zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
witaj wsrod nas Czarna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz zameczam i Was...ale ze mnie zolza totalna
aniam toż to iglo mu kupiłaś znaczy się próbujesz go w sposób humanitarny przygotować na nadchodzące mrozy w Polsce ??
dziewczyny, czy macie może bóle pod piersiami?nie wiem czy to przepona czy żebra czy jeszcze coś innego...na wysokości pępka mam prawie 100 centymetrów i zastanawiam się czy to może mieć wpływ na moje odczucia...czy to możliwe,żebym tak wcześnie czuła ucisk na przeponę?na tej samej wysokości pobolewają mnie tez plecy-ale to zdarza się rzadko...
Wiesz ja tylko próbuje mu zająć czas żebym mogła czasami np. iść na kibel bez asysty małych stopek tupiących tuż za mną
Jakoś nie pomyślałam o tej zimie ;-)
Cześć dziewczyny, zgłaszam się do was jako kolejna kwietnióweczka!
Jestem studentką i mieszkam w Zielonej Górze:-) Maleństwa spodziewam się na 29 kwietnia więc jak się można domyślić to 21 tc
Tak czytam Wasz wątek i aż miło na sercu się robi, że są jeszcze babeczki, które w tym samym miesiącu co ja spodziewają się swoich brzdąców;-)
ba1983, nie bój się, mama na pewno umili Tobie święta. Wbrew pozorom dobrze kiedy czasem "od święta" tak ma kto nam nad uchem pobrzdąkać bo jakby nie patrzeć jest to oznaka tego, że nas kocha i się nami interesuje! Piszesz, że męża nie będzie- może właśnie dlatego dobrze, że będziesz pod skrzydełkami mamy Chyba nie ma nicn smutniejszego niż samotne święta, nie sądzisz??
Pozdrawiam serdecznie!