reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Moja trawa po tym jesiennym choróbsku (rdza się zwało) też wygląda do bani. Kiedy mogę zacząć dosiewanie? W marcu czy później? To się na miesiące czy temperaturę patrzy? I czy teraz już mogę tą trawę czymś wzmacniającym podsypać?

Elvie, ni pomogę, to jest jedna z niewielu rzeczy, których się nie tykam...

mamoPaulinki, zdrówka dla dzieciaków....

Haha chyba zaczynam się cieszyć, że mnie nie ma na czerwcowym zjeździe,

tutaj Kochana, to płakać trzeba :tak:...będzie się tam działo, jak każda swoje piękne, sexowne ciało odsłoni :-)

anna
, zdrowia dla dzieciaków !

Dzieńdoberek
S tak zabalował, że do domu nie wrócił tylko w Gozdnie nocował ;-) Oj boli go głowa boli :-D

hehehe, niemożliwe, przecież on z tych co ja :-)...swoją drogą, aporpo's skarbów w domu, to wierz mi, że ten skarb najstarszy też może zaleźć za skórę...i to mocno...efektem tego jest nieustająca cisza w domu od kilku dni :cool2:

Chłopaki słodycze dostali... Kuba mnie zaskoczył, bo nie wciągnął wszystkiego, tylko sobie WYDZIELA... nowość...
...

ja z tych kanapowych, tzn. leżę tylko wieczorem i czytam, albo inną aktywność uprawiam :p ale kanapowa jestem. Pączków nie lubię, tuczę się czym innym :)

hehehe, Kuba dorasta :-)

Aniez, mamy drugą cechę wspólną - ja też nie lubię się męczyć, pocić, itd...widziałaś za co orbitrek u mnie w domu robi :tak:...wieszak pierwsza klasa ;-)...jedyne co lubię to taniec i to drugie, tylko jakby kandydat mi się ostatnio wyciszył :sorry:

no i wyobraźcie sobie, że Hanka sprzedała mamusi rumień :szok:...od tygodnia chodzę do tyłu, ale myślałam, że to jakieś przesilenie, a dziś wysypka na całego...niby buźka czysta, ale reszta to jedna duża girlanda...Gosienka, Aniez, mam nadzieję, że u Was w porzo, bo to 2 tygodnie się rozwija zanim wylezie, więc obserwujcie siebie i dzieciaki...
poza tym L ma dziś urodziny, pierwszy raz w domu robimy, urodziny są z noclegiem, więc będzie się działo...

idę sprzątać, choć nie wiem czy to ma sens, jak jutro będzie powtórka z rozrywki :tak:

reklama
Wow, Mamusia kciuki trzymamy:tak: Jasiek leniuszek, nie chciał się męczyć chyba;-)

My już po, młody dostał jednak głupiego jasia, dopiero po godz doszedł do siebie... Pierwsze co pod mikroskop trafiło to nawet nie wyglada tragicznie, niby nużenca, świerzba nie widać ale próbki jeszcze na grzyby poszły. Póki co mamy naprzemiennie smarować 2 lekami, jeden na nużycę (bo mimo wszystko może być) i na grzybicę. Do tego zaliczyliśmy czyszczenie uszu, dostaliśmy szampon na łupież i mamy się za tydzień pokazać. Za 2 tyg może coś wyhodują na próbkach.
Młoda kaszle głównie rano i w nocy jak śpi a tak to gile ma i tyle, apetyt taki, że :szok: Ja za to nie mogę oddychać i nie chce mi się jeść. Zrobiłam tylko ruskie i odpoczywam.

Monia zdrówka
Annaoj dla dzieciaków zdrówka a dla Ciebie siły.

Aga, Maonka czekam na Was jutro;-)

Witam weekendowo:) mamusia - kciuki zaciskam, to Jasiu żartowniś :) aniez - kciuki za to żebyś pokonała nawyk &&& Zdrówka dla potrzebujących i dla psinki Paulinki również! My weekend pracowity mamy. Tuje opitoliłam, chciałam kupić siatkę i drewniany płotek, ale się do mojego auta nie zmieściły:/ No nic.. poczekam kilka dni aż M. swoje odbierze albo na allegro zamówię. Kupiliśmy za to farby i malujemy u dzieciaków. Maciuśbędzie miał jasny popielaty - zimowa kra czy jakoś tak z duluxa. U Leny znikną ryżowe pola na które ja już patrzeć nie mogę (to jeden z firmowych kolorów ori) bo do niczego nam nie pasują, teraz czas na imbirową herbatę. Brzmi apetycznie, a jest pastelowa. Kupiłam duże białe ramki i chcę wywołać zdjęcia w wielkim formacie. Pokażę Wam jak skończymy.

Mamusiu &&&& jak tam Jaś ?

No chłopcy meble obadali, kolory wybrane więc pod koniec kwietnia jedziemy po nie :-) biurka tez obadalismy, dzieciaki przymiarkę zrobiły i tylko do krzesełek nie jestem przekonana. Jak będę miała chwilę to ich w necie poszukam i zapytam o opinię :tak:
Przy okazji dzisiejszej wizyty kupiliśmy sobie wieszaki i moździeż :-).
Teraz jednym okiem patrzę na skoki a drugim pilnuję muffinek na jutro :-d

Pełen emocji dzisiaj dzień i piękne złoto Zbyszka Bródki ... Cudowne 0,003 sec. Teraz czas na Kamil...

reklama
Witam.
Widzę, że akcja "Jaś" już się zaczęła. Mamusiu, kciuki trzymamy za pełne powodzenie :-)
MamoPaulinki, zdrowia dla psinki. Mam nadzieję, że znajdziecie skuteczne leczenie.

U nas sobota pod znakiem reorganizacji szafek. Musiałam zrobić miejsce na zalegające wszędzie książki. Zamówiłam dziewczynom łóżko półpiętrowe. W przyszłości dokupię zwykłe parterowe i będą miały pełną piętrówkę. Teraz zostało jeszcze wybrać kolor ścian i materace. Elvie, daj znać jak ten popielaty kolor. Ja też chcę coś w tym tonie ściany i do tego ciemnoróżowe dodatki będą. Ale najważniejsze, że jak wywalę kanapę na której Natka śpi, to będzie duży kąt do zabawy. Obecnie to nawet do okna nie da się dojść.

Widzę, że tematy wagi wypłynęły :-) Ja na diecie od listopada do stycznia byłam. Pilnowałam się z jedzeniem i ćwiczyłam 3 razy w tyg. Zgubiłam jakieś 5 kg. Niestety plan się posypał przez choroby dziewczyn i teraz nie mogę się zebrać, żeby wrócić do tego :-(

Zdrówka wszystkich potrzebującym! U mnie dziewczyny już się nabyły zdrowe. Natka od środy na antybiotyku - zapalenie ucha. Karola dzisiaj dostała gorączki... Oby do wiosny...

Do góry