witam
Jestem tak cholernie niewyspana. Już chyba z miesiąc, jak nie dłużej, nie zdarzyło mi się ciągiem 4h przespać
Trzecie dziecko, a ja nie wiem o co chodzi. Najpierw na alergię zwalałam, potem myślałam, że ja mam jakiś kryzys laktacyjny, temperatura może nie taka w pokoju i g... nic, nie wiem co jest grane. Wyczytałam, że dzieciaki, które same zasypiać nie umieją, w nocy mają problem, ale Wiktor do dopołudniowej drzemki zasypia sam, a wieczorem jeśli nie zaśnie przy cycy, też zasyp[ia sam w łóżeczku.
Ponarzekałam, ale już naprawdę czuję się wyczerpana fizycznie, praktycznie co rano z bólem głowy wstaje, z niewyspania.
Maonka zdrówka dla Alicji, oby nic się nie rozwinęło.
Annaoj - chętnie Ci przejrzę księgozbiór i coś wybiorę do czytania
Niech się tylko cieplej zrobi to się jakoś umówimy .
No i zastanówcie się nad przyjazdem do nas
dzieciaki niech wawkę zobaczą .
Annaoj - a nie zamarzły wam te spryskiwacze ? Bo ja kiedyś miałam taka akcję , a niby płyn zimowy był
Aniam już ostatnio sobie myślałam, że może przy okazji zjazdu byśmy 2-3 dni wcześniej do Was zjechali, jeśli będzie Wam pasować. B docisnę co by się zorganizował, a w czerwcu to już ładna pogoda powinna być, więc i pospacerować będzie można i może w Koperniku tłumów by nie było.
Ze spryskiwaczami okazało się, że jakiś błąd komputera czy cuś. W każdym bądź razie z elektroniką związane. Na szczęście z poskładaniem lusterka policzył nas mechanik 150, więc do przeżycia. No i w końcu B przestanie się nabijać ze mojego składania lusterek do garażu.
Gosieńka babskiego wieczoru zazdroszczę.
Kittek jak Majeczka?
Zmobilizowałam się wczoraj i wzięłam za szukanie dentysty. Z porzedniego nie byłam zadwolona, a taki do którego wcześniej chodziłam to tak ceny wyśrubował, że
Słyszałam jak mamy w szkole chwaliły jednego, więc wygoglowałam, opinie poczytałam i zdecydowałam się umówić. Dzwonię wczoraj, babka mi termin 27.02 podaje
, mówię do niej, że ja chce prywatnie, nie na nfz, a ona mi że to jest prywatnie
Wyczekałam tyle, to już do końca lutego poczekam, mam nadzieje, że będzie warto.
uciekam zupkę szykować, bo potem na ćwiczenia z W śmigam