reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

No tak. Miałam napisać "jeszcze piękniejsze":). Tak w ogóle laseczki, czy Wam też tak ciezko stać jak mi? 20 minut stania i karuzela w głowie.

ja jak postoje dłuższą chwilę to mi się robi gorąco, i mam wrażenie że zaraz zemdleje więc jak tylko moge to przysiadam chociażby na 5 minut ;-)

Kochane dzwoniłam do ginki i mam brać magne b6 i nospę, umówiłam się na 22 grudnia na usg połówkowe z 3d, 4d z echem serduszka już się nie mogę doczekać:-):-).

No to super prezent na święta, napewno wniesie wiele radości na święta.
Ja mam urodziny za 2 tygodnie i mam nadzieję, że dzidzia zrobi mamie prezent i pokaże w czwartek co tam skrywa między nóżkami.;-)

A ja dzisiaj jakaś taka niemrawa... w nocy śniło mi się tyle pierdół i w ogóle, eh. trzeba brać się zaraz za jakiś obiadek, dobrze, że wczoraj naszykowalam sobie już kurczaczka także dzisiaj go tylko do piekarnika wstawić i ziemniaczki ugotować i surówka także szybko pójdzie ale i tak mi się nie chceeeeeeee.
A tak w ogóle to nie mogę uwierzyć, że już grudzień!!! Ale ten czas leci, bonciu normalnie się nie obejrzymy a juz będziemy z wózeczkami na spacerki biegać. :-)

reklama
Tylko 3 strony:-D:-D:-D:-D dziękuję dziewczyny:tak: bo ledwo wróciłam z zakupów i zaraz obiadek pichcę więc nie bardzo jest czas na kilkanaście stronic

Od razu gratuluję zdrowych dzieciaczków -dziewczynek i chłopczyków -wszystko jedno ważne że zdrowe:tak:

Elma gratuluję połowinek:tak: mój S z wielbiciela piwa stał się abstynentem -od 21 tygodni wypił parę piw -nawet przestał kupować pół litrowe bo połowę wylewał -kupuje te malutkie butelki:sorry: martwię się o Niego;-) więc my połowinki uczciliśmy sokiem porzeczkowym i wyjściem do kina:-p

Wronka jak samopoczucie?

Aga2010 wow!! no to bezcenna wiedza:-D:-D:-D śmiałam się z siostrą jak czytałyśmy że takie mądre rzeczy przekazują -i tak dobrze ze od kalendarzyka nie zaczęli nie sądzisz??:-p

Sonia84 no to gratuluję dziewuszki:-D

Aniam141 masz rację -nic na własną rękę

Karola322 no spa (można nawet 6 tabletek dziennie nie 2 -tylko nie forte bo for]te ma dawkę x10) i magnez Ci zostaje -jeśli nie w tabletkach to bierz musujący do picia może póki co... ja boirę magneB6 2xdziennie

Malakurka, Amorek a może pokażecie zdjęcia z usg -bo ja jestem ciekawa jak te maluchy sobie mieszkają w brzuszku:tak:

Ba1983
no ja mam nadzieję że ćwiczenia pomogą -choć jak malec będzie rósł i rósł to ciężko widze moje wnętrznosci pomimo ćwiczeń:eek::eek::eek:

Katik pogratuluj połówce wytrwałości:tak: ja wiem jak mój biegał praca-angielski-siłka... dobrze ze ja też tak robiłam bo chyba bym się czuła jak panna:-p a u nas dziś cieplutko:-) w końcu

Sospettosa będę zdawała relacje ze szkoły i robiła dla Ciebie notatki:tak: jeśli chcesz:-)

Kinguunia no my mieliśmy Alicję a jak sie okazało na 100% ze dziewczynka to już sami nie wiemy -ale Alicja bardzo mi pasuje;-)

Justa24
dobrze ze wiesz co Ci pomaga -to sukces!! ja na szczęście nie mam zgagie -ale nie mogę jeść po 19 bo wtedy mnie dopada:confused2:

Ella1
odpoczywaj:tak:

Studiującamamo
hahahahaha ja tam zawsze jestem piękna hahaha nawet jak hipciem zostanę to będę kazała do siebie mówić -piękny hipcio;-) a czas leci -to fakt -ja utknęłam gdzieś na 20 tc a to już ponad 21:-) mam zawroty głowy jak szybko wstanę...

Wesoła24 no ja jeszcze nic nie kupiłam -co idę do półek i wieszaków to podziwiam i na tym się kończy... co do zgagi i jej przespania myślę że Basia ma rację -pieczenie na leżąco -to jeszcze refluks bedzie bleeeee

Basia0412
to dawaj na gg 2016016 powiem Ci gdzie i jak;-)

Aniez
hahaha dlatego staram sie nie pisać o jedzeniu i nie oglądać reklam -bo zawsze mamna coś ochotę -nawet po reklamie pierogów na aucie dostawczym:-D czy Ty przypadkiem nie jesteś po prawie?? bo zboczenie do czytania ze zrozumieniem też mam;-):-)

Kici69 a gdie Ty się podziewasz??

Akaata zaraz będziemy pisały że nie mozemy uwierzyć że już luty:szok: bo grudzień z racji świąt i sylwka po prostu znika:shocked2: no i kwiecień pełen wrazeń

Dziękuję dziewczyny za litość w ilosci postów:-) uciekam teraz na inne tematy zobaczyć co nowego. Do juterka

Dziewczynki też tak myślałam i dlatego się umówiłam bo chce na wigilii puścić płytkę przyszłym babcią bo wigilię robimy u nas i fajnie będzie oglądać naszą dzidzię:-):-)
tylko mam nadzieję że nie zrobi psikusa i się nie odwróci dupcią bo musimy zobaczyć czy to na 100% dziewczynka ale jeszcze 8grudnia idę na usg do mojej ginki więc może wtedy się okaże. To badanie połówkowe z 3d, 4d z echem serduszka nie jest u nas za tanie bo kosztuje 300zł ale myślę że warto:-):-).
agatko dzwoniłam do ginki i tez mam brać magne b6

Co do orzechów, te z nas, które sa alergiczkami lub astmatyczkami w ogóle nie powinny jeść orzechów w 2 i 3 trymestrze, aby zmniejszyć ryzyko,z e dzidzia bedzie uczulona.

Wronka jak samopoczucie?
a dziękuje...bardzo dobrze:tak:

Jestem dzisiaj w domu z Weroniczką, bo miała rano temperaturę i postanowiłam nie posylac jej do przedszkola. Teraz jest już ok, jak zwykle bryka, malujemy, rysujemy i gramy troszkę na mini-mini, więc czasu za bradzo na bb nie mam:-D.
Ok. lece dalej do córci, wpadne wieczorkiem, pa.

karola322 mam nadzieje,ze nie bedziesz miala do konca ciazy tych mdlosci i wymiotow...ale czy one sa codziennie?
Mnie tez jeszcze mdli i nie raz niestety "cos zrzuce",ale nie kazdego dnia,choc 2-3 razy na tydzien napewno...

Ja dzis dostalam od mojego malenstwa niezlego kopniaka-w okolicach pecherza,ze az mi sie krzyk wyrwal...na szczescie w domu bylam,wiec obylo sie bez "robienia szopki" :zawstydzona/y:

A teraz ide odpoczac,bo rano bylismy na wycieczce-100km od domu i zmeczylam sie troche :sorry: Buuuziaki!
ba od 4 dni są codziennie ale ich już nie było z 3tygodnie. Mam nadzieję ze przejdą bo nie mam już siły.

Karola a moze zglos to do lekarza....moze to jakies zatrucie...

Mnie z kolei nurtue troche pewne odczucie..tak jakos pobolewa mnie w srodku pochwa, nie wlasciwie to nie pobolewa tylko tak jakby ucisk...staram sie wiec najwiecej lezec z miednica wyzej i pomaga.
Zauwazylam rowniez ,ze moje piersi spadly...juz nie sa takie nabrzmiale..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Za to kopniaczki czuje, oj czuje szczegolnie po czyms slodki wtedy to norrmalnie balanga na calego w brzuszku!!!

reklama
hej,

a u mnie kiepsko.. kaszel, katar i dodatkowo masakryczny bol głowy - ledwo widze na oczy... dlatego nie bede sie rozpisywała. pozdrowienia dla wszystkich.

duzo zdrowia

buziaki

Do góry