reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny wklejam wam moje aktualne zdjęcia ogromnego apartamentowca mojej córci:-D

22t3d
DSC01424.jpg
DSC01427.jpg

reklama
Kurczę dziewczyny chętnie bym się z wami spotkała w tej Arkadii, ale w tygodniu to praca, przedszkole itp. Może kiedyś w weekend się uda jakieś spotkanko zaaranżować

ja wogole nie wiem, o co Tobie z tym zimnem chodzi:-p wczoraj jak sie obudzilam, to myslalam ze jednak jeszcze spie - kaluze przed blokiem zamarzniete, samochody oszronione... brakuje jeszcze tylko, zeby nam tu snieg zpadl, nie? :rofl2: a jak wczoraj z mama rozm, to mowi mi, ze u nich +11 bylo:wściekła/y:
Daj spokoj, zimno jak diabel... A najbardziej rozwalaja mnie laski, co potrafia o tej porze roku w klapkach latac, w baletkach, albo w t-shirtach :szok::szok::szok:
Ja juz jak eskimos naubierana, a niektorzy luz - blues...

ja co prawda na kosc nie narzekam (przynajmniej jeszcze) ale mecze sie roznie szybko. Normalnie droga do domu zajmowala mi 25 min, teraz potrafie i 40 min sie slimaczyc :wściekła/y: i wcale nie zmienilam trasy:no: no ale co zrobic, oby do kwietnia :happy:
Ja juz tez sapie jak szalona :no: Choc maszerowac staram sie dosc szybko, spacery uwielbialam i uwielbiam, ale wchodzenie po schodach czy jakis inny wysilek - o zgrozo z zadyszka :zawstydzona/y:

Forget - tez na to wpadlam ostatnio, juz tak malo czasu zostalo, a tyle do zrobienia, zalatwienia, kupienia ..... :rofl2:

Wesola - sliczny brzusio ... tak na razie m2 bym powiedziala, do apartamentowca to jeszcze kilka pokoi brakuje ;-);-);-)

Ale sie objadlam surowki z kapusty kiszonej z marcheweczka i jablkiem... Mniam!
A teraz smigam z nalesnikami, na slodko. Kurde poszalalam dzis :zawstydzona/y:

buuuu.... Co jest? Najpierw mi moj ticker zniknal, i go nie widzialam, musialam zmienic na inny a teraz fotki szwankuja? Kurde :wściekła/y:

reklama
Wesoła...piękny domek dla Twojej kruszynki:tak::tak:
Ale sie objadlam surowki z kapusty kiszonej z marcheweczka i jablkiem... Mniam!
A teraz smigam z nalesnikami, na slodko. Kurde poszalalam dzis :zawstydzona/y:

Ja to dzisiaj poszalałam, mąż przywiózł Mcdonalda i zjadlam frytki + tortille, a przed chwilą jeszcze śnieżkę z bananem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Cholera wczesniej tak nie mialam, a teraz chyba apetyt wiekszy:wściekła/y:

Akata, co z Twoimi fotkami na spolecznosciowym? Ja tylko nie widze czy jak??????????

Też ich nie widzę:tak:

Do góry