reklama
Katik
...jestem mamą...
Daj spokoj, zimno jak diabel... A najbardziej rozwalaja mnie laski, co potrafia o tej porze roku w klapkach latac, w baletkach, albo w t-shirtachja wogole nie wiem, o co Tobie z tym zimnem chodzi wczoraj jak sie obudzilam, to myslalam ze jednak jeszcze spie - kaluze przed blokiem zamarzniete, samochody oszronione... brakuje jeszcze tylko, zeby nam tu snieg zpadl, nie? a jak wczoraj z mama rozm, to mowi mi, ze u nich +11 bylo
Ja juz jak eskimos naubierana, a niektorzy luz - blues...
Ja juz tez sapie jak szalona Choc maszerowac staram sie dosc szybko, spacery uwielbialam i uwielbiam, ale wchodzenie po schodach czy jakis inny wysilek - o zgrozo z zadyszkaja co prawda na kosc nie narzekam (przynajmniej jeszcze) ale mecze sie roznie szybko. Normalnie droga do domu zajmowala mi 25 min, teraz potrafie i 40 min sie slimaczyc i wcale nie zmienilam trasy no ale co zrobic, oby do kwietnia
Forget - tez na to wpadlam ostatnio, juz tak malo czasu zostalo, a tyle do zrobienia, zalatwienia, kupienia .....
Wesola - sliczny brzusio ... tak na razie m2 bym powiedziala, do apartamentowca to jeszcze kilka pokoi brakuje ;-);-);-)
Ale sie objadlam surowki z kapusty kiszonej z marcheweczka i jablkiem... Mniam!
A teraz smigam z nalesnikami, na slodko. Kurde poszalalam dzis
reklama
Wesoła...piękny domek dla Twojej kruszynki
Ja to dzisiaj poszalałam, mąż przywiózł Mcdonalda i zjadlam frytki + tortille, a przed chwilą jeszcze śnieżkę z bananem. Cholera wczesniej tak nie mialam, a teraz chyba apetyt wiekszy
Też ich nie widzę
Ale sie objadlam surowki z kapusty kiszonej z marcheweczka i jablkiem... Mniam!
A teraz smigam z nalesnikami, na slodko. Kurde poszalalam dzis
Ja to dzisiaj poszalałam, mąż przywiózł Mcdonalda i zjadlam frytki + tortille, a przed chwilą jeszcze śnieżkę z bananem. Cholera wczesniej tak nie mialam, a teraz chyba apetyt wiekszy
Akata, co z Twoimi fotkami na spolecznosciowym? Ja tylko nie widze czy jak??????????
Też ich nie widzę