reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

He he he A. siedzi i wyszukuje znajomych :-) jutro ma zaproszenia wysyłać :p

Kurczę te co pozapraszałam to wiem kto to a są osoby których nijak nie umiem dopasować do ników z forum...muszę pobuszować po kontaktach ;-)

No wygląda na to że M. zasypia...biedny od tego zabiegu stulejki zrobił się bardzo wrażliwy a teraz muszę mu oczy atropiną kropić bo we wtorek mamy okulistę...żal mi żuczka taki wystraszony jest i nie wiem jak mu pomóc:-(

reklama
[Mamusia - w prywatnym predszkolu tam gdzie Ola chodziła mieli malucha z pługiem z przodu :-D Bo tam nic nie dojeżdżało .

Kittek - w cenie insygni bym kilka fajniejszych aut pewnie znalazła :-D Mi się chyba opatrzyło , bo w wawce tego na pęczki :tak: Jakiś szał był , jak kiedyś na żółte meganki ( zatrzęsienie było ) i na czerwone seaty cordoba :-D:-D Mi się to auto bardzo podoba :tak:
https://www.google.pl/search?q=toua...volkswagen-touareg-i-z-drugiej-reki;1794;1311

Elvie a czemu automatu nie lubi ? Widać mało chłopak w korkach jeździ :-D:-D

Annaoj - chętnie Ci przejrzę księgozbiór i coś wybiorę do czytania :tak: Niech się tylko cieplej zrobi to się jakoś umówimy . :tak: No i zastanówcie się nad przyjazdem do nas :tak: dzieciaki niech wawkę zobaczą .

Niby - 11 a odczuwalna to ja nawet nie chcę myśleć .
Piździ strasznie :no:
A u Zielonej widziałam na FB jakieś ocieplenie :tak:

Annaoj - a nie zamarzły wam te spryskiwacze ? Bo ja kiedyś miałam taka akcję , a niby płyn zimowy był :wściekła/y:

SUVy, terenówki - to jest to...ja tam mogłabym zwinnym tirkiem bez naczepy śmigać, hehe...też uwielbiam duże furki...

więc prezes stwierdził, że aby nadgonić trzeba wydlużyć czas pracy do 18 - i co i ktoś ich musi nadzorować czyli ja.

mam nadzieję, że wydłużenie pracy wpływa pozytywnie chociaż na finanse :-)...no czasem taki lajf....

Witam,
Babcię neurolog zbadał i nadal nie wiedzą o co chodzi,

a może coś z błędnikiem ?

Kittek, super że Majka dochodzi do siebie...dzięki za przepis na syrop, daj znać, czy M. pomaga...

od kilku dni jakieś drobne fatum nad nami.

anna, bo ponoć nieszczęścia chodzą parami, tylko nie należy im się dawać :-)

Witam wieczorkiem

Ząb pozostał na swoim miejscu :no: bo ortodontka zapomniała zdjęcie wysłać , ale jeden ząb wyleczony i jeden zalakowany więc na marne nie pojechaliśmy. W poniedziałek ostatnia wizyta i możemy aparat zakładać.
Jutro rano rehabilitacja a potem czeka mnie super babski weekend :tak:może nie całkiem babski ale na pewno będzie cudnie :tak::-)

Monia jak masz ochotę to możemy się gdzieś Nawarą przejechać a i tira S ci może też załatwić :-D

Agnieszka szukajcie a znajdziecie ;-):-D Wcale mnie wybór M nie zdziwił jeśli chodzi o kostium karnawałowy :-)

Elvie &&&& za babcię i spokojnej podróży.

Aniam też lubię naszą brykę :tak:tylko to parkowanie ;-)

Dorotko czekam na przesyłkę :tak: jak to mówi Helenka' Wszytko dla mojej przyjaciółki Paulinki " :-D już widzę jak po szkole biega i kalendarzyki rozdaje:tak:

Maonka jutro wielki dzień, ależ ten czas zleciał :-) Udanej imprezy :tak:

Anna czyli już nic więcej się nie wydarzy bo trzy nieszczęścia wystarczą ;-)

Kittek super że Maja ma się już lepiej.

Nata masakra z tą pracą, mam nadzieję że tylko na krótko takie godziny :no: Jak M lepiej , leki zadziałały?

Kici spaceru w mrozie nie zazdroszczę :no:

Basia super że Wiktor ma się lepiej a ty odpoczywaj bo organizm daje ci znać że jest zmęczony :tak:

Filonka szybkiego remontu i czekamy na fotki chłopaków:tak:

Mamusia szalejesz kochana z tym jedzeniem :-D

Uciekam babeczki, zamelduję się w poniedziałek :-)

Gosienko udanego weekendu, zeby mrowka za mocno nie tupala ;-)
Nata to ile godzin bedziesz pracowala? Przeciez ty skoro swit juz w robocie jestes:confused: moze uda Ci sie cos wynegocjować z szefem ?
Dorotko dane z adresem do wysylki wyslalam na priv.

Wczoraj spakowalam torbe Jasia do szpitala, dokupilam reszte potrzebnych pierdół, dopakowalam swoja torbe i czekam aż coś ruszy.

Mamusia - 11,5h trochę dużo

Gosienko - pewnie by zadziałały gdyby je brał
Miałam do Ciebie wczoraj dzwonić - ale zanim wróciłam do domu, zanim ogarnełam obiad to się zorientowałam, że noc nadeszła

Monia - taaa jasne, w moim przypadku przełoży się to na dni wolne - co też jest jakimś pomysłem - przynajmniej nie będę musiała brać urlopu na nasze spotkania.

witajcie porannie

filonka zdrówka dla dzieciaków, ja mam takiego niejadka przez cały czas i aż dziw że ma 106 cm i 20 kg żywej wagi przy tym co on zjada

Agnieszka no nieźle ja też dzisiaj jakaś połamana jestem widocznie jakoś źle ułożyłam się śpiąc. Moje plecy to jeden wielki ból

nata współczuję nadgodzin

elvi udanego wyjazdu i zdrówka dla dzieciaków

kittek
dobrze że Maja już się tak nie dusi dzięki za przepis na syrop na pewno wypróbuje tylko powiedz czy to na mokry czy suchy

mamoPaulinki współczuję oby szybko udało się ją wyciszyć

Annaoj może to ten mój pech na ciebie przeszedł bo u nas chwilowa cisza na razie,a cały styczeń był do bani

maonka
zdrówka dla Ali

Aniam
w prywatnym predszkolu tam gdzie Ola chodziła mieli malucha z pługiem z przodu
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
Bo tam nic nie dojeżdżało
niezły patent

gosieńko
trzymam kciuki aby udało się w poniedziałek załatwić wszystko u dentystki . Udanego babskiego weekendu w takim razie życzę

mamusiu
Wczoraj spakowalam torbe Jasia do szpitala, dokupilam reszte potrzebnych pierdół, dopakowalam swoja torbe i czekam aż coś ruszy.
kciuki zaciśnięte

aniam - no to fakt, że do tych naprawdę dobrych terminy są odległe... ale to dlatego, że oni pracują w kilku miejscach i są w luxmedzie tylko raz w tygodniu. Jednak jak trzeba lekarza na gwałt to zawsze się jakiś znajdzie, a i podejście z reguły mają dobre.

Basia - to dobrze, że Wiktorkowi lepiej no i, że Ty możesz wypocząć. Dbaj o siebie babo.

nata - uwielbiam takie świezynki w pracy... uważają, że dużo im się należy, a robić nie mają czasu... osttanio koleżanka znajomej się żaliła, że w pracy od niej wymagają za dużo pracy... czyt. po prostu wymagają wypełnienia obowiązków... no ale jak dziewczyna ciągle musi ogarniać gry na fejsie to nie ma czasu na prace. Biorąc pod uwagę, że dostała na starcie 3000 do ręki beż większego doświadczenia to powinna ich po stopach całować.

elvie - no to super, że już Ci lepiej, a zakupy to niezłe poczyniłaś :-) ja obkupiłam się w moim ciucheksie internetowym który likwidują... za 7 rzeczy zapłaciłam zatrważające 43 zł i przesyłke mam za darmo.

kittek - kolejne dobre wieści. trzymam kciuki dalej, aby całkiem Mai przeszło. kittek, ten tymianek może być suszony? a imbir świeży tarty?

Agnieszka - buuuuuu ja w pracy nie mogę obejrzeć tego filmiku... bo serwery mamy w USA więc mi pokazuje, że dla mojego kraju niedostępne... paranoja...

Gosieńko Ty problemów z parkowaniem to raczej nie masz :tak: Jak ktoś umie jeździć to wszystkim zaparkuje :-D:-D

Kici pewnie , ja na luxmed nie narzekam , tym bardziej że u mnie mają 7 przychodni ( podpisaną umowę ) a w enelu nie miałam żadnej . Take pediatrę to ja mam na komórkę teraz . Dzwonię i albo przyjmuje mnie po pacjentach w przychodni , albo u siebie w domu np. w weekendy . Także dla mnie komfort jest ogromny , a na NFZ też się do niej przepisałam w razie konieczności :tak: Do naszej okulistki też się czeka 1,5 miecha , ale ja i tak łażę co trzy więc się od razu zapisuję , żaden problem :tak: ostatnio się tylko wnmerwiłam ale nie na nich , tylko na po****ną babę , co ma kartę vip , była i zażądała żeby ją przyjęli jeszcze do okulisty z dzieckiem . I ja się wkurzyłam i okulistka też . a baba aferę na pół przychodni zrobiła :no: Nie omieszkałam oczywiście trzech groszy wtrącić , bo bym sobą nie była :-D:-D W enelu miałam tylko kilka cudów wiecej typu jedynka w szpitalu na ich koszt itp . Akurat skorzystałam przy dzieciakach :p

Piździ bez zmian a jeszcze ma sypnąć .

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Jestem tak cholernie niewyspana. Już chyba z miesiąc, jak nie dłużej, nie zdarzyło mi się ciągiem 4h przespać:eek: Trzecie dziecko, a ja nie wiem o co chodzi. Najpierw na alergię zwalałam, potem myślałam, że ja mam jakiś kryzys laktacyjny, temperatura może nie taka w pokoju i g... nic, nie wiem co jest grane. Wyczytałam, że dzieciaki, które same zasypiać nie umieją, w nocy mają problem, ale Wiktor do dopołudniowej drzemki zasypia sam, a wieczorem jeśli nie zaśnie przy cycy, też zasyp[ia sam w łóżeczku.:confused:
Ponarzekałam, ale już naprawdę czuję się wyczerpana fizycznie, praktycznie co rano z bólem głowy wstaje, z niewyspania.

Maonka zdrówka dla Alicji, oby nic się nie rozwinęło.

Annaoj - chętnie Ci przejrzę księgozbiór i coś wybiorę do czytania :tak: Niech się tylko cieplej zrobi to się jakoś umówimy . :tak: No i zastanówcie się nad przyjazdem do nas :tak: dzieciaki niech wawkę zobaczą .
Annaoj - a nie zamarzły wam te spryskiwacze ? Bo ja kiedyś miałam taka akcję , a niby płyn zimowy był :wściekła/y:

Aniam już ostatnio sobie myślałam, że może przy okazji zjazdu byśmy 2-3 dni wcześniej do Was zjechali, jeśli będzie Wam pasować. B docisnę co by się zorganizował, a w czerwcu to już ładna pogoda powinna być, więc i pospacerować będzie można i może w Koperniku tłumów by nie było.
Ze spryskiwaczami okazało się, że jakiś błąd komputera czy cuś. W każdym bądź razie z elektroniką związane. Na szczęście z poskładaniem lusterka policzył nas mechanik 150, więc do przeżycia. No i w końcu B przestanie się nabijać ze mojego składania lusterek do garażu.
Gosieńka babskiego wieczoru zazdroszczę.
Kittek jak Majeczka?

Zmobilizowałam się wczoraj i wzięłam za szukanie dentysty. Z porzedniego nie byłam zadwolona, a taki do którego wcześniej chodziłam to tak ceny wyśrubował, że :szok: Słyszałam jak mamy w szkole chwaliły jednego, więc wygoglowałam, opinie poczytałam i zdecydowałam się umówić. Dzwonię wczoraj, babka mi termin 27.02 podaje:szok:, mówię do niej, że ja chce prywatnie, nie na nfz, a ona mi że to jest prywatnie:szok::szok: Wyczekałam tyle, to już do końca lutego poczekam, mam nadzieje, że będzie warto.

uciekam zupkę szykować, bo potem na ćwiczenia z W śmigam

Do góry