Tylko 3 strony
dziękuję dziewczyny
bo ledwo wróciłam z zakupów i zaraz obiadek pichcę więc nie bardzo jest czas na kilkanaście stronic
Od razu gratuluję zdrowych dzieciaczków -dziewczynek i chłopczyków -wszystko jedno ważne że zdrowe
Elma gratuluję połowinek
mój S z wielbiciela piwa stał się abstynentem -od 21 tygodni wypił parę piw -nawet przestał kupować pół litrowe bo połowę wylewał -kupuje te malutkie butelki
martwię się o Niego;-) więc my połowinki uczciliśmy sokiem porzeczkowym i wyjściem do kina
Wronka jak samopoczucie?
Aga2010 wow!! no to bezcenna wiedza
śmiałam się z siostrą jak czytałyśmy że takie mądre rzeczy przekazują -i tak dobrze ze od kalendarzyka nie zaczęli nie sądzisz??
Sonia84 no to gratuluję dziewuszki
Aniam141 masz rację -nic na własną rękę
Karola322 no spa (można nawet 6 tabletek dziennie nie 2 -tylko nie forte bo for]te ma dawkę x10) i magnez Ci zostaje -jeśli nie w tabletkach to bierz musujący do picia może póki co... ja boirę magneB6 2xdziennie
Malakurka, Amorek a może pokażecie zdjęcia z usg -bo ja jestem ciekawa jak te maluchy sobie mieszkają w brzuszku
Ba1983 no ja mam nadzieję że ćwiczenia pomogą -choć jak malec będzie rósł i rósł to ciężko widze moje wnętrznosci pomimo ćwiczeń
Katik pogratuluj połówce wytrwałości
ja wiem jak mój biegał praca-angielski-siłka... dobrze ze ja też tak robiłam bo chyba bym się czuła jak panna
a u nas dziś cieplutko:-) w końcu
Sospettosa będę zdawała relacje ze szkoły i robiła dla Ciebie notatki
jeśli chcesz:-)
Kinguunia no my mieliśmy Alicję a jak sie okazało na 100% ze dziewczynka to już sami nie wiemy -ale Alicja bardzo mi pasuje;-)
Justa24 dobrze ze wiesz co Ci pomaga -to sukces!! ja na szczęście nie mam zgagie -ale nie mogę jeść po 19 bo wtedy mnie dopada
Ella1 odpoczywaj
Studiującamamo hahahahaha ja tam zawsze jestem piękna hahaha nawet jak hipciem zostanę to będę kazała do siebie mówić -piękny hipcio;-) a czas leci -to fakt -ja utknęłam gdzieś na 20 tc a to już ponad 21:-) mam zawroty głowy jak szybko wstanę...
Wesoła24 no ja jeszcze nic nie kupiłam -co idę do półek i wieszaków to podziwiam i na tym się kończy... co do zgagi i jej przespania myślę że Basia ma rację -pieczenie na leżąco -to jeszcze refluks bedzie bleeeee
Basia0412 to dawaj na gg 2016016 powiem Ci gdzie i jak;-)
Aniez hahaha dlatego staram sie nie pisać o jedzeniu i nie oglądać reklam -bo zawsze mamna coś ochotę -nawet po reklamie pierogów na aucie dostawczym
czy Ty przypadkiem nie jesteś po prawie?? bo zboczenie do czytania ze zrozumieniem też mam;-):-)
Kici69 a gdie Ty się podziewasz??
Akaata zaraz będziemy pisały że nie mozemy uwierzyć że już luty
bo grudzień z racji świąt i sylwka po prostu znika
no i kwiecień pełen wrazeń
Dziękuję dziewczyny za litość w ilosci postów:-) uciekam teraz na inne tematy zobaczyć co nowego. Do juterka