalam sie jeszcze z facetem obslugujacym w urzedzie) prawie zawsze takie niemile:no: Przeciez wiadomo, ze na agresje 2ga strona odpowie jeszcze wieksza agresja, a na spokoj - spokojem:tak: Po co to sobie i innym krew psuc? no nic, ja najwyrazniej jakas dziwna jestem, ze mi sie to w glowie nie miesci:eek:
JA NIESTETY OD TYGODNIA JEŻDZE CODZIENNIE PO URZĘDACH BO MUSZE ZAMKNĄĆ JEDNĄ DZIAŁALNOŚĆ A ZACZĄĆ DRUGĄ I TYLE JEST PAPIERKÓW ŻE SZLAK MNIE TRAFIA:szok::szok:.I MUSZE SIĘ Z NIMI URZERAĆ JESZCZE ROZUMIEM JAK BYM JA BYŁA NIE MIŁA ALE NAWET NA MYŚL MI NIE PRZYSZŁO ŻE MNIE TAK POTRAKTUJE.
KOCHANE A U NAS WYMIARY TAKIE BRZUSZEK- 92CM, BIODRA- 91CM A UDO - 48CM WIĘC MOJE SŁODKOŚCI IDĄ CHYBA WSZĘDZIE PO TROCHU:-):-)

po primo ( jak to pisze nasza kamisia;-))
karola---co takie mizerne te twoje centymetry :-D:-D
po secundo
właśnie skończyłam odrabiać irlandzki za mojego syna :cool: angielski jeszcze zniosę , ale irlandzki teraz potrzebuję godziny ,żeby ochłonąć i mój mózg wrócił na właściwe tory. Zastanawiam się kiedy nadejdzie dzień ,że ten mały łachmyta sam odrobi lekcje :cool: Nie mogę sie doczekać 22 grudnia bo wtedy zaczynają ferie świąteczne i mam labę :-p:-p do 11stycznia :-D:-D On oczywiście też:cool2:

po secundo
właśnie skończyłam odrabiać irlandzki za mojego syna :cool: angielski jeszcze zniosę , ale irlandzki teraz potrzebuję godziny ,żeby ochłonąć i mój mózg wrócił na właściwe tory. Zastanawiam się kiedy nadejdzie dzień ,że ten mały łachmyta sam odrobi lekcje :cool: Nie mogę sie doczekać 22 grudnia bo wtedy zaczynają ferie świąteczne i mam labę :-p:-p do 11stycznia :-D:-D On oczywiście też:cool2:
moim zdaniem to on zacznie odrabiac, jak mama przestanie go wyreczac, bo teraz nie ma po co sie wysilac, nie? :-p
juz nie moge sie doczekac az wroce do domu i sie zmierze, bo tak mi sie te Wasze rozmiary podobaja:tak:

po secundo

mały łachmyta.............buahahahahah, ajjjśś jak słodko:laugh2:

na koniec powiem jeszcze tylko tyle, że znajdą się i kobiety - Matki Polki cierpiętnice, które mając już małe dzieci (mam takie 2 znajome), wszystko wiedzą najlepiej i rzucają teksty w stylu "moim największym dramatem życiowym i porażką byłaby cesarka", albo "nie zgadzaj się czasem na znieczulenie, po pierwsze szkodzisz dziecku a po drugie ono i tak nie działa tak jak myślisz i tak boli bo musi"
Mła tesciowa ....
Swego czasu tak sie nastawialam, ze faktycznie - sn i bez znieczulenia. Jak to powiedziala moja ciotka polozna - najlepsza wspolpraca rodzaca-polozna, a co za tym idzie - najszybsze porody sa te "na zywca". No wiec tak sobie obralam za cel - bez zadnych znieczulen.
Ale ostatnio tak do mnie zaczelo dochodzic - kurde! Po jaki grzyb czlowiek ma sie tak meczyc, skoro przeciez znieczulenia po to wymyslili by z nic korzystac. I gdyby byly wieksze przeciwskazania do tego - wycofano by je i nie robiono.
Wiec tak sie ostatnio przekonuje do zzo i chyba na tym stanie.

Kochane - wrocilam z pracy, a tu cud i miod! Maz juz w miare sprawny ruchowo, ale do pracy lekarz zabronil definitywnie. Wiec urzeduje w domku. I co na mnie czekalo po powrocie - full wypas obiad:
roladki, kluseczki slaskie, szpinak przyrzadzony wysmienicie, marcheweczka z jablkiem :tak::tak::tak: Oj rety alez bylo pyszne! I szpinaczek i marchewka dla dzidziusiowego dobrobytu!
Nawet z rozpedu obiecalam, ze ja pozmywam, skoro on sie tak napracowal z przygotowaniami!

aga002, nie słyszałam chyba jeszcze irlandczyka na żywo:-) jaka jest różnica pomiędzy irlandzkim a angielskim?który ma bardziej miękki akcent?mi głowa po niemieckim musi odpocząć...dla mnie to masakra jakaś.a najlepiej łacina wchodzi,uwielbiam ten język...jakoś lubię wszystko co mało użyteczne;-)

karola, u mnie brzuszek na pępku 97 cm,bioderka bez zmian 95cm...brzuszek zwiększył się od lipca o 23 cm...:-):-):-) kochaniutka,czy ty już prackę oddałaś???że tak sobie po urzędach biegasz?i nawet na kawę nie wejdziesz po drodze:wściekła/y:

zakupiłam dziś kolorowy brystol,brokat,kleje i różne takie i potworzę trochę.kartki świąteczne i bileciki,które przymocuję do prezentów:tak:
a makaronowe ozdoby na choinkę chyba sobie w tym roku odpuszczę...

dziewczyny, te które mają dzieci albo trochę chęci i wolnego czasu-zerknijcie na stronkę kobietki,która takie cudeńka tworzy.to fajna zabawa!!!!!!!! ZRÓB TO SAMA: BOŻE NARODZENIE - Kura Domowa

czesc dziewczyny,
zielona - nie stresuj sie, jakos sie sprawa wyjasni i stawiaj twardo na swoim bo masz racje!:tak:
Witajcie dziewczyny,
czytając zwierzenia Zielonej znów podniosło mi się ciśnienie.. powiedzcie co faceci mają do powiedzenia w kwestiach nam kobietom najbliższych??
na koniec powiem jeszcze tylko tyle, że znajdą się i kobiety - Matki Polki cierpiętnice, które mając już małe dzieci (mam takie 2 znajome), wszystko wiedzą najlepiej i rzucają teksty w stylu "moim największym dramatem życiowym i porażką byłaby cesarka", albo "nie zgadzaj się czasem na znieczulenie, po pierwsze szkodzisz dziecku a po drugie ono i tak nie działa tak jak myślisz i tak boli bo musi"
i wlasnie przez takie matki polki cierpiace to mi sie cisnienie tez na 180 podnosi, nienawidze takiej ciemnoty!:wściekła/y:

olifka - witaj, a co do boli brzucha to mam to samo, tez jestem teraz w 24 tygodniu i codziennie cos mnie boli albo szczypie...kolo pepka tez ostatnio mam duze uczucie ciagniecia...

reklama
Do góry