reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Na szybko pisze. My juz dotarlismy. Droga powrotna jeszcze szybciej sie wraca do domu. Leon o dziwo nie usnal w drodze powrotnej wiec zaraz idziemy z mezem ogarniac ich do spania.
Agnieszka daj znac jak dojedziesz.
Dzieki dziewczyny za spotkanie. Bylo super

reklama
O jakie pustki .
U u nas już dzieś piękne słoneczko było , nawet grila udało się zrobić :)
I oby już tak zostało . :tak:

Dzieńdoberek :-)

Weekend minął pod znakiem ogarniania 5 dzieciaków :rofl2: Emila kolega przyjechała a razem z ni jego siostra tak więc Helenka była wniebowzięta :tak: Trochę się napracowałam w kuchni bo dzieciaki zażyczyły sobie pizzę i gołąbki , ale jak puste talerze lądowały w kuchni to zapomniałam o wysiłku ;-)
Poza tym pogoda była pod psem, trochę stracha mieliśmy bo strumyk koło nas zrobił się rwącym potokiem :szok: gdyby dłużej popadało byłoby nieciekawie :no: dzisiaj jest już spokojnie , woda opadła, pogoda taka sobie bo niby ciepło ale pochmurnie, jedyny plus że w ogrodzie idealne warunki na sianie i sadzenie ;-)

Agnieszka, Maonka , Elvie super że spotkanie udane :tak:Onka wiesz jak Karola taka grzeczniutka w żłobku to w domu musi odreagować ;-)

Ella zdrówka dla dziewczynek, mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.

Anna mój S to spóźnialski do potęgi trzeciej :no: najbardziej mnie wkurza jak sam się wyszykuje i czeka przy drzwiach patrząc jak ja trójcę ogarniam :wściekła/y: i jeszcze zadaje 10000 pytań do :rofl2:

Aniez jak tam po imprezie było mrówka nie tup ;-) Czy ja ma przyjechać z piłą i pomóc ci w wycince drzew ;-) bo ja sobie ciebie wyobraziłam latającą z siekierą po osiedlu :-p:-D

Aniam robisz za panią Kwiatkowską która żadnej pracy się nie boi ;-):-D Błoto to jest to co tygryski lubią najbardziej :tak:

Agnieszka zdrówka dla Janka niech ręka szybko dojdzie do sprawności a egzamin pewnie jak pogadasz z trenerem będzie mógł zdać w innym terminie w końcu to wyjątkowa sytuacja.

Maonka jak tam Leon po szczepieniu? Też mi się marzy suszarka :tak:

Mamusia super że usg Jasia wyszło dobrze i że rehabilitacja przynosi efekty :-)Przekaż Filonce że &&&& zaciskam aby interes wypalił :tak:

Kittek tobie to odpoczynek się należy jak nikomu innemu :tak:

Basia &&&& aby przyznali wam tyle godzin ile chcecie . Niestety do portfela to pieniądze tak chętnie nie wpadają ;-)Zdolniacha jesteś z tymi tortami :tak:

Aga2010 ja z dzieciństwa też pamiętam bieganie po kałużach na bosaka oczywiście ;-)i teraz wiem po kim mają to moje dzieciaki :-D

Uciekam por i seler sadzić w myśl przysłowia "kto sadzi, sieje w błoto ten zbiera złoto" ;-):-D

Miłego dnia

Dzien dobry dziewczyny.
U nas dzis piekne slonce :) szkoda ze weekend byl kiepski, ale i tak udalo mi sie wyskoczyc na chwile bez chorowitkow z domu. Czytalam ze spotkanie sie udalo :) zaluje bardzo ze nie udalo nam sie dolaczyc. Julcia zdrowa tylko rano ciut zaflegmiona a alicji glut z zielonego zrobil sie bezbarwny i goraczki nie ma wiec jest niezle.

Agnieszka biedny J z ta reka :(
Elvie Lenka slodka ze wycina julcie i Ale z papieru :) mam nadzieje ze juz niedlugo sie spotkamy.
Juz nie planuje- bedzie zdrowie i pogoda w najblizszy dogodny dla Was weekend to przyjezdzamy :)

Dziewczyny zycze milego dnia i do pozniej bo mi dzwoni budzik na antybiotyk ;)

Agnieszka- no to faktycznie nieciekawie z J. dobrze, że jakoś to znosi. W szkole już są na końcówce, więc pewnie sobie poradzi, ale załatwił się na całego.

Super, że spotkanie udane, ktoś zdjęcia robił? :)

Gosieńko- no wiesz... stanowiłabym niezłą atrakcję turystyczną :p hehehe... ale są plusy, bo z okien mam ładny widok, więc może jednak je oszczędzę :p
Jak Ty już tam posiejesz i posadzisz i Ci urośnie co trzeba, to przyjedziemy podziwiać :p Ja Ci może nr tel. do mojej teściówki zapodam, ona też uprawia ziemię dookoła domu... a ponoć grzebać w niej nie lubi, w co mi się wierzyć za bardzo nie chce, biorąc pod uwagę ilość plonów.

Kittek- mnie też wzięło na hamburgery :)

Basia- eeg nie jest badaniem rozstrzygającym tylko pomocniczym i właśnie nie podobało mi się to, że pani neurolog u której byliśmy na odczycie, potraktowała je jako badanie główne. Mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu będziemy mieli konsultacje u naszego neurologa. Ja zresztą nie panikuję, bo nie mam takiej natury, a Kuba poza dziwnym eeg nie wykazuje niczego, co mogłoby mnie zaniepokoić bardziej ;)

Zmykam, bo coś się dzisiaj kompletnie nie mogę ogarnąć :(

dzień dobry:-)
słońce, w końcu słońce:-D wczoraj znowu większość dnia na działeczce:tak: co prawda nie obyło się bez burzy, ale humoru nam nie popsuła:sorry:

Dziewczyny, super, że spotkanie się Wam udało, zazdroszczę bardzo:-)

Hej dziewczyny
Wpadam na chwilę zameldować, że młoda gorączkuje od piątku, byliśmy dziś w przychodni ale pediatra ma wolne, jutro dopiero ją sprawdzi. Młoda nie ma kaszlu, kataru tylko tę gorączkę:-( pod 40 podchodzi więc co 4 godziny zamiennie jej nurofen z paracetamolem daję i jakoś zbijamy.

Nie mam szans nadrabiać, może wieczorkiem poczytam ale oczy mi się zamykają przez te pobudki:-(

Buziaki dla wszystkich, zdrówka i takiego słoneczka i ciepełka jak u nas dzisiaj;-)

reklama
Bry
Wpadam zameldować że żyję ale ledwo ;-) Posadziłam dzisiaj prawie 70 kwiatków i mam dość...a właściwie mój kręgosłup.

Aniez ja robiłam zdjęcia (maonka zresztą też ale u siebie bo aparatu zapomniała do Elvie ;-)) i wstawię obiecuję... ale jutro mi A. zabiera kompa do piątku więc pewnie w weekend ;-)

Idę się wyprostować ;-)

Do góry