Moja trawa po tym jesiennym choróbsku (rdza się zwało) też wygląda do bani. Kiedy mogę zacząć dosiewanie? W marcu czy później? To się na miesiące czy temperaturę patrzy? I czy teraz już mogę tą trawę czymś wzmacniającym podsypać?
Elvie, ni pomogę, to jest jedna z niewielu rzeczy, których się nie tykam...
mamoPaulinki, zdrówka dla dzieciaków....
Haha chyba zaczynam się cieszyć, że mnie nie ma na czerwcowym zjeździe,
tutaj Kochana, to płakać trzeba ...będzie się tam działo, jak każda swoje piękne, sexowne ciało odsłoni :-)
anna, zdrowia dla dzieciaków !
Dzieńdoberek
S tak zabalował, że do domu nie wrócił tylko w Gozdnie nocował ;-) Oj boli go głowa boli
hehehe, niemożliwe, przecież on z tych co ja :-)...swoją drogą, aporpo's skarbów w domu, to wierz mi, że ten skarb najstarszy też może zaleźć za skórę...i to mocno...efektem tego jest nieustająca cisza w domu od kilku dni
Chłopaki słodycze dostali... Kuba mnie zaskoczył, bo nie wciągnął wszystkiego, tylko sobie WYDZIELA... nowość...
...
ja z tych kanapowych, tzn. leżę tylko wieczorem i czytam, albo inną aktywność uprawiam ale kanapowa jestem. Pączków nie lubię, tuczę się czym innym
hehehe, Kuba dorasta :-)
Aniez, mamy drugą cechę wspólną - ja też nie lubię się męczyć, pocić, itd...widziałaś za co orbitrek u mnie w domu robi ...wieszak pierwsza klasa ;-)...jedyne co lubię to taniec i to drugie, tylko jakby kandydat mi się ostatnio wyciszył
no i wyobraźcie sobie, że Hanka sprzedała mamusi rumień ...od tygodnia chodzę do tyłu, ale myślałam, że to jakieś przesilenie, a dziś wysypka na całego...niby buźka czysta, ale reszta to jedna duża girlanda...Gosienka, Aniez, mam nadzieję, że u Was w porzo, bo to 2 tygodnie się rozwija zanim wylezie, więc obserwujcie siebie i dzieciaki...
poza tym L ma dziś urodziny, pierwszy raz w domu robimy, urodziny są z noclegiem, więc będzie się działo...
idę sprzątać, choć nie wiem czy to ma sens, jak jutro będzie powtórka z rozrywki