reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam
i pod kołdrę znikam, bo od rana zdycham z powodu bólu gardła.

mamusia - mam nadzieję, że z Jasiem lepiej i szybko wrócicie do domu. Siły dla Ciebie i zdrówka dla Jasia!

Miłego poniedziałku :)

reklama
hej
Dopiero na tyłku usiadłam.
Od rana w przychodni, Dawid po szczepieniu 87cm,11kg , Kacper po bilansie 4-latka : 102cm,15kg, tablica cała przeczytana, i ogólnie wszystko z nim ok. Oczywiście za dzielność musiało być kinder jajo.

Teraz tuż po obiedzie i odstresującym papierosku, taaak ostatnio zaczęłam popalać.

Chorujacym zdrówka życzę. ciesze się ,że urodzinki udane. u nas wypadaja w palmowa niedz. mieliśmy jechac do warszawskiego zoo, ale po tych remontach z kasa krucho, wiec cos sie wymysli , narazie niee mam do tego głowy.

Miłego dnia.

Witam po urodzinowym weekendzie, w końcu będę wolniejsza ;-)
Wszystko już ogarnięte po. Jeszcze sąsiadkę chce na kawę zawołać na torcik, bo ona zawsze pamięta o Alusi.
Tortem zaraz się Wam pochwalę ;-) Nie za słodki, fajnie wygląda i sprawia mnóstwo radości dzieciom.
Teraz po tych słodkościach przydało by się odchudzanie ;-)

Kici robiłam to ciasto z coca colą i też super w smaku.

Nawet Aluśka dzisiaj z ochotą poszła do przedszkola, bez oporu weszła na salę, chyba musiała opowiedzieć o wrażeniach.

Elvie Isla 2 dni brana i po bólu gardła, no chyba, że to jakaś angina, albo coś innego
Filonka czyli jednak szczepiłaś Dawida

filonka - co za tablice czytaliście? U nas tego na bilansie nie ma. Papierosy - fuj!

aniez - właśnie. a jak Twoja walka z fajami? Mam nadzieję, że konsekwentna jesteś.

maonka - tort wygląda na pyszny! Islę od soboty biorę i nie pomaga:-( Grzańca sobie zapodałam, może skuteczniejszy będzie.

aniam - a jak ten Wasz smakował? Te kolorowe z masy wyglądają cudnie, ale jak się je kroi i jak w smaku? Bo zastanawiam się czy na taki się porywać..?

Mackowi się spanie poprzestawiało, w dodatku wędruje i już 3 razy zdarzyło mi się znaleźć go śpiącego na kocyku na podłodze, więc latam tam częściej i zaglądam, gorzej w nocy. Bramkę w drzwiach już potrafi otwierać cwaniak jeden, więc jakby chciał to by wyszedł, a on koc tuli i na podłodze śpi. Nie wiem czemu tak..

Ależ tu pustki weekendowe...
Gratuluje udanych imprez urodzinowych. Maonka, fajowy tort :-) Ja w tym roku po namniejszej linii oporu. Może w przyszłym jak Karola przestanie być upierdliwcem to coś pomyślę :-)
Mamusiu, zdrówka dużo dla Jasia. Mam nadzieję, że wyszliście już ze szpitala.

My jutro na zabieg jedziemy. Mam nadzieję, że nie odroczą, bo Natka kaszleć dzisiaj zaczęła... Jakbym mało się denerwowała :wściekła/y: Zmykam do spania się szykować, bo jutro o jakieś drakońskiej godzinie pobudka. Szpital na drugim końcu miasta, a na 7:30 musimy być.
Dobranoc.

Elvie nasz ma w środku śmietanę i owoce robiony w domu , nie z cukierni :tak:
Dobra kobieto a daj przepis na ten rarytas. Ja nie chce zamawiać, więc jeśli to 19go nie urodzę, to z chęcią sama coś upichcę dla Młodego,a owoce + śmietana to jest to, co tygryski lubią najbardziej:tak:

Witam się wieczornie. Spać znowu nie mogę, ale tym razem z powodu przepotwornej zgagi. Najorsze że sama nie wiem po czym :no:

Onka, 3mam kciuki za jutrzejszy dzień

Elvie, zdrówka życzę. Co do nocnych wędrówek syna, to może chce do Was iść, ale biedak zasypia w międzyczasie;-)

Witam ja tylko na chwilę wpadam zameldować, że urodziny przeżyliśmy i były udane :tak:

Teraz zmykam bo muszę J. odstawić na rekolekcje a mnie termin zlecenia goni i muszę się z tym uwinąć...
Kciuki za Natalkę i zabieg!!
Mamusiu jak tam??

Dobra spadam. Do miłego!

reklama
Do góry