reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jak u mnie S
-nie kupuj nic słodkiego bo będe gruba
-i tak Cie będę kochał
-ale ja nie chcę być gruba
Po czym S wchodzi do domu
-kupiłem dla mojej córuni czkoladki -musisz jej dostarczyć od tatusia
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A jakie rymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to też pięknie ;-)
dbają te chłopy o nas nie ma co... mój ostatnio kupił mi nutellę... zjadłam całą w trzy dni i nakrzyczałam na niego że przez niego będę gruba... powiedział, że w końcu wyglądam jak kobieta, a nie wieszak i że jutro kupi mi kolejną... :eek:

reklama
dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!

Ilona !! 3mam mocno kciuki! musi być dobrze...!! wszystkie będziemy Cię wspierać myślami!!

Dodałam fotę mojej córci z choinką :)

witajcie:tak:

Ja dzisiaj tylko z córcią, mąż pojechał do Pruszcza Gdańskiego na wigilię do zaprzyjaźnionej firmy i wróci w nocy:tak:. Byłam z córcią na malutkim spacerze, pozachwycala się lampkami i dekoracjami wokól naszego osiedlowego ryneczku. Później poszłyśmy do sklepu na zakupy i znowu zgrzeszylam:zawstydzona/y:, zobaczylam na połce mleko zagęszcone niesłodzone i nie moglam się oprzec...:-D:-D:-D, no i juz 3 szkl wychlałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ach co ta ciża robi z człowieka...zero silnej woli:sorry:.
Pozatym udekorowałyśmy z córcią pierniczki, teraz pozostało Nam czekac az zmiekna.

Aaaa poniewaz będę pewnie czekac na małżonka, to mam nadzieje,że nie zapomne oglądac powtórki programu o tych rodzących co nie wiedzą ,że w ciąży są. Juz trzeci raz podchodzę do ogladania tego programu ale zawsze zapominam:eek:. Dzisiaj powtórka o 23, więc chyba nie zapomne.Jestem starsznie ciekawa jak można nie wiedziec,że jest się w ciazy:szok::szok:.

jak niesłodzone to mleczko to chyba nie aż taki wielki grzech :)
a co to za program? może gdzieś w necie go znajdę

dziewczyny wlasnie wrocilam od ginka.
Jest nie ciekawie.szyjka 2.5 rozwiera sie.jutro rano jade do szpitala.modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze i zebym mogla donosic ciaze.prosze was!
Drugi raz nie dopuszcze do tragedii.bede silna!
Jakby co daje namiary na nasza klase wronce ..bede sie z wami komunikowac w ten sposob co u mnie.siostra bedzie wam odpisywala.caluski!!!
ilonka trzymam mocno kciuki musi być dobrze:-):-):-). Trzymaj się ciepło i nie denerwuj się za dużo bo malutki będzie to odczuwał , musisz poleżeć i wszystko na pewno będzie dobrze:-):-).

mammusia GRATULACJE!!!

kici
mnie się termin przesunął o jeden dzień ale nic nie zmieniam :tak:

aga2010 zdrówka życzę i trzymam kciuki a po obronie zapraszam do mnie na Piccollo :-)

agawkl GRATULACJE

waniliowa GRATULACJE

wronka dołączam oczywiście do klubu :-D ale na odwyk się nie wybieram:tak:

katik jak tam mężulek się dziś czuję ????

ilona KCIUKI MOCNO ZACIŚNIĘTE !!!!

kici69 czekam z niecierpliwością na taki sen :tak:

Wczoraj byłam na zakupach, miały to byc zakupy świątecznych produktów a skonczyło się na ....Poza prezentami świątecznymi dla naszego syna i dzieci naszych znajomych nic nie kupiłam a w sklepach spedziłam prawie cały dzień.:wściekła/y:

Najważniejsze ,że mały troll zamieszkujący mój brzuch zniósł to rewelacyjne :tak:

Muszę chyba przed świętami iść na następne USG coś mi nie gra , chyba ,że moja intuicja pomieszała się z nie wiem czym. Wczoraj leżałam na łóżku myślałam jak to będzie , bo w końcu przyzwyczailiśmy się do ciszy , spania np. do 10 w dni wolne a teraz czeka nas totalna zmiana. I po jakimś czasie złapałam się na tym ,że cały czas myśle o brzuchu jako o niej .
Obudziłam Szanownego ( nie był szczęśliwy:zawstydzona/y:) powiedziałam mu co i jak , stwierdził ,że dla świętego spokoju spróbuje przed świętami wziąć jeden dzień wolnego i pojedziemy do polskiej kliniki , zrobią mi USG i podpiszą zaświadczenie ,że brzuch zamieszkuje mały facet.

Wczoraj byłam na zakupach, miały to byc zakupy świątecznych produktów a skonczyło się na ....Poza prezentami świątecznymi dla naszego syna i dzieci naszych znajomych nic nie kupiłam a w sklepach spedziłam prawie cały dzień.:wściekła/y:

Najważniejsze ,że mały troll zamieszkujący mój brzuch zniósł to rewelacyjne :tak:

Muszę chyba przed świętami iść na następne USG coś mi nie gra , chyba ,że moja intuicja pomieszała się z nie wiem czym. Wczoraj leżałam na łóżku myślałam jak to będzie , bo w końcu przyzwyczailiśmy się do ciszy , spania np. do 10 w dni wolne a teraz czeka nas totalna zmiana. I po jakimś czasie złapałam się na tym ,że cały czas myśle o brzuchu jako o niej .
Obudziłam Szanownego ( nie był szczęśliwy:zawstydzona/y:) powiedziałam mu co i jak , stwierdził ,że dla świętego spokoju spróbuje przed świętami wziąć jeden dzień wolnego i pojedziemy do polskiej kliniki , zrobią mi USG i podpiszą zaświadczenie ,że brzuch zamieszkuje mały facet.

ooooo widzę moja droga że masz dziś połowinki . Stawiasz PICCOLO :laugh2:

Witam was piękne:-)

Ilonka dacie radę!!Teraz to pozostało leżenie w szpitalu i odpoczywanie a napewno (!) wszystko skończy się dobrze i Gabryś przyjdzie na świat w odpowiednim dla niego momencie:-)TRZYMAJCIE SIĘ

A u mnie bez wiekszych zmian. Byłam wczoraj u koleżanki na urodzinkach (normalnie ja tylko imprezuję:-D), jak dała na stól placuszki z mojej ulubionej cukierni to opanować się nie mogłam:tak:Także przyłączam się do odwyku słodyczowego w kwietniu:-D

Mój mężuś zaczął dzisiaj rehebilitację kolana po operacji (może pamiętacie jak wam pisałam), wymęczyli go na maksa dzisiaj. Ale on się cieszy bo chce jak najszybciej wrócić do sprawności fizycznej i do pracy. A siedzi juz na L4 od 2.11 i będzie napewno jeszzce do końca stycznia.:szok:

Miłego dnia

reklama
Ilonka trzymamy kciuki i niecierpliwie czekamy na info, ze wszysko jest ok

13x13 Ola dalej mały Indianiec ale strupki już odpadają. Nie wiem jak ja ją doszoruję, chyba do pralki ją wrzucę:-)

Lecę zaraz pracową choineczkę ubierać.
W radiu powiedzieli, że na święta ma byc śnieg. Jejku jak bym chciała

Do góry