Dzieńdoberek :-)
Weekend minął pod znakiem ogarniania 5 dzieciaków
Emila kolega przyjechała a razem z ni jego siostra tak więc Helenka była wniebowzięta
Trochę się napracowałam w kuchni bo dzieciaki zażyczyły sobie pizzę i gołąbki , ale jak puste talerze lądowały w kuchni to zapomniałam o wysiłku ;-)
Poza tym pogoda była pod psem, trochę stracha mieliśmy bo strumyk koło nas zrobił się rwącym potokiem
gdyby dłużej popadało byłoby nieciekawie
dzisiaj jest już spokojnie , woda opadła, pogoda taka sobie bo niby ciepło ale pochmurnie, jedyny plus że w ogrodzie idealne warunki na sianie i sadzenie ;-)
Agnieszka, Maonka , Elvie super że spotkanie udane
Onka wiesz jak Karola taka grzeczniutka w żłobku to w domu musi odreagować ;-)
Ella zdrówka dla dziewczynek, mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.
Anna mój S to spóźnialski do potęgi trzeciej
najbardziej mnie wkurza jak sam się wyszykuje i czeka przy drzwiach patrząc jak ja trójcę ogarniam
i jeszcze zadaje 10000 pytań do
Aniez jak tam po imprezie było mrówka nie tup ;-) Czy ja ma przyjechać z piłą i pomóc ci w wycince drzew ;-) bo ja sobie ciebie wyobraziłam latającą z siekierą po osiedlu
Aniam robisz za panią Kwiatkowską która żadnej pracy się nie boi ;-)
Błoto to jest to co tygryski lubią najbardziej
Agnieszka zdrówka dla Janka niech ręka szybko dojdzie do sprawności a egzamin pewnie jak pogadasz z trenerem będzie mógł zdać w innym terminie w końcu to wyjątkowa sytuacja.
Maonka jak tam Leon po szczepieniu? Też mi się marzy suszarka
Mamusia super że usg Jasia wyszło dobrze i że rehabilitacja przynosi efekty :-)Przekaż Filonce że &&&& zaciskam aby interes wypalił
Kittek tobie to odpoczynek się należy jak nikomu innemu
Basia &&&& aby przyznali wam tyle godzin ile chcecie . Niestety do portfela to pieniądze tak chętnie nie wpadają ;-)Zdolniacha jesteś z tymi tortami
Aga2010 ja z dzieciństwa też pamiętam bieganie po kałużach na bosaka oczywiście ;-)i teraz wiem po kim mają to moje dzieciaki
Uciekam por i seler sadzić w myśl przysłowia "kto sadzi, sieje w błoto ten zbiera złoto" ;-)
Miłego dnia