Kochane doradźcie mi ja mam usg połówkowe 22grudnia a wtedy będę w 22tyg i 3 dniu to nie jest za późno bo tej pani w recepcji nie mogłam się za bardzo podpytać bo szybko zapisała i się rozłączyła. Więc nie wiem czy nie zadzwonić do nich i się nie umówić pare dni wcześniej.co sądzicie??
(
Ja idę 10/12 a to będzie u mnie pocz. 24 tygodnia i wg mojego gina- termin doskonały- tylko strasznie mi zawęził czas bo powiedział, że mam się rejestrować pomiędzy 9 a 11 grudnia, bo tak będzie najlepiej. Mi się wydaje, że to zależy od wielu czynników i u każdej z nas termin optymalny będzie inny.
Daj spokoj, zimno jak diabel... A najbardziej rozwalaja mnie laski, co potrafia o tej porze roku w klapkach latac, w baletkach, albo w t-shirtach
Ja juz jak eskimos naubierana, a niektorzy luz - blues...
Mnie to przeraża również jak widzę babkę przy +15 w kozakach- nawet jeśli są zamszowe... jakoś nie wyobrażam sobie. Pomijam 'wielkie' wyjścia raz na jakiś czas, ale tu mam jedną w pracy, która tak gania non stop- i w robocie tych butów tez nie ściąga, a ciepło mamy :-)
ogladałam, straszne to było, jak ta kobieta opowiadała, że nie przywiązuje sie do tego dziecka bo dla mnie tez to jest niewyobrażalne, jak przez 9 miesięcy można nie pokochać tej istotki i się do niej nie przywiązać. i że te jej dzieci o wszystkim wiedzą
Moim zdaniem nieetyczne, ale ludzie różnych sposobów sie chwytaja, jak nie mogą mieć dzieci. Dla tej babki to biznes jest i tyle...
gosienka76 Ty się teraz nie przemęczaj!!! Odpoczywaj ile się da!!! Babami z patologii się nie przemuj- to są okropne wynaturzenia społeczne, ale z tym nie da się walczyć!!! Karalne powinno być, a nie jest...
Forget- ja tak miałam w ostatniej ciąży, jeszcze miałam plan, żeby w 2 tyg. po porodzie zacząć pracować, ale moja prezeska mnie naprostowała, że jako początkująca mama a. mogę nie dać rady, b. mam zająć się dzieckiem i sobą, c. ona woli mnie zobaczyć pełną sił i energii po macierzyńskim
No i powiem tak:
miała rację! No ale sama ma 2 dzieci
Postaraj się zamknąć najważniejsze sprawy do lutego, bo potem może być różnie
Z wigilią też się tak 'ugotowałam' i robie u nas... grunt to pomyśleć... nie dość, że ciąża, to jeszcze nad Kubą muszę zapanować
13x13- nie prawo, ale też studia wymagające czytania ze zrozumieniem, bo filologię polską
Może mam zboczenie zawodowe, chociaż w zawodzie nie pracuję ...
Wczoraj było kakao... dzisiaj tortilla za mną 'chodzi'... no nic, wiemy co będzie na obiad, tylko 'placki muszę zakupić