Jestem -po ważeniu
3,5kg na plusie
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Po weekendowym wcinaniu słodyczy i wszystkiego co klejące myślałam ze już do 5 dobiłam
Aga002 straszna opowieść -współczuję psiakowi bólu -ale kobieto weź Ty się nie pchaj więcej miedzy walczące psy!!!! jakiś drąg postaw w ogrodzie albo pręt metalowy i w razie czego to napieprzaj i nie patrz gdzie bijesz -ale nie właź więcej między zęby!!! tato ma hodowle psów -wiem co mówię -raz uratował takiego "biednego słabszego" i prawie palca stracił!!! dobrze że przyszyli
Ella1 nacieszona meżem to pisz co u Ciebie:-)
Aga2010 jeszcze raz gratuluję Pani magister no i przede wszystkim cieszę się że chłopczyk się ujawnił
gratuluję
Aniez taki sparing osiedlowy
ja tam pamiętam jak szłam ze swoim psiakiem na spacer i mój miał kaganiec a tu odbiega takie bydle bez kagańca -ja niewiele myśląc -z buta mu w mordę dałam... zaczął skomleć a do mnie podbiega Pan i wrzeszczy "on nie gryzie!!" -na co ja "każdy pies gryzie -po to ma zęby -a ja zaraz straż miejską wezwę bo pies bez kagańca i bez smyczy"
dżizas kocham psy ale zaufania do obcych nie mam
Gosiek26 witaj i czkamy na suwaczek i różowe napisy w sygnaturce
Justa24 fajowski brzuszek:-)
Katik oj jak ja lubię jak S mi takie komplementy trzaska
tym bardziej ze to my się zmieniamy -i jakby nie było tu nam przybywa, tu rośnie... chciałam już przygotować mojemu S że mi d*** po naturalnym porodzie zostanie na co On "no dzięki bogu!!! czyli do kościstego tyłka nie wracamy"
Aniam141 za łapy i przez płot
Amorek przytulam..... nie ma słów pocieszenia i żadnych słów które ukoją ból... Trzymajcie się dzielnie i uważaj na siebie...
Waniliowa śpij -sen to najlepsze lekarstwo. Weź tabletki, herbatka z cytrynką, skarpety i do łóżka -antybiotyk musi mieć czas żeby zadziałać... jeśli po 3 dniach nie będzie lepiej idź do lekarza
No ja zmierzyłam -na wysokości pępka mam
76 cm więc możliwe że Ciebie coś uciska jak i mnie wszystko gniecie
Zielona to skończy się "życie na skrzynkach";-)
Ba oj ta -powiedz ze Ty leżeć musisz a mama niech w kuchni króluje
Pojawiam się i znikam (czyt. studiująca mamo) nie wiem
Kuna czarna witaj wśród kwietniówek
Wesoła bierzesz no spę i magnez???
Martna33 tak -odpoczywaj -też to lubię -tylko jak później wstawać do malca jak tu człowiek jak niedźwiedź cały dzień w poscieli
Kici69 mnie też to rozśmieszyło ale nie chciałam się przyznać;-)
Kamisia no nie mów -detoks jedzeniowy
Paola89 czekam na wieści -też miałam tak ostatnie 2 dni ale po 2 no spach przechodziło... obawiam się ze zrobią usg, dadzą zastrzyk rozkurczowy albo właśnie no spę i do domu...
Pozostałe niewymienione kwietniówki pozdrawiam