reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

właśnie dostałam maila od naszej dyrektor, aby jej przetłumaczyć "kluczowe informacje" z artykuły z branży cementowej dotyczącego zmowy cenowej firm... co to ma wspólnego z działalnością naszej firmy nie wiem... i dlaczego ja mam jej to tłumaczyć jak ona włada biegle angielskim bo póki co siedzi w Amsterdamie :eek:

Musiałam się wyżalić... bo ten artykuł w wordzie czcionką 9 zajmuje 2 strony bez interlini :-(

reklama
Witam dziewczynki:)
i znowu poniedziałek....mam nadzieje że u Was wszystko ok.
Ja w sobotę miałam małą niedyspozycję - znowu wymiotowałam jak szalona , ale po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku że to wynik przedawkowania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:GIBOSU:szok:więc w sobote bylam na jedzeniowym detoxie. Pomimo tego że na obiad zrobiłam gołąbki i upiekłam moje pierwsze w życiu ciasto Rafaello( wrzucę potem przepis na kulinarny wateczek)
Wczoraj cały dzien w ramionach ukochanego- i znowu detox- tym razem od BB:crazy:nooo ale nie ma co narzekać bo miła była ta niedziela...aaa i na zakupach byliśy i bobmeczki na choinke kupiliśmy.
Całuje Was mocniutko kochane moje :-D

Mam nadzieję ,ze choć premię za to tłumaczenie dostaniesz :tak::tak:

właśnie oglądam tvn 24 i widzę ,ze w Polsce zima na całego

Zapomniałam wam wczoraj opowiedzieć ,
znajomym naszych znajomych :)cool2::cool2:) urodziło się w środę dziecko. Całe 9 miesięcy na każdym USG wychodziło ,że dziewczynka (nie wiem ile razy mieli to USG) wszystko łącznie z wózkiem kupione różowe lub z napisami Little Princess i dostali na ręce Little Prince :-D:-D.
Poza problemem ,ze mały ma 90% różowych rzeczy są zachwyceni :-D:-D

Cześć dziewczyny, zgłaszam się do was jako kolejna kwietnióweczka!
Jestem studentką i mieszkam w Zielonej Górze:-) Maleństwa spodziewam się na 29 kwietnia więc jak się można domyślić to 21 tc :-p
Tak czytam Wasz wątek i aż miło na sercu się robi, że są jeszcze babeczki, które w tym samym miesiącu co ja spodziewają się swoich brzdąców;-)

ba1983, nie bój się, mama na pewno umili Tobie święta. Wbrew pozorom dobrze kiedy czasem "od święta" :)tak:) ma kto nam nad uchem pobrzdąkać bo jakby nie patrzeć jest to oznaka tego, że nas kocha i się nami interesuje! Piszesz, że męża nie będzie- może właśnie dlatego dobrze, że będziesz pod skrzydełkami mamy:) Chyba nie ma nicn smutniejszego niż samotne święta, nie sądzisz??:sorry:
Pozdrawiam serdecznie!

Witamy kolejna Mamusie :-)

a ja do szpitala wlasnie sie wybieram bo od wczoraj mam tak silne bole jak na okres, dzisiaj szczegolnie, w nocy nie moglam spac mam nadzieje ze nie odesla mnie z paracetamolem :sad: maluska nic nie fika i cisza co bardzo mnie zdziwilo, mam nadzieje ze nic powaznego wole nie ryzykowac i zmykam do szpitala...

3majcie sie cieplutko Mamusie

Jestem -po ważeniu

3,5kg na plusie:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Po weekendowym wcinaniu słodyczy i wszystkiego co klejące myślałam ze już do 5 dobiłam:-p

Aga002 straszna opowieść -współczuję psiakowi bólu -ale kobieto weź Ty się nie pchaj więcej miedzy walczące psy!!!! jakiś drąg postaw w ogrodzie albo pręt metalowy i w razie czego to napieprzaj i nie patrz gdzie bijesz -ale nie właź więcej między zęby!!! tato ma hodowle psów -wiem co mówię -raz uratował takiego "biednego słabszego" i prawie palca stracił!!! dobrze że przyszyli:confused2:

Ella1
nacieszona meżem to pisz co u Ciebie:-)

Aga2010 jeszcze raz gratuluję Pani magister no i przede wszystkim cieszę się że chłopczyk się ujawnił:tak: gratuluję:-D:-D:-D:-D

Aniez taki sparing osiedlowy:sorry: ja tam pamiętam jak szłam ze swoim psiakiem na spacer i mój miał kaganiec a tu odbiega takie bydle bez kagańca -ja niewiele myśląc -z buta mu w mordę dałam... zaczął skomleć a do mnie podbiega Pan i wrzeszczy "on nie gryzie!!" -na co ja "każdy pies gryzie -po to ma zęby -a ja zaraz straż miejską wezwę bo pies bez kagańca i bez smyczy":confused2:dżizas kocham psy ale zaufania do obcych nie mam:no:

Gosiek26
witaj i czkamy na suwaczek i różowe napisy w sygnaturce:-D

Justa24 fajowski brzuszek:-)

Katik oj jak ja lubię jak S mi takie komplementy trzaska:sorry: tym bardziej ze to my się zmieniamy -i jakby nie było tu nam przybywa, tu rośnie... chciałam już przygotować mojemu S że mi d*** po naturalnym porodzie zostanie na co On "no dzięki bogu!!! czyli do kościstego tyłka nie wracamy":sorry:

Aniam141
za łapy i przez płot:-D

Amorek przytulam..... nie ma słów pocieszenia i żadnych słów które ukoją ból... Trzymajcie się dzielnie i uważaj na siebie...

Waniliowa
śpij -sen to najlepsze lekarstwo. Weź tabletki, herbatka z cytrynką, skarpety i do łóżka -antybiotyk musi mieć czas żeby zadziałać... jeśli po 3 dniach nie będzie lepiej idź do lekarza:tak: No ja zmierzyłam -na wysokości pępka mam 76 cm więc możliwe że Ciebie coś uciska jak i mnie wszystko gniecie:confused2:

Zielona to skończy się "życie na skrzynkach";-)

Ba oj ta -powiedz ze Ty leżeć musisz a mama niech w kuchni króluje:-p

Pojawiam się i znikam
(czyt. studiująca mamo) nie wiem:-p

Kuna czarna witaj wśród kwietniówek:-D

Wesoła bierzesz no spę i magnez???

Martna33 tak -odpoczywaj -też to lubię -tylko jak później wstawać do malca jak tu człowiek jak niedźwiedź cały dzień w poscieli:-D

Kici69 mnie też to rozśmieszyło ale nie chciałam się przyznać;-)

Kamisia
no nie mów -detoks jedzeniowy:eek:

Paola89
czekam na wieści -też miałam tak ostatnie 2 dni ale po 2 no spach przechodziło... obawiam się ze zrobią usg, dadzą zastrzyk rozkurczowy albo właśnie no spę i do domu... :sorry:

Pozostałe niewymienione kwietniówki pozdrawiam:tak:

ooooo a tak poza tym chciałam przywitać wszystkie nowe kwietnióweczki:-):-):-)
wszystkim,którym wybierają się dzisiaj do gina- życzę powodzonka i samych dobrych wieśći
Aga- a Tobie moja droga serdeczne gratulacje obrony pracy- nie mogło być inaczej:-)i poznania płci maluszka!!

aga002- taak już dobrze:-)na tyle że zaliczyłam o 6 rano talerz ciasta a teraz bardzo syte śniadanie....no i czas żeby zrobić podejście nr 2 do gibosu!:-D

o premii mogę sobie tylko pomarzyć... ona tak już ma... zawsze zleca mi takie rzeczy... znając życie to coś dla niej prywatnie... to w ogóle dość częste że robie coś dla niej prywatnie... :eek:

Witam dziewczynki:)
i znowu poniedziałek....mam nadzieje że u Was wszystko ok.
Ja w sobotę miałam małą niedyspozycję - znowu wymiotowałam jak szalona , ale po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku że to wynik przedawkowania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:GIBOSU:szok:więc w sobote bylam na jedzeniowym detoxie.

hmm.... niemożliwe... gibos nie szkodzi... widocznie za mało zjadłas:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry